Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfI took my classes from Richard in Dekker Rijschool. He was such a nice guy with a lot of experience. He analyzes your driving very accurately and teaches accordingly. He knows exactly what you need to improve in order to pass your practical exam. I recommend this driving school to everybody!
Alper
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfHele prettige ervaring. Je krijgt hele duidelijke informatie waar je ook echt iets aan hebt, voordat je met lessen begint. De lessen zelf waren ook heel fijn en je leert er ontzettend veel van. Ze begeleiden je heel goed naar het worden van een goede bestuurder.
Mila Mooijweer
, Geldrop
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfGoede en fijne rijles gehad van Roland Rooijakkers. Geeft duidelijk uitleg en weet goed om te gaan met mensen om te gaan. Begin dan ook graag met mijn CE-rijbewijs bij Roland!
Max Verhagen
, Veldhoven
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfGemoedelijke sfeer waardoor je relaxed richting je examen kan werken.
Hubert Dreesen
, Veldhoven
Lica Boot
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfTop! Goeie instructeur
Maarten Wasser
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfIk ben heel tevreden geweest met mijn rij-instructeur, Richard.Hij heeft mij veel geleerd en heb het altijd leuk gehad tijdens het rijden.
Abel Schoenmakers
, Nuenen
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfMijn ervaring met deze rijschool is meer dan positief. Ik heb in de afgelopen tijd mijn rijbewijs met ontzettend veel plezier behaald (in een keer) dankzij de rij instructeur Roland van Esseveld. Ik kijk hier ontzettend fijn op terug en zou deze rijschool/rij instructeur zeker aanraden! :)
Babette Van der Stelt
, Eindhoveb
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfRijlessen bij Tony waren goed, hij is rustig, duidelijk en in voor een grapje. Lestijden werden bij mij wel vaak verandert, ook op het allerlaatste moment, dat is niet prettig en had ik dan ook niet altijd door. Dit mag meer in overleg!
Joyce Jansen
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfDe 1e les heb ik gereden met Andre. Gezellige gozer, maar roken in de auto tijdens de intest vond ik niet zo fijn. Als hij meerdere lessen ook had gegeven zou ik er wat van gaan zeggen. Ware het niet dat de rest van de lessen gedaan zijn met Roland. Gelukkig was het met deze les mooi weer en waren alle ramen open. Ook waren we een half uur te vroeg terug. Dit half uur is later ingehaald door Roland, nadat ik er wat van had gezegd.\r\nRoland rookt ook, maar niet in de auto. Hij rookt op de momenten dat hij buiten de auto staat. \r\nBeide heren hebben alle kennis die je van een instructeur verwacht. Roland komt mijns inziens iets professioneler over en heeft hart voor de zaak.\r\n\r\nDe motorwagen en aanhangwagen zijn al flink op leeftijd en dat merk je. Tijdens mijn lessen zijn zij naar de garage geweest om een hele lijst af te werken qua reparatie. Tijd voor een nieuwe?\r\n\r\nOndanks dat ben ik voor C en CE in 1 keer geslaagd, binnen heel korte tijd. \r\n\r\n
Christian Maas
Mahree Hoogeveen
anoniem
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfIk ben heel tevreden over rijschool Dekker. Ondanks mijn autisme heb ik in 7 maanden mijn rijbewijs gehaald. En ik ben meteen de eerste keer geslaagd. Mijn instructeur heeft heel fijn en gezellig les gegeven.
Luuk Swinkels
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfPositief, in begin vond ik dat er te lang (teveel tijd/dagen) tussen de lessen zat. Maar uiteindelijk op eigen verzoek een aantal keer per week kunnen lessen.
Maikel Scharis
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfIk heb bij rijschool Dekker mijn autorijbewijs en A2 motorrijbewijs behaald. Plus de theorielessen voor het theorie examen van de auto gevolgd en de slipcursussen voor de auto en motor.
Kimberly Foolen
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfIk ben zeer te vrede met de rijschool. 1 opmerking. Bij herexamen idee om lessen meer te spreiden.
Abdullah Janssens
Jolande Neuijen
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfGoede rijschool waar veel mogelijk is. Wisselen tussen rijinstructeurs is mogelijk wanneer het bijvoorbeeld niet helemaal klikt. Extra slipcurcus was ook gaaf om te doen. Alles makkelijk in een keer kunnen halen
Arjanne van Halderen
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfGoede ervaring. Afspraken altijd netjes ootijd geregeld of afgezegd. Fijne rijinstructeur gehad M. Bakkal. Goede uitleg en goeie correcties op rijgedrag
Martijn Roestenburg
, Son en Breugel
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfVriendelijke en goede persoonlijke benadering. Erg fijn om zelfs na sluitingstijd nog benaderd te worden.
Chantal Van Zantvoort
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfRijlessen als erg prettig ervaren, intensief en erg leerzaam. Door meerdere lessen in de week te plannen is er een duidelijke groei te zien. Betrokken bij mij als persoon.
Anouk van der Linden
anoniem
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfAn overall great experience! Efficient and understandable learning combined with effective practical exercises make for a very manageable schooling experience. In 22 lessons I went from a novice driver with no understanding of dutch road laws to a licensed driver. Highly recommend!
Jack Harrison
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfheb het zelf als goed ervaren.\r\nalles word op een goede en rustige manier uitgelegd.\r\nheb alleen met de proefles een ander instructeur gehad als de dag met examen. naar mijn mening heeft de 1e instructeur mij wel te veel uren gegeven.