Het contact met Monuta was erg warm en heel begripvol. Helaas was er niet veel geld en Monuta heeft het prima voor elkaar gekregen om binnen het budget een waardige uitvaart uit te voeren. Zeer tevreden over Guido die de uitvaart op passende wijze heeft begeleid. Hebben over het hele proces bij Monuta een zeer goed gevoel.
Beoordeling voor: Monuta Adrienne Klein Vlissingen, Middelburg en Veere
André
, Middelburg
Mijn ervaring in één zin
Vriendelijk. Word echt geluisterd. De uitvaart is volgens wens verlopen
Alles heel goed geregeld Astrid
Beoordeling voor: Monuta Jonker en Rengers
Cees Wortel
, IJmuiden
Het is allemaal prima verlopen.
Beoordeling voor: Monuta Nijenheim Zeist
Lydia Schiedon
, Leusden
Alles was perfect geregeld
Vanaf het eerste gesprek tot na de crematie was alles perfect geregeld door de medewerkers van Monuta.
Beoordeling voor: Monuta Heidi Markus Almere
Walther
, Purmerend
Meer als tevreden
Monuta medewerker HuubBeuskens heeft heel veel geregeld geduldig en vriendelijk niets was te veel altijd duidelijk en open in alles
Een man die op zijn plek is binnen dit bedrijf en passie heeft voor zijn werk
Houden er een goed gevoel aan over !!
Bedankt Huub
Beoordeling voor: Monuta Lindeman Kerkrade
Hubertina
, Kerkrade
Persoonlijke benadering
Erg persoonlijk en warm. Meedenken over de uitvaart en ook de uitvoering. Lokaal bekend en dat schakelt snel voor locaties en bv bloemen.
Beoordeling voor: Monuta Hofrust
Carel
, Bennekom
Geweldig dienstverlening verleend
Voor de 2 keer heeft ze ons bijgestaan na het overlijden. Heel goed contact .
En super geholpen bij onze wensen. Iemand met verstand van zaken.
Kan haar zeker aanbevelen.
Beoordeling voor: Monuta Withaar Assen
Stijlvol
Beoordeling voor: Monuta Amsterdam
Piet
, Zaandam
Een bijzonder en liefdevol afscheid
Ondanks dat de uitvaart op 3 mei 2023 heeft plaatsgevonden. Het was lastig om de juiste woorden te vinden om te beschrijven hoe dankbaar wij zijn.
Wij willen Team Monique Maurik van Monuta enorm bedanken voor hun uitzonderlijke zorg en steun tijdens deze moeilijke periode. Dankzij hun geduld, warmte en professionaliteit is de dag van de uitvaart van onze moeder, oma en tante perfect verlopen.
Inge heeft ons op de dag zelf met zoveel begrip en toewijding begeleid, wat ons enorm veel rust heeft gegeven. Het team heeft werkelijk alles gedaan om ervoor te zorgen dat mijn oma een afscheid kreeg dat helemaal bij haar paste. Het voelde persoonlijk, intiem en vol liefde, precies zoals we het ons hadden voorgesteld.
We zijn hen ontzettend dankbaar voor alles wat ze hebben gedaan. Dankzij hun inzet hebben we op een prachtige manier afscheid kunnen nemen van een bijzondere vrouw.
Met veel waardering,
Michaela
Beoordeling voor: Monuta Monique Maurik
Michaela
, Capelle aan den IJssel
Vriendelijk en professioneel volledig ontzorgd
Van kennismakingsgesprek tot nazorggesprek zijn we duidelijk, kordaat en heel vriendelijk begeleid en wij voelden ons vooral zeer gehoord. We wisten met Anouk Gorter precies waar we aan toe waren, welke stappen geregeld werden en wat zelf nog te doen. Met alle vragen konden we terecht en de bereikbaarheid was super.
Een warme en praktische persoonlijkheid was precies wat wij nodig hadden om er een mooie uitvaart van te maken.
Beoordeling voor: Monuta Van der Togt Voorburg
Eveline
, Zoetermeer
Netjes verzorgd
Alles verliep netjes rustig verzorgd.Alles was goed geregeld van binnenkomst tot dat iedereen vertrokken was.De koffietafel was goed verzorgd en voldoende .
Beoordeling voor: Crematorium en begraafplaats Schifferheide
Manon
, Kerkrade
Beoordeling voor: Crematorium Noorderveld
G.W. Stelte
, Nieuwegein
Fijne begripvolle houding
Ik heb de medewerkers als fijn en begripvol ervaren in een loodzware periode. In zes maanden zijn we beide ouders kwijt geraakt. En we hebben jullie als zeer behulpzaam ervaren.
Beoordeling voor: Crematorium Waldhof
Jelmer hoekstra
, Julianadorp
Respectvol en goede begeleiding
Personeel kwam op juiste momenten langs en hield zich waar nodig op de achtergrond
Beoordeling voor: Crematorium Meerbloemhof
Anoniem
, Voorburg
Heel goed
Na het overlijden van mijn moeder in contact gekomen met monuta. Alles heel duidelijk uitgelegd en werd goed geluisterd naar onze wensen . Heel goed en leuk contact gehad met onze uitvaartverzorgster.
Beoordeling voor: Monuta Emmen
Annet
, Vlaardingen
Professionaliteit met een warme touch
Je hebt natuurlijk veel keuze in uitvaartverzorgers
Maar t gaat vooral over de klik die je moet hebben met deze geen.
Stephan Koetje van monuta Terneuzen heeft ons fantastisch begeleid, en door zijn professionaliteit is de dag zelf een prachtig afscheid geworden
Beoordeling voor: Crematorium Terneuzen
Marcel
, Terneuzen
Goede en mooie uitvaart
De uitvaart van een dierbare doe je niet zo vaak. En je wilt dat het een uitvaart is die in je herinnering als goed en mooi is.
Beoordeling voor: Crematorium Cereshof
Hans
, Mussel
waardig en respectvol
Ben uitermate tevreden over de waardige en respectvolle wijze waarop uw medewerkster Eline Buitink ons begeleid heeft na het overlijden van mijn echtgenote
Beoordeling voor: Crematorium Heidehof
Jan
, Apeldoorn
Super geregeld
De hele uitvaart is prima verlopen met de wensen die wij hadden
Beoordeling voor: Crematorium Cereshof
Beoordeling voor: Crematorium en begraafplaats Schifferheide
Martin
, Landgraaf
Perfecte diensten
Alle afspraken zijn goed nagekomen. Werd goed meegedacht zonder opdringerig te zijn.
Beoordeling voor: Monuta regio Leiden
Willem
, Hoogmade
waardig afscheid door goede hulp
Helaas zijn mijn oma en vader 6 weken na elkaar overleden en hebben wij de crematies moeten regelen.
Door de hulp van de mensen van monuta, Rolf en Huub, hebben wij dit in rust kunnen doen en hebben wij hulp gehad indien nodig.
Mijn vader en oma lagen er prachtig en naar wens bij. Bij mijn vader hadden we zelfs het gevoel dat hij zijn ogen zou open maken en ons raar zou aankijken want hij lag gewoon te rusten.
Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk.
Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid • We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan • Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd • Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.