Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Fijne keuken zaak, er wordt goed geluisterd naar de wensen en er wordt gezocht naar oplossingen.

Matig

Duurde allemaal heel lang, paar keer terug geweest. Heb een foto laten zien van de bestaande keuken en de maten doorgeven, Zo moet hij worden en de apparaten benoemd. De laatste keer mijn vrouw gestuurd,en die heeft gezegd zo hoog wil ik de oven niet,en is verlaagd en ik hoop dat het nu goed is. Ik heb nog helaas geen goed gevoel.

Denken graag met je mee.

Fijne winkelervaring. Laten je rustig kijken en als er vragen zijn geven ze tekst en uitleg. De bezorging van de keuken is prima verlopen. Twee mannen kwamen alles netjes naar binnen brengen. Deden een check in de keukenkruiden of alles voor elkaar was. De montage was de dag daarna, door Leonardo. Top gast, harde werken. Werkte netjes en nauwkeurig. Wij zijn heel blij met het resultaat.

Vanaf aankoop tot plaatsen van keuken, alles perfect geregeld!!!!!

Perfect geholpen . Als je weet wat je wilden komt het Perfect voor mekaar en niet op dringend en wat anders aan praten . Een woord super.

Prima service , fijn geholpen

Super fijn geholpen in de winkel / planning nieuwe keuken Alles fijn op het afgesproken tijdstip geleverd, Na plaatsen bleek er een deur met de verkeerde kleur tussen te zitten, Dit gemeld bij de klantenservice en een paar weken later een nieuwe deur ontvangen (zonder problemen ) Ik zou er morgen weer naartoe gaan om een keuken te bestellen

Zeer goede service

Klantvriendelijk, alles goed geregeld Leuke verkopers Als tip : klant op de hoogte brengen dat voor het afvoeren van het verpakkingsmateriaal extra betaald moet worden

Gerichte en professionele hulp.

Goed. Monteur gaf ook nog adviezen over het onderhoud van de keuken en het blad.

Goede ervaring tot nu toe

Spontaan een bezoek gebracht aan de KeukenConcurrent te Heerlen. We werden vrijwel direct aangesproken door een verkoper wat ik normaler wijze niet zo fijn vind. Maar omdat we door de bomen het bos niet konden zien het maar voor lief genomen. En ik moet zeggen dat we een prettig gevoel hadden bij de verkoper. Kwam erg ervaren over en wist precies waar hij het over had. Ook liet hij ons de verschillende opties zien wat er mogelijk is met onze ruimte. Ik had zelf al alle maten ter beschikking waardoor het enigszins eenvoudig was om een tekening te realiseren. Het is afwachten hoe het er uit komt te zien.

Prima!

Fijn geholpen in de winkel en tijd genomen. Goed meegedacht.

Uitstekend geholpen deskundig en zeer vriendelijk!

Bij binnenkomst ben ik zeer vriendelijk ontvangen door Soraya, deze dame heeft voor mij echter de tijd genomen om aan mijn keuken wensen te voldoen. Heb deskundig advies gekregen en uiteindelijk heb ik een mooie keuken besteld met behulp van Soraya en Jeffrey twee toppers! Jullie zijn echt een aanwinst voor de keukenconcurrent.

Zeer vriendelijke klantenservice

Goed en snel geholpen.

Geweldige ervaring!

Onze keuken is net geplaatst, het was vanaf het moment van aankoop bij vestiging Heerenveen tot het moment van plaatsing een geweldige ervaring! Alles is op rolletjes verlopen! Een aanrader!!

Dik tevreden

Mooie keuken die vakkundig is geplaatst

Ben zeer tevreden over aankoop en levering van de keuken.

De verkoper in Den Bosch is zeer vriendelijk en denkt graag mee, wat erg prettig was. De monteur wist wat hij deed, was snel en secuur.

Deskundig

Ervaren medewerkers en denken goed mee en nemen de tijd voor je.

Iets meer aanbieden wat mogelijkheden zijn in een keuken

Wij wilde een stopcontact in het keukenblad,maar met bestellen en samenstellen van de keuken,hadden wij hier ook even niet aan gedacht. Dit had een standaard bespreekpunt moeten zijn,naar mijn idee van de verkoper.

Uitstekende afhandeling.

Alles zeer goed geregeld.Ruime keuze aanwezig in winkel Utrecht.

Vriendelijk en kundig

Professioneel,vriendelijk en kundig geholpen

Fantastisch advies voor mooie keuken.

Wij zijn fantastisch geholpen bij KeukenConcurrent Utrecht door Jesse, Bilal en niet te vergeten de dame bij de receptie. Geen opdringerige praatjes en altijd voor een goed advies en uitleg. Levering op maandag was keurig. Alles werd gecontroleerd door de twee bezorgers. Op woensdag en donderdag heeft een geweldige en vriendelijke monteur de keuken vakkundig gemonteerd. Voor ons dus een dikke 10 voor KeukenConcurrent.

Denken met de klant mee

De verkoper heeft goed meegedacht met het plaatsen van de nieuwe keuken i.v.m. de aanwezige ruimte, de vensterbank en de ruimte die de kastgrepen nodig hadden. Helemaal TOP!

Ik ben tevreden

Zeer positief

Goed advies, luisterend oor en mooi resultaat.

Mark heeft ons de eerste keer door de hele showroom geleid, daarbij verschillen getoond en adviezen gegeven. Voor ons een reden om een afspraak te maken. We zijn uiteindelijk samen tot een mooi en goed keukenresultaat gekomen.

Deskundig en goed meedenkend advies.

Prettig gesprek bij keuze en goed meedenkend.

Mooie keuken

Prima.keuken, keurig geholpen. Dit is onze 3e keukennal bij keukenconcurrent De 4e gaannwe ook daar halen (dat zal wel weer 10 jaar duren).

Best beoordeeld uit 46 vestigingen

- KeukenConcurrent Beuningen | 9.4

- KeukenConcurrent Duiven | 9.4

- KeukenConcurrent Gouda | 9.4

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.