We zijn door Alice Snijder op een zeer fijne manier geholpen bij het organiseren van de uitvaart voor mijn moeder, zodat we hier met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Er wordt goed meegedacht in hoe het ook voor de kleinkinderen een waardevolle herinnering oplevert en wat zij hierin zelf kunnen doen. Al met al niets dan lof. Ook de nabestaandendesk die na de uitvaart gebruikt kan worden helpt je goed op weg bij alle zaken die daarna nog geregeld moeten worden en op je af komen.
Beoordeling voor: Monuta Haren
Christian
, Eelde
Begeleiding en afspraken duidelijk en warm.
Beoordeling voor: Crematorium Terneuzen
Johan
, Breskens
Respectvol en met oog voor detail
Isabelle Braem heeft voor onze beide ouders die kort na elkaar overleden de uitvaart begeleid. Dit deed ze op een respectvolle en liefdevolle manier. Ze besteedt veel aandacht aan alle details van de uitvaart en neemt je veel werk uit handen. Naar beide plechtigheden kijken we met een goed gevoel terug. We hebben haar als een zeer warm en prettig mens ervaren.
Beoordeling voor: Monuta Isabelle Braem Oostburg
Nicole Blaauboer-Vroege
, Haarlem
Aanrader!!
Vakkundig, professioneel, duidelijk maar toch zeer persoonlijk en betrokken.
Aan de hand van onze verhalen over mijn man heeft Petra een treffende en bijzonder persoonlijke speech gehouden. Bijzonder knap en het getuigt van een heel goed menselijk inzicht.
Beoordeling voor: Monuta Petra Timmers
Anneke Mol-van Berk
, Alkmaar
Ontzettende fijne ervaring
Meneer de Bruijn heeft ons geholpen bij de crematie van mijn vader . Hij stelde ons ontzettend op ons gemak dacht mee . Mede door hem was het een mooi afscheid en op die manier een mooie afsluiting.
Beoordeling voor: Monuta regio Den Haag
Valesca
, Den Haag
Goed begeleid
Mensen bij monuta, hebben mij goed geholpen in een lastige tijd
ray goedhard
, Apeldoorn
Werkelijk geweldig!
De gehele ervaring met Monuta was indrukwekkend, een geweldige steun, de begeleiding, uitvoering, verzorging, nazorg, werkelijk perfect!
Peter
, Sassenheim
Fijne mensen die je echt helpen
Anita is een top vrouw. Ze was er altijd voor me en heeft er samen met Antoinette voor gezorgd dat het afscheid van mijn mam Bram heel erg mooi was.
Beoordeling voor: Monuta Eindhoven
Saskia de Bruin - van Dijk
, Riethoven
Betrokken, persoonlijk en vakkundig
Leonie heeft een betrokken en persoonlijke aanpak bij de uitvaart. Ze is vakkundig en brengt de benodigdheden, begroting en aanpak op een duidelijke, overzichtelijke en passende manier.
Beoordeling voor: Monuta Leonie Dijkstra
Auke
, Enschede
Mooi afscheid
Beoordeling voor: Monuta Lindeman Kerkrade
René
, Kerkrade
Het regelen en de uitvoering van de Crematie was perfect geregeld.
zelfde als hierboven
Beoordeling voor: Monuta Nijenheim Zeist
Wim Sakkers
, Nieuwegein
goed advies en klantvriendelijk heid. goed getrainde personeel.
zijn klantvriendelijk. bespreek samen de uitvaart en hoe het allemaal zal gebeuren. geef ook nodige advies. luisteren oor en geeft ook advies.ik beveel een ieder om bij de uitvaartzorg Monuta aan te sluiten.
Beoordeling voor: Monuta Venlo
Sherita
, Venlo
Beoordeling voor: Monuta Bussum
J.J. de Groot
, Bussum
Veel respect en aandacht
Wij waren met veel respect behandeld. Uitvaart was naar wens uitgevoerd
Natalia
, Leiderdorp
inlevende en goed adviserende uitvaartverzorger.
de uitvaartverzorgster is ondanks haar leeftijd een talent. Niets is haar teveel . Tijdens de herdenkingsdienst was zij erbij maar niet echt aanwezig .
C. L. Kapteijn
, Leiden
Persoonlijk
Monuta weet de klant op een persoonlijke en professionele wijze de klant te ontzorgen in haar emotionele behoefte en vraagstuk. En dit om te zetten in een gedenkwaardige en warme dag.
Beoordeling voor: Monuta Haren
Helmer Mansholt
, Haren
Meer dan uitstekend
Zeer goede verzorging van alles
Ik wil vooral Veerle ten Cate bedanken voor de goede hulp en zorg
Beoordeling voor: Monuta Nijenheim Zeist
Eddy
, Zeist
Fantastische ervaring naar wens uitgevoerd
Marco
, Leiden
Hele prettige en goede verzorging van de uitvaart
De gesprekken voor de uitvaart met de uitvaartverzorger Erik Klaren waren heel prettig, alles werd duidelijk uitgelegd en de uitvaart zelf was helemaal naar wens geregeld.
José
, ZUTPHEN
Tevreden over de uitvaart
Het is allemaal goed geregeld. Er is snel contact met de uitvaartonderneming.
Tevreden over de uitvaartondernemer maar ook zeker over degene die gesproken heeft tijdens de uitvaart.
Het is altijd een verdrietige situatie, maar het is fijn als je er met een tevreden gevoel op terug kan kijken.
Beoordeling voor: Monuta Terneuzen
Kelly
, Sas van Gent
Een dikke 10 voor alle medewerkers
Beoordeling voor: Monuta Steenwijk
Baukje Van der woude
, Gorredijk
Bijzonder goede en vriendelijke begeleiding en informatieverstrekking!
Binnen 1,5 uur na het eerste telefonische contact ‘s avonds werd de overledene opgehaald thuis en overgebracht naar het mortuarium. De eerstvolgende dag alles uitgebreid kunnen bespreken ter voorbereiding op de uitvaart. Duidelijke informatie gekregen, inclusief informatiemap en online persoonlijke service via de nabestaandendesk. Alles werd keurig volgens afspraak geregeld en heel vlot gecommuniceerd en bevestigd (telefoon, mail en Whatsapp). Ook het bestelde bloemstuk was prachtig. De begeleiding tijdens de uitvaart was heel zorgzaam en respectvol. Kortom, ik kan iedereen aanraden om de uitvaart door Monuta te laten begeleiden en verzorgen!
T
, Ermelo
Als een warm bad in een moeilijke periode
Ik heb de service en persoonlijke betrokkenheid als hart verwarmend ontvangen.De service is echt perfect met respect voor de wensen van de overledene en de directe familie.
Echt in een woord , petje af.
We zijn ze veel dank verschuldigd.
Beoordeling voor: Monuta Monique Maurik
Gerard van Kranenburg
, Capelle aan den IJssel
Fantastische begeleiding voor een speciale dag
Binnen 13 weken 2 uitvaarten geregeld voor mijn ouders bij monuta.
De vaste uitvaart begeleider martijn somberg heeft ons hierin fantastisch begeleid.
Ik heb hem persoo lijk eem bericht gestuurd na het overlijden van mijn vader omdat hij de uitvaart van mijn moeder zo goed begeleid had.
Beoordeling voor: Monuta Lindeman Landgraaf
Faber
, Gulpen
Waardig afscheid op basis van een fijne samenwerking
Wij zijn uitermate tevreden over de verzorging van de uitvaart van mijn vader door Monuta. Er wordt liefdevol en met veel respect gehandeld, maar ook werd zeer goed aangevoeld dat er, ondanks het verdriet, er ook gelachen mag worden. Alles wordt duidelijk besproken zodat goed duidelijk is wat er nog moet gebeuren en wie wat doet.
Ook de nabestaandendesk is een heel fijn hulpmiddel voor de afwikkeling van allerlei zaken na de uitvaart.
Om dan toch één minpuntje te benoemen (vandaar een 9 en geen 10): Er zat een volle dag tussen het overlijden (zondag) en de eerste gesprekken met de uitvaartverzorger (dinsdag).
Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk.
Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
• Iedereen mag een review schrijven zolang er voldaan wordt aan de gebruikersvoorwaarden. • Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Googlereviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch – iedere stem telt. • We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan. • Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd. • Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer. • Wil je meer weten? Bekijk ons privacybeleid en ontdek hoe we omgaan met gegevens en reviews.