goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Roland is a great teacher and taught from the skill level and experience I already had. He explained things well and why they are important.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Marc was an excellent instructor, really helped me gain confidence and make things easier for myself.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool! Deskundige instructeurs die er op gericht zijn je echt goed te leren autorijden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed pakket en instructeur!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze kunnen jou zekker goed of zelfs heel goed leren rijden. Hier kan ik geen een woord over zeggen.\r\nMaar financiële gedeelte ... Dat is gewoon C .... T .\r\nEcht slecht. Bijvoorbeeld ze wisten een haalf jaar lang niet dat ik aan hun betaald heb en dat aan incasso doorgegeven. Dat was voor mij echt niet leuk, en dat is ook niet normaal, of wel?\r\n\r\nDus kortom.\r\nZe leren jou heel erg goed rijden maar door die financiële gedeelte kan ik dit bedrijf niet goed terug herinneren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn om mee tewerken en goeden uit leg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke communicatie en het is helder waar je aan toe bent. Goede theoriecursus ook.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net en mooi bedrijf waar je zeker slaagd voor je rijbewijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn naam is Neil van der sande 19 jaar oud. \r\nMijn rij opleiding bij rijschool dekker is goed verlopen, op het begin had ik veel moeite met rijden het duurden wat langer dan ik had verwacht. Maar met de juiste hulp van mijn instructeur Roland van Esseveld heb ik de juiste hulp gekregen om zelfverzekerd in de auto te zitten, heel allert om te gaan met verkeer om mij heen en nog veel meer belangrijke punten tijdens het auto rijden. Het is altijd lastig om een rijschool te kiezen maar als een oud leerling die een lang traject van rijlessen achter de rug heeft raad ik zeker mijn instructeur aan die geduldig is en je goed uitlegd hoe je situaties beter kan oplossen. \r\n\r\nNogmaals erg bedankt voor de lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring en goede instructeur.\r\n\r\nEr werd steeds gezegd dat ze bovengemiddeld reed. Na dectissentujdse toets moesten we pakket D kopen. Dit vond ik vreemd als je pakket A t/m E hebt. Dit beter aangeven in de introductie bij de proefles.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en netjes geregeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, Mohammed Bakkal was een rij instructeur zo als het moet, kwam altijd zijn afspraken na en stond altijd voor je klaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen bij rijschool Dekker zowel op kantoor als de rijinstructeurs! Meedenken over invulling en advies op maat!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima begeleiding alleen de versnellingsbak vind ik persoonlijk niks\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op het begin was het even rommelig omdat ik gewisseld heb met instructeur. Maar daarna met Ilona heel fijn les gehad!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, enige minpunt was dat ik vlak voor mijn praktijkexamen een andere leraar kreeg, had het liever anders gezien.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een super gezellige en leerzame ervaring met Albert

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze rijschool vond ik zo fijn omdat ik goed werd begeleid. Door mijn instructeur wist ik goed wat ik kon verwachten bij mijn praktijkexamen. Daarom ben ik ook in één keer geslaagd! Hele goede kwaliteit dus.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijlessen, soms een beetje het gevoel dat er niet genoeg wordt gefocust op de zwaktepunten.