Eerlijke jongens

Ik heb hier een mooie volvo s60 gekocht. De auto heeft helaas wel wat slechte plekken in de lak en er was parkeerschade/krassen.Dit stond niet in de advertentie of op de foto's. Echter was het een goede eerlijke auto , dus heb ik de auto gekocht. De plekjes zijn in overleg bijgewerkt. Ik denk dat ik de motorkap ga laten spuiten, want dit irriteerd mij. Qua inruil was het niet aantrekkelijk, dus heb ik mijn oude volvo op mp verkocht. Al met al tevreden over de aankoop en het bedrijf.

Snel en transparant.

Heel fijn geholpen aan een nieuwe auto door de medewerkers van A1 Occassions!

Top service!!!

Wij zijn heel goed geholpen. Goede service, makkelijk en vriendelijk!!

Vriendelijk en de auto netjes afgeleverd.

Vriendelijke niet opdringerige verkoper nette inruilprijs . Alles prima

goede evaring

super leuk bedrijf klant vriendelijk goed geholpen komt afspraken na super bedrijf

Betrouwbaar en vriendelijk

Mijn ervaring is heel positief. De verkopers houden zich aan de gemaakte afspraken en bieden echt goede service! Ik ben een heel tevreden en blije klant en zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Ik heb onze auto via Autowereld gekocht bij A1 occasions, en ik ben zeker tevreden over dit autobedrijf , ze hebben nette auto , zijn klantvriendelijk,niet opdringend, alles wat ze weten over de auto laten ze zien(ter inzage)reageren netjes op je mails. Nette verkopers, Goed bedrijf , je kunt gerust daar een auto kopen. Rob

Goede behulpzame service

Goed geholpen met proefrit en wensen. Schappelijk met prijzen en gelukkig geen kosten rijklaar maken. Ik kreeg vier winterbanden maar bij afleveren bij Kwikfit gaf men daar aan dat alle vier de banden al verlaten waren. Dat viel tegen.

Prima bedrijf

Netjes geholpen alles naar wens

ik heb goede ervaring met A1 occasions

vriendelijk personeel en een ruim aanbod

Goed ontvangen

Goede service en betrouwbaar

We hadden ons oog laten vallen op een leuke BMW cabrio 318. We kregen de auto mee om hem te laten inspecteren door onze eigen monteur. Geen probleem. Er waren wat punten die moesten gebeuren en die hebben ze allemaal laten uitvoeren.

Prima occasion en goede service

Goed geholpen door Nils. Prima occasion gekocht met goede afterservice Top bedrijf!!

ikben teverden

Het was voor de eerste keer een hele positieve ervaring

Alles ging naar wens zoals we hadden afgesproken. En we kregen ook nog een set winterbanden voor onze Peugeot.

Vlotte afhandeling, maar wel slordig

Auto bekeken en proefrit mee gemaakt. Rapportage kilometerstand was aanwezig, maar gaf als oordeel "onlogisch". Dit verraste de verkoper, maar werd uiteindelijk afdoende verklaard. Met enige op- en aanmerkingen de koop gesloten. 1) water in kofferbak, lekkage. Dit is gerepareerd bij aflevering 2) geldig APK formulier ontbrak 3) radio moest nog geactiveerd worden Na overdracht kwamen diverse problemen aan het licht - geldig APK formulier ontbrak nog steeds - verlichting, remlichten en richtingaanwijzer functioneerden niet meer goed - ventilatiesysteem/verwarming werkte niet meer goed Op verzoek van A1 ocassions heb ik zelf een geldig APK formulier opgehaald bij een nabij gelegen garage die de auto gekeurd had. Daarnaast heb ik op verzoek van A1 occasions rechtstreeks een afspraak gemaakt bij de garage die de radio geactiveerd en de lekkage gerepareerd had. De verlichtings- en ventilatieklachten bleken achteraf inderdaad veroorzaakt te zijn tijdens de lekkagereparatie en de radiocodering. Eindconclusie: ik ben in bezit van een auto die aan mijn wensen voldoet. A1 Occasions heeft mij telkens netjes te woord gestaan en vlotte oplossingen aangedragen, maar meer zorgvuldigheid en controle vanuit A1 occasions en de partners had alle gedoe na aflevering kunnen en moeten voorkomen.

Goede ervaring

Had het gevoel dat ik eerlijk ben geholpen en ben blij met mijn autootje.

Klantvriendelijk en transparant bedrijf.

Prettig ontvangen en prima afhandeling van aankoop. Diverse afspraken gemaakt die netjes via email werden bevestigd en belangrijker nog ook goed werden nagekomen.

Vriendelijk, vlot, veel keuze, betrouwbaar.

Snel en goed geholpen, goede service.

Prima bedrijf

Prima bedrijf, auto tot nog toe prima in orde. Nette service.

Leuke mensen en zeer leuke auto's.

Zeer vriendelijke mensen en een zeer redelijke prijs voor inruil.

KUT, nog nooit ergens mee gemaakt

We zagen een auto staan op internet , heb contact gehad om te komen kijken , na 1,5 uur rijden HEEN, kwamen we aan bij de auto , deze was niet gewassen (ook al stond die netjes binnen ,het blok zat ook nog vol onder de olie, tevens aan gegeven dat ik een diesel in te ruilen had , zelfs nog voor na gebeld om dit duidelijk te zeggen , was geen probleem en bedrag wat afgesproken was voor inruil zou zo blijven , bij aankomst en Rondje gereden te hebben in de auto, kwamen we terug en zeggen ze tegen ons , uw auto is een diesel en die ruilen we niet in! dus 3 uur in de auto zitten voor jan LUL. Dit bedrijf weet niet wat zaken doen is , als een klant komt kijken zorg je dat je de auto netjes gepoetst er bij heb staan , en zorg dat je je afspraken na komt . Het enige wat we nog konden krijgen was een bakje koffie voor onderweg , nou die mochten ze lekker houden .....

Correct bedrijf , komt afspraken na

Hier een goede deal kunnen maken. Het bedrijf komt zijn afspraken na. Ik heb de eigenaar Rick als correct en vriendelijk ervaren. Ik raad het anderen zeker aan om hier iets te kopen.

Prettige communicatie, snelle deal en een mooie auto

Snel zaken kunnen doen en ook op een prettige manier. De auto kon snel worden geleverd en bevalt uitstekend.

Relaxt en goed geregeld, fijne auto

Ik kwam voor een Getz en gin weg met een Fabia. Vanwege corona kon ik maar in één auto een proefrit maken, dat was een minpuntje. Verder was alles relaxed.