Plise deur besteld, zeer tevreden!

Plise deur besteld, prettig contact en netjes ingemeten en gemonteerd, erg blij over het resultaat!

Fantastisch

Vriendelijk geholpen Deskundig Ruime keuze

• Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren

Alles snel vakkundig geleverd.

Prima tevreden.

• Assortiment* N.v.t.
  • Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren

We werden heel goed geholpen

Toppie

GEWOON HELEMAAL TOP

Ze zijn zo super klantvriendelijk en dringen je niets op. De keus is top de kwaliteit is top en de prijs is top.

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren

heerlijk om op een bedrijf te kunnen bouwen...

De communicatie was perfect, alle stappen waren uitstekend gepland, hobbeltjes werden direct genomen. Iedereen die ik over de vloer had was vriendelijk! Dank aan Nadia die voortvarend allles op de rail gezet heeft, Jeanette, en John die alles precies in de peiling had en niet te stuiten was.

• Winkeluitstraling* N.v.t.
  • Assortiment* N.v.t.
  • Ervaring met: Vloeren, Advies

Heel fijn hoe er wordt meegedacht

We zijn heel goed geholpen. Er is meegedacht met kleurencombinaties en hoe deze terug te laten komen in de woonkamer samen met het behang, vloer en raamdecoratie. Daardoor is het resultaat prachtig geworden. Zowel met de monteurs als met de mensen in de winkel was het prettig samenwerken.

• Service en garantie*
  • Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren, Advies

Fijn betrouwbaar bedrijf.

2 mooie luxaflex voor de ramen, goed advies, op tijd leveren en monteren! Je huis wordt alleen maar mooier met Thuisinleferink!

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren

Wauw!

Wat een prachtzaak met betrokken medewerkers en wat denkt iedereen goed met je mee. Vanaf het eerste moment in de winkel tijdens het adviesgesprek met Anne, tot het doornemen van de planning samen met Ton. Dit hadden we al een keer eerder ervaren bij ons vorige huis, maar toen we gingen verhuizen gelijk gevraagd of men ook in Zaltbommel kwam. We zijn erg blij met het resultaat en maar goed dat we gelijk weer naar Ernis zijn gegaan

• Ervaring met: Verf/Behang

TOP

Fantastische hulp van Taco en Jeffrey, deze mannen zijn goud waard.

• Ervaring met: Buiten Zonwering

Goede service en kwaliteit

een heel prettige ervaring

een heel prettige ervaring

Geweldig bedrijf

Vanaf de ontvangst, de goede adviezen/meedenken tot inmeten en plaatsen. We zijn heel tevreden met het eindresultaat. Thuisin van Dijk kunnen we van harte aanbevelen als woninginrichtingsspecialist.

Heel blij mee

Goed geholpen in de winkel .goed advies bij het opmeten (ideeen) En heel netjes gelegd mooi afgewerkt door middel van plint en alles schoon achtergelaten.,uiteindelijk hebben we een mooie vloer en zijn er heel erg blij mee !

• Ervaring met: Vloeren

Snel en doeltreffend

Deskundige advisering bij aankoop plise roldeur en deskundige plaatsing door zeer gemotiveerde medewerker

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren

Goede zaak,prettige mensen in de winkel,altijd goed advies en prima monteur Gerard.

Geweldige service!

Alles wat ik heb gekocht bij Kooijman wordt tot in de puntjes afgeleverd, gelegd of opgehangen. Er wordt kundig ingemeten, vervolgens wordt het gewenste artikel besteld en zodra het binnen is bij je thuis opgehangen (gordijnen en/of luxaflex). Wat een fijne service!

Goed!

Prettige bejegening, meedenkend, en goed/vakkundig advies. De montage verliep ook prima/netjes.

Top zeer tevreden

Wij vinden de service heel goed en betrouwbaren firma met een goed team. Wij kunnen de baas goed en nooit een probleem. Gr fam notenboom

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Deuren

Geweldig!

Heel fijn bedrijf en klantvriendelijk. En Gerard is echt een topper. Wat een vakmanschap levert hij af.

• Service en garantie*
  • Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Buiten Zonwering

Prachtige vloer.

Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe vloer. De service was perfect en hebben verstand van zaken. De vloer is erg mooi en perfect afgewerkt met mooie plinten. Wij zijn al meer dan 40 jaar klant bij Bunte en altijd tevreden.

• Ervaring met: Vloeren

Nette service en snelle levering. Zowel in de winkel als de montage prima.

Een 10 met een Griffel!

Van het begin tot het einde Goede communicatie Met de stylliste alles uitgezocht! Ruime keuze overal in. Goede adviezen. Vakmensen aan het werk. Ons huis is prachtig geworden!

Goede service.

Wat een geweldige keuze aan vitrage. Eigenlijk teveel om om een keus te maken. Maar uiteindelijk is er altijd een die er uitspringt. De service is heel goed. Ze hebben ook nooit een probleem gemaakt om wat dingen te veranderen. Omdat als je eenmaal weer thuis bent er anders tegen aan kijkt. Vitrage was snel binnen. En werd gelijk een afspraak gemaakt om te ze monteren. De mannen waren snel klaar. En alle plastic enz werd netjes meegenomen. Wij zijn super blij met de vitrage en goede service.

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren

Top service, advies en dienstverlening

Mijn gehele appartement is verbouwd en daar was ik nooit aan begonnen als ik niet viavia de naam van Matthijs van Thuisin Piet had doorgekregen. Hij zou alle zorg rondom de verbouwing en/of inrichting uit handen nemen. En dat klopt! In de winkel is er een bijna oneindige keuze aan vloeren, behang, verf, gordijnen en zonwering, waarbij je deskundig advies krijgt van zeer betrokken en behulpzame medewerkers. De planning en uitvoering van al het werk verliep daarna via Matthijs en in mijn geval heeft hij ook met een aannemer samengewerkt voor wat breekwerk en de aanleg van vloerverwarming en elektra. De mensen die bij je over de vloer komen zijn prettig in de omgang, houden zich aan afspraken, kortom: ik ben uiteindelijk heel tevreden over de samenwerking, zowel qua proces als het uiteindelijke resultaat, want het is echt prachtig geworden allemaal.

Best beoordeeld uit 53 leden

- Boer Staphorst (Thuisin) | 9.5

- Thuisin Kooijman Gladzo | 9.5

- Thuisin Pelgrim | 9.4

Over Thuisin

Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.