goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De communicatie kan beter over de rij instructeurs kan ik niks verkeerds zeggen dat zijn fijne mensen die alles goed uitleggen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nIk heb mijn rijlessen bij Roland gedaan. Ik vond het altijd gezellig in de auto en voelde me op mijn gemak. Hij legde alles goed uit en ik voelde me altijd veilig in de auto. Daarnaast zijn de auto’s super om in te rijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastische rijschool! Alles werd snel en proffesioneel gedaan. Ik wil nog even een speciale dank uitbrengen aan Roland mijn instructeur!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn ervaring gehad. Voel ik welkom en behulp sinds het eerste dag. De lessen van Richard (theorie en praktijk) waren leerzaam en geldig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijlessen met een goede instructeur. Het was ook een gezellige maar vooral ook een leerzame periode en ik ben blij dat ik bij Dekker mijn rijbewijs heb mogen halen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb het erg naar mijn zin gehad, fijne ervaring met rijschool Dekker!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed rijlessen op maat met eerlijk advies.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn super met dit bedrijf, een top leraar (mo) heeft mij heel veel geholpen en zonder hem was het nooit in 1 keer gelukt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Dekker is erg positief. Ik heb heel goed contact gehad met mijn rijleraar en heb zonder stress kunnen leren autorijden. Erg professioneel en tegelijkertijd vriendelijk en flexibel. Er is een fijne sfeer op het kantoor.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, alleen in jullie leslokaal is aan de leemskuil is de poetsvrouw overleden, wat natuurlijk verschrikkelijk is. Andre hierover geïnformeerd, zo vies als het er daar uitziet moet je echt niet willen.. \r\n\r\nVerder not amused over de de defecte vrachtauto, wat natuurlijk overmacht is maar een rijschool als jullie zou echt een backup achter de hand moeten kunnen hebben. Wellicht een garantieafspraak voor vervangend vervoer bij een andere rijschool tegen een maandelijks bedrag etc. Eigenlijk gaat het hier over heel eenvoudig ondernemersrisico wat ieder bedrijf moet kunnen ondervangen. Als ik morgen een evenement heb en ik rij de bus het kanaal in, moet ik de dag erop ook zorgen dat de klant toch krijgt waarvoor die betaald. Al kost me dit marge of moeite.\r\n\r\nEnfin klinkt allemaal heel negatief maar zo somber is het niet. Leuke rijschool met goede mensen welke op een gelijkwaardig en persoonlijk niveau functioneren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijn en heel gezellig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijinstructeur > Tony van Moosdijk.\r\nElke les werd er netjes en duidelijk uitgelegd waar ik extra op moest letten om mijn rijbewijs te halen.\r\nUit eindelijk ben ik al na 13 lessen geslaagd !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf It was nice. I liked Mohammed Bakkal as a instructor. He is calm and he has a very nice way of explaining things during the lesson. Because of this I was not in an doubts while giving the exam, and the exam was perfect. I enjoyed driving lessons with him as a instructor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, vriendelijk en professionele instructeurs.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne & leuke lessen gehad!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer slecht service,al 6 keer mee gemaakt dat ze een half uur te laat waren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een korte rijopleiding voor de 1e keer geslaagt voor mijn D rijbewijs. Goede vakkundige instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gelwelge rij instructeur. Beide dochters in 1 keer geslaagd. Theorie pakket vinden wij helaas niet voldoende voor kinderen die wat slechter in theorie zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een lange rit, niet altijd even makkelijk, maar ik weet nu wel zeker dat ik veilig de weg op kan. Richard, bedankt voor alle gezellige rijlessen, je geduld en vertrouwen. Ik kom je (hopelijk) nog wel eens tegen op de weg en zal dan tegen de regels in naar je claxoneren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijles gehad van Richard. Een aardige man die je op je gemak stelt maar ook duidelijk aangeeft wat je moet doen. Ik moest E achter B halen. Het kijken en spiegelen met een aanhanger is heel snel een automatisme geworden omdat Richard ook heel overdreven meekeek. Heel prettig. Ik was dan ook zonder problemen geslaagd met maar 4 uurtjes les.