Grote voorraad en veel keus in verschillende soorten bedrijfswagens. Ook fijne en duidelijke service!
Vriendelijk geholpen en zonder verborgen kosten! Je wordt goed op de hoogte gehouden van uw leasecontract.
Beste Carlo, Dank voor uw positieve review! Veel goede zaken en km's gewenst met de Iveco Daily. Gr. Team Mazeland.
Bij dit bedrijf een Opel Vivaro gekocht, dit is na 100% tevredenheid gegaan.
Beste Jilles, Dank voor uw positieve review! Gr. Team Mazeland.
Veel keuze in diverse prijsklasse. Transit rijdt prima. Goed geholpen. Aanrader.
Beste J. Fransen, Dank voor uw positieve review! Gr. Team Mazeland.
Ze hebben een groot assortiment aan bedrijfswagens staan in verschillende prijsklassen. Er is altijd wel een passende bedrijfswagen te vinden. Ben zeer tevreden.
Beste Pro Plus Bouw, Dank voor uw positieve review! Gr. Team Mazeland.
Zoals het hoort!
Beste Heer Kampen, Fijn om te lezen dat het bezoek goed is bevallen. Veel veilige km's gewenst met de Volkswagen Caddy! Gr. Team Mazeland.
Top geholpen, aardig en behulpzaam personeel en directe communicatie. Bij het ophalen van de auto feestelijk ontvangen, meer dan tevreden over Mazeland.
Beste Eric, Dank voor de positieve recensie! Nogmaals veel plezier en goede kilometers gewenst met de mooie Audi E-tron 55 Quattro! Gr. Team Mazeland
Goede en snelle service!
Beste Willem, Dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat de goede en snelle service gewaardeerd wordt. Nogmaals veel goede kilometers gewenst! Gr. Team Mazeland
Ivo heeft mij professioneel geholpen, duidelijke taal.
Beste Hendrik, Dank voor uw positieve review! Veel goede km's en zaken gewenst met de Mercedes Citan. Gr. Team Mazeland.
We hebben de service als zeer prettig ervaren. We hebben de tijd gekregen om rustig over het terrein te lopen en alle auto's te bekijken. Later met een medewerker de auto's bekeken die we interessant vonden en iets verder hierop ingezoomd. Proefrit maken, afspreken hoe de auto afgeleverd wordt was zo gedaan en in dit geval zelfs kosteloos. Afhandeling bij het ophalen van de bus was ook heel goed en vlot gegaan. Het was alleen jammer dat er geen strikje op zat!! ;) Bedankt!
Nette bestelbus gekocht en keurig behandeld. Vervangend vervoer gekregen, omdat de levering van de auto vertraging had i.v.m. het invoeren.
Beste Twan, Hartelijk dank voor uw positieve review! Nogmaals veel goede kilometers en zaken gewenst met de Renault Trafic. Gr. Team Mazeland
Ik kan iedereen aanbevelen om hier een auto te kopen. Eerlijk personeel die hun afspraken nakomen. Naar mijn mening een bedrijf die meedenkt met de klant voor een passende oplossing.
Beste Jorg, Dank voor uw positieve review! Veel goede zaken en km's gewenst met de Ford Transit en hopelijk tot ziens. Gr. Team Mazeland.
Zeker alles snel geregeld gewoon top
Beste Tomasz, Dank voor uw positieve review! Veel goede en veilige km's gewenst met de Mercedes-Benz Vito. Gr. Team Mazeland.
Ze hebben me heel goed geholpen met alles en het bestelbus die ik heb geleased is sneller geleverd dan verwacht
Beste Furkan, Bedankt voor je positieve review! Veel goede zaken gewenst met de Citroen Jumpy! Gr. Team Mazeland
Ik ben geholpen door Robin. Zeer vriendelijke jongen die goed is in zijn vak! Bedankt voor je goeie service
Beste Stephan, Dank voor je positieve review! Nogmaals veel goede zaken en kilometers gewenst met de mooie Ford Transit Connect! Met vriendelijke groet, Team Mazeland
Ben goed geholpen door Robin Hij heeft alles netjes en duidelijk uitgelegd.
Beste Martijn, Dank voor je positieve review! Veel plezier en goede kilometers gewenst met de Ford Transit Custom. Gr. Team Mazeland
Vriendelijke en klantvriendelijke service , prima auto alles prima geregeld echt een aanrader
Nette service en gemaakte afspraken worden nagekomen
Beste Erwin, Dank voor uw positieve review! Gr. Team Mazeland.
Groot assortiment aan bedrijfswagens. En snelle afhandeling/aflevering. Goed geholpen door Bob, dankjewel!
Beste, Dank voor uw positieve review! Veel goede km's en zaken gewenst met de Ford Custom. Gr. Team Mazeland.
Mijn auto is zoals afgesproken goed afgeleverd
Beste Colin, Dank voor uw positieve review! Gr. Team Mazeland.
Goed geholpen, snel geschakeld. Eerlijke indruk van de heren. De eerste kilometers zitten er net pas op, dus de review had misschien beter wat later verzonden kunnen worden. Al met al en vooralsnog heb ik een goede indruk van Mazeland.
Beste Bas, Dank voor uw positieve review en veel veilige km's gewenst met de Volvo V70! Gr. Team Mazeland.
Goed bereikbaar, komen afspraken na.
Beste S, Dank voor uw positieve review! Gr. Team Mazeland.
Vrijdag's gebeld ! s'Maandags gepoetst geleverd ! Top
Beste Ron, Dank voor uw positieve review! Veel goede zaken en km's gewenst met de Ford Custom. Gr. Team Mazeland.
Prima geholpen en hopelijk is de motor top in orde
Beste Arno, Dank voor uw positieve review! Veel goede zaken en km's gewenst met de nieuwe bus. Gr. Team Mazeland.
Beste AHPM, Dank voor uw positieve review! Gr. Team Mazeland.