Bij verkoop van de keuken werd er goed meegedacht over de mogelijkheden van de keuken Alles werd goed doorgesproken en een goede tekening gemaakt Ook na de verkoop van de keuken werd er snel en goed gereageerd op de vragen Je word goed op de hoogte gehouden tijdens de bestelling door de klantenservice Het leveren van de keuken gebeurde zorgvuldig Montage van de keuken is ook naar volle tevredenheid uitgevoerd

Vanaf de eerste afspraak direct een goed gevoel.

Eindelijk is vorige week me keuken geplaats, ik ben onwijs goed geholpen door Marcha, vanaf de eerste afspraak voelde het goed, ben zo vaak veranderd, en Marcha bleef altijd behulpzaam, meedenken, ze heeft alles topgeregeld van A tit Z. Onwijs blij met mijn droomkeuken. Goede service.

Top service !!

Goed geholpen in de winkel. Alle tijd en goede adviezen. Vriendelijke bezorgers. Ervaren monteur. Erg blij met m'n keuken.

Fijn en ɗeskundig geholpen bij de aanschaf.

Prima!

Goed geregeld

Dit was de tweede keuken die wij bij keuken concurrent hebben gekocht. Natuurlijk zijn wij bij ze teruggekomen omdat vooral Bas van Woensel ons de eerste keer zo goed heeft geholpen. Ook deze keer hadden we prima monteurs. Het contact is ook altijd goed met ze. Wij zijn zeer tevreden en zouden ze zeker aanbevelen.

Vriendelijk personeel en vriendelijke prijs

Erg blij met onze keuken en een goed gevoel van moment van binnenlopen tot en met aflevering

Zeer slechte nazorg

Keuken is in november 2024 geplaats, alles naar wens, top. De achterwand zou op korte termijn ingemeten en nageleverd worden. Tot op heden is het niet duidelijk hoe en wanneer e.e.a wordt opgelost. U

Heel fijn gesprek

We zijn heel goed geholpen. Legden uit hoe we de keuken wilden en hij heeft precies gemaakt wat we in ons hoofd hadden. Sprak rustig, wilde niet van alles het duurste doen en maar de sale maken. Gaf ons rustig de tijd om na te denken en dacht met ons mee. Hierdoor hebben wij de keuze gemaakt om bij kc de keuken te halen.

Hele goede service en producten

Ben erg blij met mijn keuken het was snel en goed geïnstalleerd nu de afwerking nog maar dat is voor ons komt helemaal goed Dankjewel voor de goede service

Top zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk Houd rekening met onze wensen En zeker niet te vergeten de prijs top

Super geholpen door Johan vriendelijk,direct,oplossing gericht

Zeer goede verkoper die duidelijk kennis van keukens had

Erg goed geadviseerd door verkoper Patrick echt een top gozer. We wisten niet goed welke kleur greeplijst bij de fronten en het blad zou passen toen heeft Patrick samen met zijn collega’s ons super geadviseerd in de kleur en nu de keuken staat is het echt een mooi geheel. De verkoper Patrick verdient wat ons betreft een 10!

Heelgoed

Goede service en alles zoals afgesproken

Zeer goed geholpen

Leuke winkel keuken voor elk budget. personeel doet in een ongedwongen sfeer veel moeite voor je!

Top!

Zeer goede service.

Erg goed en vriendelijk geholpen!

Een spontaan bezoekje eindigde in een fijne samenwerking en uiteindelijk een perfect passende keuken in een toch ietwat uitdagende ruimte. Ben inmiddels drie keer in de winkel geweest en voel me elke keer meer dan welkom. Er wordt creatief meegedacht en het is ook nog eens erg gezellig. En, niet onbelangrijk, de keukens zijn zeer betaalbaar. Kortom: aanrader!!

Goede service, goede kwaliteit

Van het eerste contact in de winkel tot het eindresultaat zeer tevreden.

Prima ervaring en service

Het hele proces van uitzoeken tot montage is prima verlopen. Er wordt regelmatig contact gezocht om de te nemen stappen door te nemen en te dubbelchecken. Ook nalevering van licht beschadigde materialen verloopt soepel en goed.

Erg fijne, meedenkende leverancier

In een nieuwbouwhuis niet voor een standaardkeuken gekozen en bij KeukenConcurrent terecht gekomen voor aanschaf van een keuken. Enkele aansluitingen dienden verplaatst te worden, dit hebben we zelf uitgevoerd. Hiervoor tussen aanschaf en montage nog langsgekomen om details door te nemen. Goed ontvangen. Bij montage is monteur nog zo vriendelijk geweest om naar eigen inzicht nóg een aanpassing zelf uit te voeren waardoor geen gat gemaakt hoefde te worden aan achterzijde kast t.b.v. elektriciteitsvoorziening. Erg tevreden!

Zeer goed vakkundig Denken mee

Zeer vakkundig en meedenkend geholpen.

We waren op zoek naar een keuken voor ons nieuwe clubhuis. Zonder afspraak kwamen we uiteindelijk bij de KeukenConcurrent Amsterdam-Westpoort terecht. Een oriënterend gesprek met Soraya Visser, die even tijd voor ons vrijmaakte, gaf ons direct het gevoel dat we de juiste winkel waren binnengestapt. Er werd goed meegedacht en een paar dagen later kregen we een eerste uitwerking opgestuurd. Bij de definitieve afhandeling werd alles zeer vakkundig en zorgvuldig doorgenomen, wat ons vertrouwen gaf dat ons clubhuis een mooie en doordachte keuken krijgt.

Ze denken met je mee

Prima service goed geholpen

Erg tevreden met het resultaat.

Ben heel goed geholpen door Remon Hopstaken. Zijn uiteindelijk samen tot een heel mooi resultaat gekomen. Zijn erg blij met de keuze van onze keuken.

Best beoordeeld uit 46 vestigingen

- KeukenConcurrent Den Haag | 9.4

- KeukenConcurrent Gouda | 9.4

- KeukenConcurrent Hoogeveen | 9.4

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.