Topbusje

Afgelopen weekend een negenpersoonsbusje gehuurd voor een vrijgezellenfeest. Super vriendelijke service en een hele mooie nieuwe bus met alles erop en eraan! Wanneer wij weer een busje nodig hebben komen wij hier zeker weer terug!

Top bedrijf

Vriendelijk en zeer betrouwbaar bedrijf! Top dames en heren, ga zo door! R. Verhoeven

• Communicatie

Duidelijke info en afspraken. Fijn contact, vriendelijke benadering.

Over het algemeen tevreden

Dacht ruim op tijd en bus te hebben gereserveerd met laadklep, dag later werd ik gebelt dat deze er niet meer zijn..dus een zonder (niet handig met zwaar spul). Geen extra korting gekregen voor het ongemak wat wel netjes was geweest. Verhuisdekens gevraagd kreeg zeer kleine dekkens mee, jammer. Echt niet het vermaat wat je mag verwachten. Verder prima.

• Communicatie

Super tevreden over de gehuurde bus en de service

Namens ons bedrijf een prachtige bus gehuurd om met klanten op reis te gaan. Met nog maar 1800 km op de teller hebben wij en onze klanten genoten van de rit en gaan we zeker gebruik maken van Inqar

• Communicatie

de perfecte auto voor de job

Voor onze verhuizing kregen wij van INQAR een keurige bestelwagen met laadklep. na een goede uitleg was deze zo goed als nieuwe wagen het perfecte vervoer voor onze spullen. Na het huren kon de wagen op een ruime plek worden ingeleverd en hadden we de volgende ochtend de afrekening in de mail en de borg terug op onze rekening. Bedankt voor jullie goede service en tot de volgende keer!

Geweldige en vriendelijke service

Een goede service. Uiterlijk vriendelijk geholpen en goede uitleg. De afhandeling is snel en vakkundig. Wat mij betreft een aanrader voor een ieder.

• Communicatie

Geweldige bakwagen, prettige service.

Gloednieuwe bakwagen die bijna als een personenauto rijdt. En uitermate soepele dienstverlening. Volgende keer weer Inqar!

Super service

Ik heb een grote verhuiswagen gehuurd bij Inqar. Bij binnenkomst werd ik professioneel behandeld en de bus zag er keurig uit. Ook de afhandeling bij inleveren gaat heel gemakkelijk en ik heb de borg (minus de kosten) de volgende dag terug gestort gekregen. Al met al prima service!

Quick and friendly personel

• Would you recommend us? Yes

• Communicatie

Uitstekende huurauto en goede service

Elektrische auto gehuurd, uitstekende auto en service van INQAR Direct.

• Communicatie

Snel geregeld en plezierig contact

Op zeer korte termijn een auto kunnen regelen voor transport van goederen. Duidelijke afspraken. Geen gedoe.

Prima geregeld

Fijne schone bus meegekregen. Top voor elkaar!

ophalen prima inleveren ongemakkelijk

Het ophalen en de uitleg etc ging geweldig, ook bij extra vragen. De meneer die de inname deed was zeer kortaf terwijl ik de auto in perfecte staat afleverde. Helaas was hij niet in staat om met 2 woorden te spreken. Het was maandagmorgen, dat medeleven geef ik hem. Echter had ik ook een korte nacht omdat ik die auto schoon wilde opleveren en blij was met de service dat de hond ook mee mocht.

Eerlijke verhuurder

Flexibel en meewerkend in de afspraken. Snelle en zeer correcte afhandeling na het inleveren van de auto. Binnen paar kantooruren na inleveren, ALLES AFGEHANDELD op een duidelijke factuur en razendsnelle terugbetaling van borgsom overschot. Bevalt echt heel veel beter dan die grote rode concurrent. Heel blij dat ik Inqar Meppel heb ontdekt.

Zeer goed autoverhuurbedrijf

Op zaterdag 1 februari de bus gehuurd een Mercedes Sprinter 12 m3, Aan de balie werd ik goed en snel geholpen en ook vriendelijke medewerker. Samen een rondje om de bus gedaan en eventuele schade werd genoteerd en gemaild naar mij toe . De borg was €400 euro op zaterdag en op maandag daarna had ik alles al op de bank terug. Al met al PERFECT dus. Met vriendelijke groet van Yvonne de Jong..

Giede service

Er werd goed meegedacht over mogelijkheden en oplossingen. Goede service en afspraken werden nagekomen. Prettig contact

• Communicatie

Goed, direkt nog een auto kunnen huren

• Communicatie

Teleurstellende en onvriendelijke service bij INQAR Direct Meppel.

Dit was mijn eerste keer dat ik een auto huurde bij INQAR, en helaas heeft het bij mij een negatieve indruk achtergelaten. Mijn boeking heb ik online gedaan voor een auto van €25 per dag (de auto met reclame) voor twee dagen. De volgende dag werd ik gebeld met de mededeling dat degene die de reclameauto had gehuurd, deze mogelijk een extra dag nodig had omdat zijn eigen auto nog niet klaar zou zijn bij de garage. Dit vond ik al vreemd. Er werd mij vervolgens een alternatief aangeboden, maar dat kostte €46 per dag, bijna het dubbele. Er werd geen enkele poging gedaan om mee te denken of een oplossing te vinden. Het was simpelweg: “Dit is het, hier moet je het mee doen.” De houding was erg direct en niet bepaald klantvriendelijk. Toen ik de auto kwam ophalen, voelde de sfeer ongemakkelijk en niet welkom. Het personeel kwam ongeïnteresseerd over, en ik heb geen moment het gevoel gehad dat de klant centraal staat. Al met al een slechte ervaring, en daarom geef ik 2 sterren.

Nette auto & goede service

Nette schone auto en een goede service van de heren in Meppel. Probleemloos verlengen en een scherp dagtarief!

• Communicatie

Zeer gemakkelijk geboekt, gereden en ingeleverd.

Goed geregeld

Top bedrijf

• Communicatie

Super nette verhuisbus gehuurd, heel plezierig geholpen door Arno

Verhuizen is natuurlijk altijd wel een dingetje maar met deze fijne MAN bakwagen met laadklep was het appeltje eitje. Een feestje om in te rijden. Beslist een aanrader! En de service is altijd top bij Jonk.

• Communicatie

Heel aardige mensen. We werden snel en zeer vriendelijk geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we kregen een super fijne auto mee. Ik beveel INQAR te Meppel aan!

Best beoordeeld uit 11 leden

- INQAR Dallinga | 9.5

- INQAR Direct | 9.5

- INQAR Autoverhuur Adrie Jonk | 8.7

Over INQAR

INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.