goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed begeleiding en kennis staan voor je klaar \r\nGoede an rustige instructeur aane rader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele vriendelijke mensen. Je kan gewoon even binnen lopen als er vragen zijn en ze helpen je overal mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het super rijschool. Ik heb de goede keuze gemaakt om voor jullie te kiezen. En ik had een goede rij instructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn Bus rijbewijs gehaald, ik wil graag bedanken , André, Wilko en Joey voor hun kundige begeleiding.\r\nSuper bedankt mannen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en professionele rijschool! Mede door de ervaren en goede rij instructrice meteen de eerste keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede ervaring met de rijschool. Fijne instructeur met jaren ervaring waarbij veiligheid voor jou en je mede-weggebruikers voorop staat.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geduldig en geven vertrouwen dat het gaat lukken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb enorm genoten van mijn lessen en door de deskundige begeleiding in één keer geslaagd voor mijn beide motor praktijkexamens. Ga zo door Dekker (in dit geval Ronald Vries!).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb hele fijne lessen gehad, fijne sfeer, goede deskundigheid en flexibel

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ja

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Communicatie via mail (lesoverzichtrn) perfect en rustige rij-instructeur. Lesauto altijd netjes op tijd voor de deur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne instructeur goede en rustige uitleg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste indruk van Rijschool Dekker was dat de organisatie over veel kennis en expertise bezit\r\n\r\nDaarnaast is het fijn wanneer je weet dat je een ervaren instructeur in de auto hebt die ziet waar de fouten en verbeteringen liggen. Om zo uiteindelijk een veilige chauffeur van je te maken. Al met al kan ik zeggen dat ik een goede, leuke maar vooral leerzame tijd heb gehad. \r\n\r\nGraag wil ik Rijschool Dekker heel erg bedanken maar voornamelijk Richard Esser voor zijn expertise en gezelligheid gedurende de lessen. Het zal niet altijd makkelijk zijn geweest maar het resultaat is er!!\r\n\r\n~Richard

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jack is een superleuke kerel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, deskundig en persoonlijke begeleiding.\r\nHartelijk dank voor de korte samenwerking, jullie hebben me in korte tijd uitstekend opgeleid tot bus- touringcarchauffeur.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig\r\nTo the point/resultaatgericht\r\n