Perfecte service

Zeer goed geholpen en perfect geplaatst. Prijs is ook prima

• Service en garantie*

ontzorgen is hier absoluut geen cliche verhaal

Deskundig interieur advies en goede vakmensen in de uitvoering van de werkzaamheden zoals schilderwerk en vloerleggen.

• Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren

Goed mee gedacht

Op redelijk korte termijn vloer besteld en gelegd.

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren
  • Service en garantie*

We zijn hier supergoed geadviseerd!

We hadden kleuradvies gevraagd, de kosten daarvan werden verrekend met de verf en het behang. Het is bijzonder mooi geworden! Sinds vandaag hangt de raambekleding ook, werd door een vakman gedaan. Erg netjes en mooi!

• Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Advies
  • Service en garantie*

Vriendelijk, kennis van zaken, vakmanschap, komen afspraken na en doen wat ze zeggen.

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Buiten Zonwering, Advies

Professioneel geholpen, maatwerk

Na onze verbouwing wilde we weer een warme maar ook een tikje bijzondere uitstraling aan onze woonkamer maar we hadden geen idee hoe te beginnen. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen in de winkel wasrbij goed werd geluisterd en met ons meegedacht.

• Ervaring met: Verf/Behang, Advies

Fantastisch

Het was even uitzoekerij, maar ik ben heel erg goed geholpen door Marjolein. Samen met Ruud, Bianca, schilderbedrijf Zadelhoff en Sydney, de vloeren man, een fantastische resultaat en dan is het nog niet eens klaar.

• Ervaring met: Verf/Behang, Vloeren, Advies

Wederom uitstekende service

We hadden al eerder fijne ervaringen bij Thuisin Leferink en we kunnen er nu weer 1 aan toevoegen. Op zoek naar een binnendeur bleek dat Leferink dit product na de uitbreiding van de winkel ook in het assortiment heeft opgenomen. Wederom nam Marielle alle tijd om met ons tot een juiste keuze te komen. Het is een Weekamp-deur geworden, waarbij de verdere afhandeling (inmeten, levering en plaatsing) door Weekamp werd gedaan. Kort na vertrek van de monteurs die de deur kwamen plaatsen, ontdekten we dat de deur op 1 plekje beschadigd was. Na een belletje met Thuisin Leferink hierover, werden we nog geen 5 minuten later door een projectleider van Weekamp gebeld, en na overleg stond er na een uurtje een schilder van hen op de stoep. Deze heeft de schade beoordeeld en ter plekke vakkundig gerepareerd. De schade is niet meer zichtbaar. Kortom een perfecte service van zowel Leferink als van Weekamp.

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Kasten op maat, Deuren

Vakmanschap

Onze PVC vloer is keurig gelegd en ziet er strak uit. De afspraken werden nagekomen en in de winkel kregen wij goed advies. Wij zijn erg tevreden en bevelen dit bedrijf zeker aan.

• Service en garantie*

Super! Vanaf het moment in de winkel naar het moment van dat alles was geregeld

In de winkel werd alle tijd genomen voor onze wensen. Er werd een afspraak gemaakt voor het inmeten. En alles liep echt goed! Ook toen er iets niet goed werd geleverd is dit meteen opgelost. En dat is nou precies hoe het werkt volgens mij. Als er iets mis gaat is dit vervelend voor beide partijen maar het gaat vooral op de manier waarop hier dan mee word om gegaan en dat zorgt ervoor dat ik iedereen kan aanbevelen naar jullie te gaan want dat heet menselijk zijn en mee denken. Echt super!

Fijn op maat advies

Het adviesgesprek als erg prettig ervaren. Op basis van persoonlijke voorkeuren mooie passende producten uit kunnen kiezen, wat ook nog eens op een fijne, natuurlijke manier verliep. Daarnaast gemakkelijk te contacteren en werd er ondersteuning geboden waar nodig. Service erg goed! Ik beveel de Kleurenkamer dan ook zeker aan!

• Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren, Advies
  • Service en garantie*

Al jaren klant omdat de service gewoon top is!! Gr Roelie

Mooi assortiment en vakmanschap

heel goed

Gedurende het opnemen van de trap ging het wat betreft de gemaakte afspraken even mis even als de offerte waar zaken waren vergeten te vemelden op de offerte. Het leggen van de trap was fantastisch. een ongekende vakman die Henk. zeer netjes gewerkt en een fantastisch resultaat.

Alles prima verzorgd

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren

Heel goed

We zijn heel prettig geholpen met alle verfkleuren, behang en vloeren en raambekleding uitzoeken. Nu alles geplaatst is past alles ook heel goed bij elkaar. Ook met het maken van de afspraken voor vloeren leggen, raambekleding ophangen wordt er goed meegedacht. En alles wordt heel netjes geplaatst en opgehangen. Vaak is 1 belletje al genoeg. Wij komen graag bij Thuisin van Dijk.

• Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren, Deuren, Advies

Goed geholpen!

We zijn goed geholpen om een keus te maken tussen de screens. Alle verschillen zijn duidelijk uitgelegd, zodat we de beste keus konden maken. Mooie kwaliteit doek ook. En het monteren ging ook soepel en snel, goed werk geleverd! We zijn er erg blij mee!

• Service en garantie*

Dit is een bedrijf waar je naar toe moet.

Verleden jaar Splendid terrasoverkappingplissé gekocht. Niet in de gaten dat er hard ging waaaen waardoor bij een van de gordijntjes de touwen braken. Dit is meer dan keurig opgelost. Een geweldige service.

top winkel perfect

Wat een fijne winkel en medewerkers en alle geduld van de wereld van inmeten tot en met installatie. Echt uitstekend advies gekregen wat best lastig was gezien de uitdagende raam partijen in ons apartement. Groet, Rolph

• Service en garantie*

Expertise en meedenken in het hele proces.

Goede voorlichting en uitgebreide uitleg. Installatie werd professioneel uitgevoerd.

Vlot en goed

Vakkundig(en heel prettig!) personeel, vlot gewerkt met mooi resultaat!

Goed klantcontact

Opmeten, offerte en plaatsing snel en netjes gedaan.

• Assortiment* N.v.t.

Goed werk afgeleverd

Gordijnen netjes en perfect opgehanden.

Fantastisch

Met het aanmeten van de gordijnen een goed advies gekregen. Heel blij met de keuze van de wave plooi. Bestelling binnen 5 weken geleverd. Met het ophangen ook erg veen behulpzaam. We zijn heel blij met het eindresultaat.

• Service en garantie*

Erg goede service en advies

Wij hebben dit keer duettes besteld bij de Kleurenkamer. In de winkel kregen we een goed advies als het gaat om de kleur en uitvoering van de duettes. Ze werden binnen de beloofde termijn al geleverd. De montage werd uitstekend uitgevoerd. We hebben in het verleden al meer producten besteld bij de Kleurenkamer en we zijn nog nooit teleurgesteld.

Best beoordeeld uit 53 leden

- Thuisin Rubi | 9.6

- Thuisin van Dijk | 9.6

- Boer Staphorst (Thuisin) | 9.5

Over Thuisin

Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.