Goede service en vriendelijk peroneel
Keurig geholpen. Voor de verkoper was het druk in z\'n eentje.
Duidelijk en klantvriendelijk
Afgelopen december 2018 bij Rick een gebruikte Skoda Fabia combi gekocht. Hele nette wagen waarvan alles klopte (denk aan onderhoud, km stand) na telefonisch contact te hebben gehad met Rick gaf hij aan dat hij nog puntjes op de i zouten zetten als wij kwamen kijken. Daar aangekomen stond onze Skoda als netjes te wachten voor de deur. we hebben een proefrit gemaakt en toen waren we al snel verkocht. Na \"natuurlijk\" wat onderhandelen zijn we er samen uitgekomen en hebben wij de Skoda meegenomen. Na een paar duizend km gereden te hebben kwamen er toch wat opmerkingen naar voren WAT RICK NIET HAD KUNNEN WETEN VOORAF. Ondanks dat ik de wagen zonder garantie gekocht had heb ik het toch teruggekoppeld aan Rick. Samen zijn wij tot een passende oplossing gekomen. kortom super service en een zeer professionele ervaring bij A1 occasions.
Prettig zakendoen, goede service!
Ford Focus gekocht, na drie dagen bleef het motormanagementlampje branden. Gemeld bij Rick, was binnen een week opgelost. Goed geregeld!
Goede ervaring , onze zoon heeft daar Zijn eerste auto gekocht en Zijn uitstekend geholpen , vriendelijke verkoper en ook na een Klein probleem een Goede service gekregen.
Vandaag mijn Skoda opgehaald, alles volgens afspraak en goede service.
Geweldige service bij dit bedrijf ontvangen. Heb gebruikte auto gekocht zonder garantie waarbij ik na een week er achter kwam dat de kachel niet werkte. Ondanks dat er geen garantie op zat, namen A1 Occasions de reparatiekosten voor hun rekening. Klasse!
Top ervaring goede service en na zorg
Betrouwbaar bedrijf in een sector waar dat niet vanzelfsprekend is. Verfrissend. Kan dit bedrijf aanbevelen!
Ik heb een auto gekocht, geheel naar mijn zin
dank voor de service .duurde wat lang ,maar dat kwam door wederzijdse communicatie !!!!Rick het is je vergeven,je hebt er n tevreden klant bij en ik kom zeker voor n volgende auto terug ,en ik zal je aanbevelen
Nette verkoper. Niet opdringerig.
Super service, woensdag auto kijken, proefrit , en donderdag nieuwe apk erop . Dus binnen een dag alles geregeld!!!! Top
Het contact was zakelijk, vriendelijk, en duidelijk. Vooralsnog, na de eerste week, lijkt het erop dat we top geholpen zijn.
Het aanbod is groot, maar via Internet had ik mijn keuze al gemaakt. Na de proefrit was ik erg enthousiast. Rick is erg behulpzaam en de gemaakte afspraken zijn nagekomen. Ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf. TOP!!
Recent een auto gekocht - uitstekende kwaliteit en service! Een aanrader!
Goede service. Absoluut niet te beroerd om tijd, energie en geld in een auto te steken voor ‘ie verkocht wordt en afspraken worden netjes nagekomen. Ik zou er zó teruggaan en het aanbevelen aan anderen. Je krijgt waar voor je geld.