goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf rijschool die goed met je meedenkt en daarop inspeelt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en leerzame tijd gehad bij Dekker. zowel personeel op de zaak en in de praktijk top mensen!!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwam op mij een beetje rommelig over. De instructeurs werden naar mijn indruk wat aan hun lot overgelaten en missen communicatie en backup met het hoofdkantoor. Desondanks waren zij wel capabel en kundig. Veel plezier met hen gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nMijn zoon heeft er zijn praktijkexamen voor zijn bromfiets gedaan\r\nWij vinden het een super fijne rijschool.\r\nOmdat hij dyslectische is vond hij het theoretische gedeelte best moeilijk. .2x is er iemand (kosteloos ) gekomen om 1 op 1 alles een keer rustig door te nemen...geweldig...\r\nSuper fijn personeel\r\nIk schrijf nooit geen recensies maar dit verdienen ze toch wel..kortom als mijn zoon zover is voor de auto weten wij waar wel moeten zijn....\r\n

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijkinstructeurs! Goede lessen. Administratie is soms iets minder.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf. Ik had een heel aardige en goede rijinstructeur. Alles was goed geregeld, nergens problemen mee gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een woord geweldig. Er wordt altijd gekeken of er een goede klik is met de instructeur die je hebt en er wordt goed met je meegedacht. Enorm bedankt voor alle goede zorgen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Topbedrijf, hele aardige mensen, er wordt altijd meegedacht!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne, vriendelijke rijschool! Heel fijn contact, als er iets is of je hebt vragen kun je altijd bellen.\r\nNa een hele tijd, met veel fijne lessen. Geslaagd voor mijn d-rijbewijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede sfeer, vriendelijk personeel en uitstekende instructeurs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel erg tevreden over de rijschool. Ik merkte dat de rijschool altijd bereid was om mee te denken. Ook ben ik tevreden over de manier waarop ik les heb gehad. Mijn instructeur was altijd kalm en erg duidelijk tijdens de lessen, wat ik wel nodig had. Ik had tijdens de opleiding niet veel vertrouwen in mijn rijvaardigheid, maar ik merk nu ik een maandje mijn rijbewijs heb, dat ik goed opgeleid ben. Ik heb Rijschool Dekker al aan meerdere leeftijdsgenoten aanbevolen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede ervaring ze stellen je op je gemak zijn rustig met uitleggen en kijken niet op 5 min super team is het bedankt voor de goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1e keer geslaagd, geweldig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool, goede instructeur gehad en in 1x mijn rijbewijs gehaald.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Great people, excellent trainers, nice cars, Ilona you were amazing! Thank you all for help me to get my dutch driver license

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rij instructeurs die veel voor je over hebben!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Qua planning zou ik mijn zorgen maken.. Daar zit ergens een probleem, kreeg ik de indruk.\r\nQua instructie een 9! Zou een tien kunnen zijn, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top Service....persoonlijke aandacht, goede begeleid en communicatie. Instructeur Ronald is prettig in omgang en erg vakkundig! Ik ben geslaagd voor mijn scooterexamen. Ik raad het iedereen aan!.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijn gelest en afgereden. Roeland is een goede instructeur!