Netjes geholpen hier
Heb hier een toyota corolla gekocht ben zeer tevreden zou zeker weer een auto kopen bij dit bedrijf
Eerlijk, geduldig, vriendelijk, betaalbaar en geweldig auto om in te rijden. De verkoper neemt tijd voor zijn klanten, is eerlijk en luisterd naar de wensen. Ook als je voor het eerst in een automaat stapt legt hij het rustig uit hoe het werkt. Afhandeling ging ook super.
Al jaren vaste klant bij autobedrijf bcm. Veel keus aan diverse betaalbare auto's. Altijd eerlijk en behulpzaam .
Klantvriendelijk en neemt de tijd.
Super blij met de aanschaf van mijn ford focus! Rijd super.
Alles ging makkelijk. Snel geregeld en geen gezeur.
We werden vriendelijk geholpen en kregen eerlijk advies. Uiteindelijk een mooie auto kunnen kopen.
Volvo v50 ingekocht, rijd super.
Nog nooit zo snel een auto gekocht, ben zeer tevreden tot nu toe... erg vrindelijke en correcte eigenaar/verkoper alles snel geregeld!
Goede service, vlotte afhandeling en betrouwbaar! Super tevreden!!!
Uitstekende service!
Snelle service, eerlijkheid
Heb bij dit bedrijf een mitsubishi colt gekocht. De auto werd nog nagekeken voor de verkoop en bleek dat de aircoradiator en de uitlaat lek waren. Dit vervangen door bcm zonder extra kosten. De eigenaar houd je goed op de hoogte en komt zijn afspraken na. BCM GA ZO DOOR!!!!!!
Zeer vriendelijke autoverkoper. Realistisch en betrouwbaar.
Goede en snelle service:)
Prettige ervaring en vriendelijke verkoper en ziet er alleemaal netjes uit.
Goed en vriendelijk
Koop snel geregeld. Thierry bedankt voor de goede service.
Ik heb de auto nog maar net maar eerste indruk is goed. Motortje loopt mooi rijd goed en de tijd zal laten zien wat deze auto waard is. Banden zijn helaas wel zo goed als versleten maar dat heb ik met de koop toe genomen. Prijs was netjes en de verkoper vriendelijk. Zou zeker nog een keer terug gaan.
Hele aardige man, zijn werk is goed en de auto’s die die verkoopt zien der mooi uit
Meneer nam ruim de tijd voor ons. Uitgebreide proefrit. Transparant verhaal over de auto. Goede service.
De auto was naar verwachting, rijdt prima. Ik miste alleen de onderhoudsboekjes. Verder was het top, Thierry is vriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Neemt de tijd voor je en komt zijn afspraken na. Zeer tevreden met mijn aankoop!
Professioneel
Leuke kleine auto gekocht, en onze oude auto kunnen inruilen