Al een paar jaar klant bij Henk, Martin en Reinhard, dus tijd voor een follow-up review. Nog steeds super tevreden. Hele kundige en vriendelijke mensen. De prijs kwaliteitverhouding is nog steeds ongeëvenaard en blijft ook op hoog niveau. Ze hebben zelf ook een uitgebreide collectie bijzondere VW's en Audi's hetgeen hun passie voor auto's aangeeft. Nog steeds een aanrader!
Auto gekocht bij Henk. Prachtig afgeleverd en volledig met onderhoud. Na afloop paar problemen gehad maar meer dan uitstekend opgelost. Nog niet eerder zo geweldige ervaring gehad bij een auto dealer. Mijn complimenten en tot over een paar jaar voor de volgende auto!
Na een lange speurtocht eindelijk een prachtige Audi A3 S-line gevonden bij Hentra Auto's in Staphorst. De aankoop verliep prima, geen bijzonderheden. Na een aantal maanden bleek er een probleem te zijn. Helaas was de afgesproken garantie termijn verlopen. Na contact met Hentra Auto's kon ik gewoon terecht, kreeg ik vervangend vervoer en ben ik kosteloos geholpen. Geweldige service!
zeer tevreden,en met deze service klant voor altijd