zeer tevreden

zeer tevreden,blij dat ik hem bij jullie gekocht heb

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een warm bad met zeer veel kennis en ervaring

Vanaf het eerste moment dat ik binnenliep bij Outland merkte ik oprechte interesse, men heeft zeer veel kennis van Range Rovers en alle specifieke kenmerken, voor- en evt. nadelen per type. Je krijgt eerlijk advies en er is geen sprake van pusherig gedrag om te scoren! Voor de transactie worden alle papieren transparant op tafel gelegd waardoor je ook met inruil/korting weet waar je aan toe bent. De combinatie met het mooie stoere interieur en de lekkere krentenbollen maken de Outland ervaring compleet!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap

Kundig, eerlijk, betrouwbaar en super klant gericht

Range rover hier gekocht en zeer tevreden. Denken met je mee (inzake hond accessoires) en regel alles tot in de puntjes. Verder alles tot in de puntjes geregeld. Ben zeer tevreden klant!

Super bedrijf

• Deskundigheid/Vakmanschap

Unieke service met oog voor detail !

Ik denk dat er niet veel autobedrijven in Nederland te vinden zijn die het vak zo goed in de vingers hebben als Outland. Vanaf de 1e kennismaking tot de after service is alles tip top in orde. Complimenten aan het gehele team !

gewoon een eerlijk superbedrijf

Zeer goed geholpen en een prachtige Range Rover gekocht, hier blijf ik zeker klant

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een bedrijf dat met enthousiasme en professionaliteit de klant centraal stelt.

De persoonlijke en deskundige benadering van Harold en Casper en het uitstekend geoutilleerd bedrijfspand met de aanwezige Land Rovers, geven je een vertrouwd en aangenaam gevoel!

Uitstek

Vanaf aankoop tot en met oplevering van de auto in 1 woord perfecte service. Altijd bereikbaar voor vragen en/of advies, zeer gedreven en zeer deskundig. Alle medewerkers hebben hart voor de zaak en dat stralen ze allemaal uit. Indrukwekkend.

professioneel bedrijf met passie voor Land Rovers

een auto is meer dan de aanschaf van een vervoersmiddel. Emotie en plezier spelen ook een rol bij mensen die autorijden leuk vinden !

Alles klopt!!

Een zeer bevlogen vakman met kennis en uiterst klant vriendelijk.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Echt klantgericht in al zijn facetten

Vanaf eerste telefonisch contact tot en met koopakkoord en aflevering onder de indruk van de professionele en emphatische wijze van communiceren Ook op vragen naderhand wordt snel en adequaat gereageerd Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen in voorkomende gevallen En hebben goede herinneringen aan de contacten met beide compagnons

• Deskundigheid/Vakmanschap

Geweldige sfeer en top service.

We kwamen even kijken wat ze allemaal hadden staan. Nou dat was een aangename verassing met veel mooie bolides en voor elk wat wils. Proefgereden met verschillende modellen en uiteindelijk een mooie Disco 5 gekocht met 4600 km op de teller. Top wagen en vanuit de oude Disco 4 een grote verbetering ervaren. Al met al een aangename deal gemaakt en zeer tevreden over het bedrijf en medewerkers. Top jongens.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snelle prettige correcte bereidwillige samenwerking

Dankzij deze prettige ervaring zullen wij voortaan eerst bij Outland 4x4 kijken voor een andere Land Rover i.p.v. bij Van Mossel.

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.

• Deskundigheid/Vakmanschap

De absolute TOP in Nederland. Zo wil je geholpen worden!

Wat een prachtig bedrijf is Outland 4X4. De perfecte combinatie van inkoop van de beste en meest complete Range Rovers door Casper, gevolgd door de oprechte interesse en aandacht van Harold in de klanten. Zij begrijpen wat klanten van bijzondere auto's willen en zorgen samen voor een unieke klantervaring. De absolute TOP in Nederland! Wij kochten hier inmiddels RR 2 en 3 en hopen dat er nog vele zullen volgen. Het kijken naar de nieuwe auto's, even gezellig een koffietje doen, kleine service-bezoeken . . . . Outland voelt iedere keer als thuiskomen bij vrienden. Dit is hoe auto's kopen een feestje wordt.

• Deskundigheid/Vakmanschap

wat een geweldig mooi en fijn bedrijf

De service en de aflevering heb ik na veel aangekochte autos nog nooit zo goed meegemaakt! Geweldig.

Zeer klantvriendelijk

Geweldig enthousiast een prachtige auto aan ons verkocht met een super uitleg en alle tijd ervoor genomen om alles duidelijk uit te leggen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Beste auto koop ervaring ooit.

De aankoop van mijn RR is opmerkelijk plezierig en correct verlopen en wel vanaf het eerste contact. Niet eerder heb ik zo’n goede ervaring gehad bij het kopen van een auto. Daarnaast alleen de best uitgevoerde auto’s in een onberispelijke staat worden aangeboden. Outland4x4 is een absolute aanrader.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettig en vertrouwd en zeer welkom

zeer goed ontvangst, snelle service, mee denkend. Gewoon een goed bedrijf, waar de twee eigenaren aanwezig zijn en hun klanten ontvangen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ongeëvenaarde service, heldere manier van zaken doen en warmte!

Outland 4x4 is duidelijk een uniek bedrijf in de sector waarbij de scherpte zorgt voor ongelooflijk mooie kansen, de service zorgt voor een buitengewoon comfortabele en plezierige behandeling, de showroom en alle details zorgen voor een professionele en luxe uitstraling en dan vooral de vriendelijkheid en warmte zorgen voor een behaaglijk gevoel waarbij je het liefst elke week langskomt. Kortom een onderneming als geen ander met het hart op juiste plaats.

Goed voor elkaar !

Super klantvriendelijk , passie voor auto’s en gezellig .

• Deskundigheid/Vakmanschap

Aardige jongens, zouden zomaar je vrienden kunnen zijn

Kijk dit is nu het bedrijf waar je als klant blij van wordt. Alles helder uitgelegd, de tijd nemen voor een kop koffie, niet loslaten, de boel oplossen, een voorbeeld voor elk dealerbedrijf. En .. het zijn ook nog aardige jongens, met je vrienden vier je feestjes, ik ben benieuwd naar de Beach Party 😉

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top zaak met de mooiste auto’s

Uitstekend geholpen met kennis van zaken. Hele leuke showroom met de prachtigste Landrovers. Ook de inruil van onze auto heel fijn afgehandeld. Aanrader, beter dan de traditionele dealer.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goed geholpen deskundig ,mooie auto gekocht voor een goede prijs , moet wel even onderhandelen maar je bent al verkocht als je binnenstap. Succes mannen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Deskundig team waar je gerust een gebruikte auto kunt kopen

Goede informatie verkregen bij de aankoop en netjes afgeleverd. Altijd beschikbaar voor verdere informatie.

• Service N.v.t.