Wij zijn al meer dan 40 jaar klant. Ons huis is een en al Pelgrim. Veel keuze, goede producten, perfecte service, vakkundige en vriendelijke medewerkers/monteurs en vakkundig advies, waarbij altijd goed meegedacht wordt.
Zie zin hierboven. Wel is er een fout gemaakt met de meting of de installatie van één van de bestelde vitrages. Dit heb ik aangegeven en ik moet nog horen hoe dat opgelost gaat worden.
Fijn personeel, zowel in de winkel als thuis bij het installeren. Goed advies en nog steeds helemaal blij met de gekozen raamdecoratie
Al jaren vaste klant. We zijn zeer tevreden over de deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel.
Keurig en netjes te werk
Fijne ervaring. Voor herhaling vatbaar
Werkte vakkundig en netjes. Ruimt alles weer op als het klaar is.
Ontzettend fijn geholpen inmeten was snel gedaan en instaleren ging ook snel en kundig
Nieuwbouw appartement en wij woonden op afstand ( >200 km) Wat betreft de vloer (marmoleum) zijn wij nooit aanwezig geweest bij het meten of leggen. En wat ligt het er perfect en superstrak tot in alle hoekjes in! Heel blij mee. Duette shades gaven van onze kant veel discussie over type/kleur/ bevestiging in het raam. Hierbij zijn we altijd keurig en aardig verder geholpen in onze uiteindelijke keuze. Ook dit is naar tevredenheid bevestigd. Assortiment beoordeling: de winkel is eigenlijk te klein om alles goed te laten zien. Dat maakt het kiezen niet gemakkelijker.
Prima service en er wordt meegedacht
Vanaf het eerste contact totdat de opdracht volledig was afgerond zijn wij zeer tevreden. Dit bedrijf verdient gewoon een dikke 10.
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van ons knikarm zonnescherm. We zijn vakkundig geïnformeerd door de verkoper , die alle tijd voor ons nam. De montage werd uitgevoerd door 2 kundige monteurs Kortom zeer tevreden.
We hebben een prachtige vinylvloer gekregen. Voelt heerlijk aan je voeten. Het veert een beetje, en het voelt warm. Blij mee!!
Wat een leuk bericht en wat fijn te horen dat het allemaal goed verlopen is en vooral dat u blij bent met het resultaat. Hier worden wij ook weer blij van!! Veel plezier en gemak van de nieuwe vloer gewenst en hartelijk dank voor deze opdracht, leuk dat wij dit voor u mochten doen. Groet, Sandra
De vloer is super mooi geworden en de vloer lag er super snel in binnen 4 uur. Dus ik ben er blij mee :)
Zo fijn om een contactpersoon te hebben, die snel handelt en onzekerheden van onze kant , kordaat aanpakt!! ( in dit geval Willemieke) Ook de vakmensen hier , vriendelijk en bekwaam!
Zoals onderling is afgesproken met de verkoop adviseur en de monteur thuis, is het in de praktijk uitgevoerd. Dat wil zeggen: tijdstip, uitvoering, neemt alle tijd om zijn werk zorgvuldig uit te voeren en deze naar onze tevredenheid. Met vriendelijke groet, fam. Uit de Bosch Hoogeveen.
Het prachtige knik-arm zonnescherm is uitstekend gemonteerd. Fa. Boer levert kwaliteitsproducten en heeft een uitgebreide keuze, waardoor we steeds weer bij deze fa. terecht komen voor andere dingen. Het een prachtige zaak waar je ook altijd iets lekkers kunt eten en drinken.
Bianca is een vakvrouw. Heeft goed geadviseerd met mijn behangkeuze. Gelijk duidelijke afspraak. Kwam op tijd, alle spullen bij haar, werkt snel en keurig. Ben zo blij met mijn mooie muren. En bovendien hadden wij ook een praatje en was het gezellig. Bianca is een vakvrouw en een lieverd en als ik weer iets nodig heb kom ik zeker terug .
Voor ons nieuwe appartement, alles besteld bij Dictus. Naast een prachtige winkel, heel goed geholpen door de dames.
Netjes gemonteerd, vriendelijk personeel, zeer tevreden.
Dankjewel voor jouw beoordeling Dirk! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en netjes is gemonteerd. Veel plezier van de nieuwe buitenzonwering. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel, tot dan! Groetjes Danique
Bij onze zoektocht naar een mooie terrasoverkapping ter vervanging van onze grote parasol kregen wij uitgebreide uitleg en op maat advies. Toen onze keuze was gevallen op de Luxaflex Pergola mochten wij de stalen van onze voorkeursdoeken meenemen om thuis bij daglicht en de gevel te bekijken. De keuze was hierdoor snel gemaakt en er volgde snel een passende offerte. De Pergola is inmiddels geplaatst door een enthousiast professioneel team, ze gaven alle uitleg, hielden rekening met onze wensen en de plaatsing ging ontzettend snel. Kortom, Thuisin van Brederode is een echte aanrader voor advies en kwaliteits producten welke zeer professioneel worden geplaatst.
De vloer ziet er fantastisch uit. De service en klantvriendelijkheid va Pruyen hebben wij als uitmunted ervaren.
Zowel in de winkel als met de vakmannen die de vloerbedekking kwamen leggen fijn contact. Behulpzaam, advies. En prachtig gelegd!
Wij hebben 2 kasten gekocht bij Boer te Staphorst. Wij zijn klantvriendelijk en vakkundig geholpen. De monteurs waren ook vakkundig en zeer vriendelijk. De kasten zijn van goede kwaliteit, wij zijn dus zeer tevreden.
Dankjewel voor jouw beoordeling Irma! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie goed zijn geholpen. Veel plezier van jullie nieuwe kasten. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel, tot dan! Groetjes Danique
Vriendelijke ontvangst. Duidelijk advies met alternatieven. Professionele plaatsing en aftersales.
- Thuisin Kooijman Gladzo | 9.8
- Thuisin De KleurenKamer | 9.7
- Thuisin Pruysen Vloeren & Interieur | 9.6
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.