perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedrijf is behulpzaam en geduldig. Joey die mij Bus rijles heeft gegeven is erg behulpzaam geduldig en duidelijk waardoor ik uiteindelijk ben geslaagd.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Good instructors, good lessons, but bad communication of costs and exam guarantee conditions. They are also very expensive once you look at the total amount of money spent in the end, and I think that there are other good schools who would be able to give a similar level of service for less money.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaringen die ik met Rijschool Dekker heb gehad zijn goed. De module dag die wordt gegeven is heel erg prettig, hierdoor voel je je toch gelijk zekerder wanneer je voor het eerst de weg opgaat waar verkeer aanwezig is. De rijinstructeur vond ik ook erg goed, zijn manier van lesgeven beviel me zeer. Enig nadeel van de rijschool zou zijn dat het erg prijzig is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring, deskundige instructeurs (rijbewijs D) zowel telefonisch als via de mail prima bereikbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede begeleiding, instructies en coaching. In één keer geslaagd voor alle onderdelen van het motorrijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn scooter praktijk examen hier behaald in 1 keer ik vond dat ik goede uitleg kreeg van de heer johan en een vriendelijk ontvangs van de dames achter de telefoon top rijschool wel een beetje prijzig maar wel hele goeie les

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze dochter is de eerste keer geslaagd voor haar rij-examen, het theorie-examen was lastiger te halen voor haar maar hiervoor heeft ze een uitstekende individuele training van 1 uur gehad dat resulteerde in het halen van het theorie-examen. Tijdens de wisseling van rij-instructeur bleek er geen match te zijn, dit werd snel verholpen, ik denk dat ze hierdoor wel 3 rijblokken niets heeft geleerd behalve veel frustratie heeft opgedaan en daarvoor moet je dan wel betalen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg flexibel met betrekking tot het inplannen van lessen. Rap er doorheen gegaan en alle communicatie verliep soepel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een erg fijne rijschool. Kwam je altijd optijd ophalen. En er was een goede communicatie tussen leerling en rijschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring om bij Dekker mijn D rijbewijs te halen. Fijne instructeurs, theorieles goed geregeld en aandacht voor de mens!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De start met Rijschool Dekker was op zijn minst lastig te noemen, veel gedoe gehad met de planning bij Dekker.\r\n\r\nZodra dit probleem opgelost was en ik voor elkaar had dat ik al mijn lessen met 1 instructeur mocht doen was voor mij de ervaring met Rijschool Dekker een stuk prettiger.\r\n\r\nIk had de grote eer dat ik met André Toelen mocht rijden, deze man is makkelijk te beschrijven met 1 woord: GEWELDIG.\r\n\r\nLevert top maatwerk. Duidelijke instructies. Vriendelijk. Brengt veel rust. Kunt er ongelofelijk veel plezier mee hebben. Is heel erg gepassioneerd in wat hij doet. En zo kan ik nog wel even door gaan...\r\n\r\nMan, wat kan die instucteur lesgeven!!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het erg prettig om ruim op de tijd de planningen voor rijlessen en examens te ontvangen. De rijinstructeurs stellen je prima op je gemak en de lessen heb ik als prettig ervaren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne rijschool! Denken goed mee met de planning van je lessen en het toe werken naar je examen. Tevens zijn de eerste praktijkdag en de slipcursus een goede extra service. Thanks Chris voor de lessen!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Theorieles slecht met verouderd materiaal en iemand die uit het boek voorlas. Module van 5 lessen te lang, max 3 lessen is beter. Instructrice Ilona is erg goed en de communicatie ook. Na het halen van bijzondere verrichtingen bij TTT toch pakket E gekregen en na klacht (het was schijnbaar een fout)werd dit pakket D maar we wilden pakket C maar dan zou de examengarantie vervallen. 1ste keer geslaagd gelukkig (maar twee andere zonen gaan naar een goedkopere rijschool in de toekomst.)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele prettige rijschool, vriendelijke medewerkers en goede materialen. Motor instructeur Ronald is zeker aan te bevelen. Streng.. maar rechtvaardig en gericht op de praktijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Very satisfied with the Dekker driving school, they have professional instructors and provide a full service, including notifications on the schedule for lessons.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie uitleg fijne instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool.\r\nVriendelijk, eerlijk, deskundig en betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel tevreden met Rijschool Dekker, erg prettige service. Vooral met mijn instructeur, Youssra. Ze weet erg veel over het vak en is erg goed in het op het gemak stellen van de leerling. Ik heb me geen moment bang of ongemakkelijk gevoeld en heb vlot mijn rijexamen gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I did my theory and practical exam through Rijschool Dekker and passed both the 1st time. My instructor was bilingual and always presented himself professionally. Be aware that you cannot cancel a lesson on the same day, even if you are sick.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief