De uitvaart was species naar onze wens

De uitvaart verzorger was er echt voor ons en deed er alles aan om onze wensen uit te voeren. Dankzij haar hadden we een heel mooi afscheid

Past naadloos aan …

Het ging om de uitvaart van mijn zus bij Heidehof Apeldoorn! Rest staat al beschreven!!!

Goede zorg is niet vanzelfsprekend

We werden zeer goed begeleid bij het afscheid van onze moeder, grootmoeder en overgrootmoeder. Het persoonlijke aandacht werd in de periode van verdriet zeer gewaardeerd. Er werd goed naar de wensen van de familie geluisterd en uitgevoerd. Ondanks dat er wat laatste momenten veranderingen waren. We hebben heel mooi afscheid kunnen nemen en kunnen met warme gevoelens terug kijken. Bij deze willen wij Richard bedanken die ons heeft begeleid.

Zeer tevreden Klantgerichte, vriendelijke medewerkers

De uitvaart was goed geregeld

Degene heeft de uitvaart naar de wensen van de overledene gedaan, precies zoals zij het graag had gewild

Netjes en respectvol, oog voor detail, geen haast

Netjes en respectvol afscheid. Aardige medewerkers, oog voor de naasten of ze goed verzorgd worden. Alle tijd, geen druk een keurig en het was een waardig afscheid .

Een prettig verloop van de uitvaart

Wij zijn zeer tevreden over de uitvaart van mijn vader. Het personeel is respectvol, vriendelijk en geduldig. De ruimtes zijn mooi en sfeervol, de mogelijkheid om een projectie te kiezen voor op de muur tijdens de dienst verraste ons, veel keus. Na afloop was alles goed geregeld in de koffieruimte. Omdat er meer mensen afscheid kwamen nemen (bijna 2x zoveel) moesten er op korte termijn meer bittergarnituurhapjes geregeld worden, dit was geen enkel probleem voor het personeel. Wij hebben alles van begin tot eind als prettig ervaren.

Zeer goede en persoonlijke begeleiding tijdens een moeilijke

Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke, betrokken en professionele begeleiding van Monuta Terneuzen. De medewerkers waren vriendelijk, behulpzaam en hebben mij tijdens deze moeilijke periode goed ondersteund

Professioneel, empathisch

Werknemers zijn duidelijk, behulpzaam, goed bereikbaar indien nodig. Voldoende keuze uit brochures.

Mijn ervaringen met crematorium Noorderveld zijn uitstekend. De medewerkers zijn stuk voor stuk heel vriendelijk en meelevend. De lokatie is prachtig!

Fantastisch

Service en alles rondom de uitvaart van mijn vader was uitstekend

Zeer ervaren begeleiding en ondersteuning Alles naar wens uitgelegd en uitgevoerd Aan alle verwachtingen voldaan!!!

Zijn erg goed

Ik ben erg goed geholpen en ook goed opgevangen

Geweldige uitvaartverzorger

Wouter is heel betrokken, geeft goed advies, regelt alles perfect. En ook nazorg. Wij vinden Wouter ook heel respectvol naar iedereen. De uitvaart was mooi en indrukwekkend.

Ik werd van alle kanten geholpen

Gezien het intens verdriet dat er is krijg je een luisterend oor voordat er zaken geregeld moeten dit doet een mens goed een pluim voor Mike die dit vanaf het begin samen met ons opgepakt heeft

In een woord goed

Dit voor mij persoonlijk de derde uitvaart die ik laat verzorgen door Monuta. Ik kan alleen maar zeggen dat al mijn wensen werden waargemaakt en alles tot in detail werd verzorgd. Ik heb naar eigen wens 3 keer dezelfde uitvaart begeleider gehad, waarvan ik het gevoel had die hoort bij de familie, zo betrokken en meedenkend. Het zijn geen leuke gelegenheden en gesprekken, maar door de professionaliteit voelt het een stuk makkelijker.

Correct en volgens afspraak.

Zie bovenstaande.

Professionele en warme begeleiding

Bijzonder tevreden over de professionele en warme begeleiding. Met oprechte aandacht, betrokkenheid en persoonlijke zorg werd alles rondom het afscheid uitstekend geregeld. Juist tijdens deze moeilijke periode gaf de persoonlijke betrokkenheid veel vertrouwen en werd ik volledig ontzorgd.

Aardig en behulpzaam personeel

Uitvaart van beide ouders door Monuta geregelt. Erg behulpzaam en aardig en denken met je mee. Nemen zaken over waar dat kan. Kunnen terugkijken op 2 'mooie' crematies

Zeer goed!

Vriendelijk, warm contact met de Uitvaartbegeleider. Wat geresulteerd heeft in een prachtig afscheid, waar familie en vrienden positief op terug kijken.

Nicole heeft voor ons het verschil gemaakt

We zaten in een hele moeilijke situatie waarin Nicole voor ons het verschil heeft gemaakt. Wat een topper. Vanaf het eerste contact tot en met de uitvaart is ze er voor ons geweest, Inlevingsvermogen, emotionele steun, oprechte interesse en alles tot in de puntjes regelen laat dat maar aan haar over. De dienst was zo mooi dat onze familie en vrienden vroegen of ze een vriendin van de familie was omdat de dienst zo mooi was gedaan, een groter compliment kun je volgens mij niet krijgen. Bedankt!!

Petra is een warme en betrokken uitvaartverzorgster.

Petra nam vanaf het 1e moment alle tijd voor ons. Ze luisterde goed naar onze wensen. Hierdoor was het een mooi en warm afscheid precies zoals wij het wilden.

Allen de Digitale kaart (bladerbaar) 1,00 € 138,00 begrijp ik niet

Best beoordeeld uit 96 leden

- Monuta Magis | 9.9

- Crematorium Meerbloemhof | 9.1

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.