Problemen opgelost!

Een tijdje terug een auto gekocht. Om op plaats van bestemming te komen toch 2 uur moeten rijden. Onder het genot van een kopje koffie, wat toen nog mogelijk was, de auto bekeken, proefrit gemaakt en enkele mankementen geconstateerd. Geen enkel probleem. Voordat we de auto konden halen werden deze problemen opgelost. Tijdens de rit naar huis ging het motormanagementlampje branden. Gelijk contact gezocht. Helaas enkele weken later (om dat het niet eerder kon) nogmaals terug naar A1. Maar ook dit keer werd zonder enig probleem dit euvel opgelost. Nu wel tijdens de lockdown....maar ook nu kregen we een kop koffie aangeboden op de parkeerplaats. Bedankt heren!

Prima en duidelijk geholpen in Corona tijd

Prima service Moeilijk te zeggen in deze gekke tijd Maar mijn ervaring was goed

Aardig...maar niet goed!

Kwam kijken naar de Witte Audi TT... Auto naar buiten gereden...want corona regels...in de regen. Motor klonk goed...achterklep open...afdekplaat van bagageruimte ontbrak..(raar).... Interieur zag er uitstekend uit en ondanks de ook nog kleine bagageruimte (moet ook golfstokken in kunnen...dus niet!) was ik toch verliefd op deze prachtige bolide. Motorkap open...stoffige motor...en standaard de olie-dop eraf gedraaid. Witte smurrie aan de dop...dus water in de olie...dat wil je echt NIET. Peilstok eruit gehaald...olie zag eruit als appelstroop. Conclusie: Dat gaat hem dus niet worden....ook niet voor €2500,- minder en de motor laten reviseren. Mooie auto voor in de tuin...maar niet om mee te rijden...jammer!

Een net autobedrijf die garant staat voor hun occasion aanbod

Wij hebben onlangs een occasion gekocht van het merk Ford S-max Inruil was een Opel Antara. Het inruilbod was zodanig dat er niet meer onderhandeld hoefde te worden voor de S-Max. Er waren 2 grote aandachtspunten aan de S-Max maar die zijn direct opgelost en de kleinere puntjes zijn ook professioneel opgelost. Het contact (telefonisch/app) is goed en de reacties via de app verliep vlotjes en correct. De aflevering was netjes en professioneel. Al met al een gezond, net en profi autobedrijf die ik zeker wel zou adviseren aan mijn familie, vrienden en/of kennissen. Al is het maar om eens te kijken naar het aanbod en de mogelijkheden bij inruil.

Vriendelijke mensen en een snelle afwikkeling. Konden zelf een proefrondje rijden, geen probleem Moesten wel de auto zelf laten keuren, maar als er nog wat mee zijn konden we het hen laten weten en zouden ze dat regelen. Auto bleek echter tip top in orde te zijn.

Vriendelijk, flexibel, deal snel gesloten

Na een telefoontje waar ik mijn interesse kenbaar maakte kon ik snel langskomen. Proces rond de aankoop was transparant en snel voor elkaar. Blij met de aankoop!

Ik ben erg blij

Erg goede en snelle communicatie. Gezellig personeel. Ik raad het erg aan.

Nette service.

Ik was nog wat vergeten en dat hadden ze nog even kosteloos voor mij nagestuurd. Bedankt heren.

Snelle service. Auto kopen in deze tijd is sowieso al bizar maar dat dit kon ondanks de maatregelen super. Zeer vriendelijk personeel en alles netjes afgehandeld. Top service! Op de dag van de proefrit was het echter druk waardoor er weinig ruimte was voor uitleg over de auto. Uiteindelijk dit zelf uitgevogeld maar dat maakt de ervaring niet minder!! Bedankt gasten!!!

Prettige dealer met veel mogelijkheden

A1 Occasions heb ik ervaren als een prettige en betrouwbare dealer. Breed assortiment aan occasions, voor ieder wat wils, vanaf eerste auto tm specifieke occasions voor de liefhebber. Prettige en eerlijke inruil kunnen doen en raad daarom zeker aan bij A1 occasions langs te gaan voor uw mogelijke aankoop.

Top ervaring

Wij zijn leuk geholpen ondanks de coronatijd, vriendelijke jongeman en we hebben een top auto, we zijn er zoooo blij mee

Een koude douche

We zijn vanuit Eindhoven hier naar toe gereden voor een proefrit. Toen ik instapte zag ik al dat er bijna geen benzine in zat, toen ik hemwilde starten bleek de accu leeg, toen met een starthulp grstart en gaan rijden na 200 meter ging het lampje van het motor management branden er was duidelijk iets mis want de auto trok ook niet meer. Kortom er was geen aandacht gegeven aan de auto voorsf aan de proefrit, niet echt een visite kaartje

uitstekend

Prettig ontvangst ( wat toch wat lastig is in coronatijd) kopje koffie in de auto gebracht waarin ik geinteresseerd was, alle tijd om proefrit te maken en gewoon goed overleg over inruil oude auto en aankoop aangeboden auto. Daarnaast heeft A1 occasions ook aangegeven dat er een set winterbanden bij de auto hoorde ( een fijne verrassing ) en deze werd er zonder moeite onder gelegd, kleine krasjes in de autolak ook nog bijgewerkt...wat wil je nog meer ? kortom, top service, goed bedrijf !

Mooi en goede service

Goed geholpen bij aankoop

Mijn partner en ik hebben hier onze eerste auto gekocht. A1 occasions heeft ons goed geholpen en geadviseerd. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze auto.

Keurig bedrijf

Snel en keurig geholpen Vriendelijke personeel

Goed klantgericht bedrijf

Netjes geholpen op vragen onzerzijds. Proefrit was geen enkel probleem.

Veel keus en kwijt zijn goed geholpen snelle service

Kon de auto al snel ophalen alles werd goed geregeld.

Top en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar bedrijf

Doen wat ze beloven en communiceren helder

Op zoek naar een specifiek merk/model auto, kwam ik bij A1 Occassions uit. Ontspannen ontvangst, kreeg alle tijd om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Een paar kleine mankementen zouden worden verholpen, en één grotere onder voorbehoud van beschikbare onderdelen. Bij de aflevering was alles in orde gemaakt, met nieuwe APK. Over alles was goed overleg, A1 was altijd goed bereikbaar en is er ruimschoots voldaan aan de afspraken en toezeggingen. Erg prettige ervaring - en de auto rijdt ook nog eens heerlijk.

Fijne zaak met hartelijke jonge mensen.

Goed behandeld, geen druk. Grote keuze aan auto's. Ze beloven wat er op de site staat,als er problemen zouden zijn wordt dat in goed overleg opgelost.

Ik heb een aantal weken geleden een Opel Astra Station Wagon gekocht. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en het personeel van A1 Occasions zijn uiterst beleefd en bereidwillig. Proefrit gemaakt. De afspraken werden nageleefd en mocht er iets zijn met de auto kan ik zo naar toe. Dit is nog niet aan de orde geweest. Bedankt.....

Fijn bedrijf, goede service.

Zeer goed geholpen, vriendelijk bedrijf en een mooie voorraad.

Geweldig geholpen

De auto doe het geweldig alles werkt

Goede ervaring

Goede service, nemen de tijd om mee te denken. Met als resultaat een mooie auto gekocht!