Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfFijne spontane kerels, Casper en Harold, die weten waar ze over praten. Prachtige ambiance en fantastische auto’s. Super service en aftersales. Toppers.
Willem Kip
, Almere
Bert Mourik
, IJsselstein
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfEnthousiast, open en eerlijk met oog voor details en fantastische service. \r\n\r\nZelf als je de auto hebt gekocht/de deur bent uitgelopen, blijf je klant. Ik heb dan eigen nog nooit meegemaakt bij een andere dealer.
Huub Kapel
, Lisse
Rein Boon
, Bergen aan zee
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfEen fantastische locatie, waar we ontvangen werden door,\r\nHarold, no nonsense, eerlijk, transparant, zeker niet type ‘opdringerige autoverkoper’.\r\nAuto gevonden (RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY) goede deal met de prijs kunnen maken. \r\nGoede na service!\r\nZeer proffesioneel allemaal.
Martijn
, Bloemendaal
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfWas op zoek naar een nieuwe auto. Nadat ik meerdere dealers had bezocht kwam ik uit bij Outland 4x4. Ik werd goed geholpen door een vriendelijke adviseur. Naast zijn kennis van zaken werd er ook goed geluisterd naar mijn wensen. Adviseur nam tijd vrij voor mij en ben zeer tevreden.
Sem Delewi
David Rachman
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfEr wordt bijzonder vriendelijk, allert en adequate gereageert en gewerkt door dit bedrijf. Een to the point en open cultuur en prettige omgangsvormen zijn typerend voor dit bedrijf en haar medewerkers.
Arno Garssen
, Apeldoorn
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf1e week van januari 2018 hier geweest voor proefrit en later een aankoop gedaan van een speciale editie Range Rover Evogue. De begeleiding en service is geweldig en met passie! Nog nooit eerder zoiets meegemaakt bij een andere dealer. Zelfs de showroom straalt warmte uit door de inrichting. Zeker ook een vermelding waard.
Bianca Busscher
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfZeer positief. Hartelijk ontvangst door twee enthousiasme autoliefhebbers. Persoonlijk en klantgericht.
Monique Verkaik
, De kwakel
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfBij de binnenkomst en kennis gemaakt te hebben in de mooie showroom valt alles op zijn plek \r\nDit is een bedrijf wat een goed vb is hoe het zou moeten gaan bij auto bedrijven\r\nHarold verteld met veel enthousiasme en passie over de range rover evoque waar we voor kwamen.\r\nNa een proefrit gemaakt te hebben zijn we er samen uitgekomen en hebben de evoque gekocht\r\nDe Uitleg bij aflevering was perfect \r\nDoen wat ze zeggen \r\n
Sandra en Marco van Dreumel
, Wijchen
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfHet is altijd spannend om vertrouwen te schenken aan een nieuw bedrijf. Woorden zijn makkelijk, daden zijn lastiger. Voor zover nu lijkt is Outland 4x4 ons vertrouwen meer dan waard. We zijn positief dat dit vertrouwen in de komende maanden/jaren bewezen zal worden.
Marcel Raedts
, Emmen
voldoende, een redelijke ervaring
Jaap Pluim
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfUitstkende ervaring, snappen wat de client wil, reageren snel en adequaat, leveren prima service.
Jan Manten
, Vreeland
bob van der plas
, renkum
Albert Bouwman
, Katwijk
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfIk heb hier een prachtige geïmporteerde Range Rover Sport gekocht. Offerte traject liep keurig en een prima inruilprijs voor mijn oude auto gehad. Uitgebreide aflevering met veel uitleg. Deskundig advies en bevlogen mensen. Hier koop je graag een auto!
Jan van Winkelen
, vlissingen
klaas vlot
, Werkendam
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfErvaring zijn super, eerste indruk bij binnenkomst is top, gastvrij en zeker verstand van zaken
Jim den Dekker
, Nootdorp
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfZeer vriendelijk , bekwaam en professionele mensen die weten waar ze het over hebben , komen hun afspraken na , kortom een aanwinst voor Aalsmeer .
Maurice Van den heuvel
, Aalsmeer
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfeen auto ingekocht
anoniem
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfKan niet anders zeggen dan dat wij een hele goede ervaring hebben gehad met Outland 4x4. Casper en Harold hebben ons erg goed geïnformeerd en mede daardoor hebben wij ervoor gekozen hier een auto te kopen.\r\nProfessioneel, relaxed en met kennis van zaken hebben ze ons een prachtige auto verkocht. Erg blij mee