Fijne ervaring in de winkel bij de koop van onze vloer. Goede tips van diegene die kwam opmeten. De vloer is keurig gelegd. Blij dat wij gekozen hebben voor jullie winkel.
Hele nette winkel en vriendelijk meedenkend personeel. Ik wist niet zo goed wat ik wilde en samen gekeken naar wat paste en mooi was zodat het een geheel was. In het bijzonder carlijn! Bedankt voor je super goede hulp en het meedenken.
in ons nieuwe huis in Blijdorp gordijnen en vloeren door Thuisin Rubi laten verzorgen, alles is heel prima verlopen en het resultaat is fantastisch, graag bevelen wij dit bedrijf aan
Wij wilden screens bestellen, in de winkel zeer goed en deskundig en vooral klantvriendelijk geholpen. Screens werden zeer snel in gemeten door zeer vriendelijk personeel van de technische dienst. Ook het installeren ging prima en ook weer door zeer kundig en klantvriendelijke mannen. Wij zijn dus erg tevreden en hebben ook direct kasten besteld bij de Boer .
Komen hun afspraken na. Er wordt keurig gewerkt. Fijne samenwerking.
prima geholpen, alles volgens afspraak, vakkundige montage en goede uitleg
Thuisin DIctus Fijn personeel denken met je mee Zorgen dat je tevreden bent.
Vriendelijke monteurs met goede communicatieve vaardigheden, efficiente werkwijze .
Goede adviezen, goede service, betrouwbaar en kundig!
zie boven
Ben hier geweest voor een nieuwe vloer en deze is ook gelegd door thuisin, daarnaast had ik ook een fotobehang besteld en 'normaal' behang voor in de woonkamer. Ze hebben alles aangeleverd en behangen, hier ben ik erg tevreden over. Er is ook nog een deel geschilderd wat ook naar wens is verlopen. Ik zou dit bedrijf aanraden voor al je woonwensen.
Keurige service, kwalitatief goed product.
Al jaren komen wij bij boer Staphorst en zijn daar zeer tevreden over. Ze zijn misschien niet de goedkoopste maar in kwaliteit en service wel de beste. Wat ze beloven komen ze ook na en heb je achteraf nog problemen lossen ze die ook snel op. Gister hebben wij nog een velux dakraam laten plaatsen en alles was weer goed voor elkaar. Van slopen oude raam tot het opruimen alles gaat netjes en in overleg. Na de klus wordt alles weer schoon achter gelaten. Kortom een tevreden klant.
Mooie winkel, persoonlijke benadering, makkelijke communicatie, zowel opmeten als ophangen ging probleemloos.
In de winkel fijn geholpen met uitzoeken en keuzes Vloer netjes gelegd en gordijnen prima en netjes bevestigd Werknemers goed en erg meedenkend Dus aanrader
Ze houden zich aan de afspraken en werken heel netjes. Ze luisteren heel goed wat je graag wilt en denken met je mee
Goed geholpen adviseren van het juiste behang na 3 maal boeken opgehaald Een aanrader
Goed advies, gordijnen vakkundig opgehangen en netjes de trekstangen verwisseld die nog niet juist waren. Goede communicatie
Mooie winkel, kwaliteitsproducten, laagdrempelige bediening, no nonsense opvolging, precieze inmeting, vlotte levering en installatie… topervaring …. Kortom : aanrader!
Mijn eerdere problemen worden netjes opgelost.
Keurig netjes gewerkt. Alles opgeruimd. Zeer vriendelijk. Alles volgens afspraak.
Uitgebreid pakket afgenomen bij Thuisin Bunte t.b.v. nieuwbouwwoning. Vanaf dag één strakke planning, nakomen van afspraken en ook slim plannen. De juiste dingen in de juiste volgorde. Van schuren, behangen en sausen tot vloeren, plinten en binnenraambekleding. Tot volgt nog een TV-kast medio januari. Warm contact en klachten worden besproken en zo goed mogelijk afgehandeld.
Super fijn geholpen door Niek, hij had alle tijd! Goeie en duidelijke uitleg over de opties en de vervolg stappen. Deuren zijn netjes gemonteerd en toen de monteur zelf een beslag niet helemaal goed in de deur had gezet, werd dit keurig gemeld en verholpen door Boer. Er kan altijd iets gebeuren tijdens het vervoer of installatie, maar het valt en staat dan altijd met de manier waarop het opgelost wordt. Die was super netjes, niets weggemoffeld gewoon eerlijk en direct. Wij hebben een fijne ervaring gehad met Boer!
Goed advies en snel over tot actie.
Dien w at er beloofd wordt en op tijd. Keurig gewerkt, netjes enzo. Nadat het werkt gedaan was alles opgeruimd. De stoffeerder was ook uiterst vriendelijk en zeer sympathiek
- Thuisin De KleurenKamer | 9.7
- Thuisin Pruysen Vloeren & Interieur | 9.6
- Boer Staphorst (Thuisin) | 9.6
- Thuisin Pelgrim – Westervoort | 9.6
- Thuisin Kooijman Gladzo | 9.6
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.