Prima blijft echter over dat ik nog een vraag heb

Krijg ik nog antwoord op mijn vraag van mijnheer Bram Nijman? Met vriendelijke groet

Een stijlvolle bank en een vlekkeloos proces – Montel maakt hun belofte helemaal waar!

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe bank van Montel! Het comfort, de afwerking en het design overtreffen onze verwachtingen ruimschoots. Vanaf het eerste advies in de winkel tot aan de levering bij ons thuis verliep alles soepel en professioneel. De bezorgers waren vriendelijk, punctueel en hebben alles netjes geïnstalleerd. Echt topservice!

Uitstekende service!

In de winkel heel fijn geholpen en de jongens die onze bank en stoel kwamen bezorgen waren ontzettend vriendelijk. Top service!

Oprecht blij!

Wij zijn blij verrast over ons bezoek aan Montel op de woonboulevard in Nijmegen. De verkoper, heer Saavedra y Falcon had oprechte aandacht, niet alleen voor ons maar ook voor ons kind. Terwijl wij rustig konden kijken, zorgde hij voor wat te drinken en iets lekkers voor ons kind van 2. Ons kind kreeg zelfs een ballon om mee te spelen en hij zorgde ervoor dat we ons zoontje konden verschonen. In plaats van ons te overspoelen met verkooppraatjes, luisterde hij echt en dacht met ons mee. Zijn advies was oprecht en eerlijk. Hij was niet bezig met verkopen, maar met het creëeren van een fijne ervaring. Dankzij deze persoonlijke benadering voelden we ons welkom en serieus genomen. We wilden niet eens meer verder kijken, wat wel onze planning was geweest.

Heel prettig

Luisteren goed naar je wensen en je kunt merken dat als jij blij bent zij dat ook zijn. Kan niet wachten tot mijn nieuwe aankoop komt. Hele mooie dingen hebben ze. Kwalitatief ook goed. In ieder geval heb ik er vertrouwen in dat als er iets mee zou zijn je te woord zou worden gestaan en ze proactief en oplossingsrichting zullen handelen. Vind dat ook wat waard.

In 1 woord: super

Super geholpen door Jordi en zijn collega’s. Ontvangst met drankjes en wat lekkers. Daarna kregen we alle tijd om eerst zelf de banken te gaan bekijken en uitproberen. Toen we onze keuze hadden gemaakt nam Jordi alle tijd zodat we uiteindelijk een goede keuze konden maken. Bank gekocht: blij mee! Buiten stond een poffertjeskraam (denk vanwege pasen), dus daar waren de kinderen ook erg blij mee…

Uitstekend geholpen op een professionele manier

De verkoopster nam alle tijd voor ons en heeft ons alle mogelijkheden laten zien. Ze heeft ons uitstekend begeleid bij de aankoop van de bank.

Blij met mooie aankopen.

Verkoop ging wat snel, blij met mijn keuze

Goed en vriendelijk advies

Goede ontvangst, kleuradvies en voorlichting.

Goed geluisterd en meegedacht bij mijn wensen.

Positief! Zeer vriendelijk geholpen door Marianne. Meedenkend bij de verschillende opties die ik gekozen had, kosten berekend, woonruimte ingedeeld, mijn lengte en houding meegenomen voor optimaal zitcomfort. NB Bedrag om bank voor te behandelen, vind ik wel aanzienlijk.

Denken met je mee, en veel keus

Nog niet precies wetend wat voor bank we wouden zijn we ontzettend goed geholpen. Veel keus uit stof, opstelling van de bank, veel is mogelijk. Mochten ook staaltjes mee naar huis om de kleur goed bij de muren en gordijnen te bepalen. Nemen de tijd voor je.

Een bezoek zeker de moeite waard!

“We gaan alleen maar kijken, we kopen nog niets”. Met dit idee stapten wij de winkel binnen. Eén oriënterend rondje door de winkel gaf ons een goed gevoel. Na meerde zaken op de woonboulevard Heerlen bezocht te hebben, zijn wij weer teruggegaan naar Montèl. We hebben ons laten adviseren door verkoper Chris Staas. Kosten noch moeite werden gespaard om ons zo goed mogelijk te adviseren en ons tot een perfecte keuze te laten komen qua kleur, stoffering en design . Een dikke pluim!

verkoopster ging met stalen mee naar mijn woning voor kleurafstemming,

Prima verkoopverhaal duidelijk

Vriendelijke verkoper goed advies en heldere procedure uitleg.

Goede service en nette levering van ons nieuwe bankstel. Bezorgers waren ruim voor de afgesproken tijd en hebben het bankstel keurig op zijn plek gezet

Uitstekende service van begin tot eind

Het prettige contact in de showroom, het meedenken in de keuzes, het even mee naar huis mogen nemen van de stalen (stoffen), om de juiste keuze te maken, tot de keurige levering van onze nieuwe bank; allemaal top!

Verkoper dacht goed mee

We kregen koffie. Keuze uit diverse materialen. Stoffen werden erbij gehaald. En mee gedacht over opties en bedragen.

Zeer positief

Zeer goede kennis van product

Prettige winkel

Bankstel werd door 2 mannen in huis bezorgd en in elkaar gezet. Ze waren zeer vriendelijk en kundig

Geweldige nazorg en service!

Het defect aan onze bank werd snel opgepakt en door een vriendelijke en deskundige service monteur snel verholpen.

Communicatie netjes gebeld afspraak gemaakt door medewerkers en gemaild

Uitstekend en vlot geholpen.

Uitstekend en vlot geholpen. Klantgericht. Professioneel. To the point. Plezierig!

Plezierige, ongedwongen sfeer!

Leuke winkel waar je op je gemak rond kunt kijken, zonder dat je de hele tijd de verkoopdrang van de verkopers voelt. Uiteindelijk een nieuwe bank gekocht, zonder dat we het van plan waren!

Prettige ervaring

Fijne ontmoeting en service voorzien van een kopje koffie. Duidelijk gesprek en mn de details die mogelijk zijn. Kortom een prettige ervaring.

Best beoordeeld uit 35 vestigingen

- Montèl Breda | 9.4

- Montèl Heerlen | 9.4

- Montèl Leiderdorp | 9.4

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.