Fijn om iemand om je heen te hebben die alles op een oprechte, empathische en waardige manier je helpt in deze moeilijke tijd
Beoordeling voor: Monuta Apeldoorn
Truus
, Ermelo
Beoordeling voor: Monuta Bussum
Anja Drieman
, AMSTERDAM ZUIDOOST
Respectvolle , empathische en snelle bejegening
De heer John Bres heeft goed geluisterd naar onze wensen en snel ernaar gehandeld. Overleg was goed en snel.
Zijn adviezen waren toepasselijk en het was fijn dat hij de uitvaartruimte samen met ons heeft willen beoordelen.
De uitvaart was precies hoe wij hebben uitgedacht en de begeleiding was fijn en warm.
Beoordeling voor: Monuta John Bres
Lindy
, Alphen aan den Eijn
Heel goed verzorgd vanaf overlijden tot en met de nazorg
Heel goed verzorgd vanaf overlijden tot en met de nazorg en ook de afscheidsdienst was zeker geheel naar wens.
Beoordeling voor: Crematorium en begraafplaats Schifferheide
Ed Krijgsman
, Landgraaf
Dankzij Isabelle’s persoonlijke benadering, oprechte betrokkenheid en oog voor ieder detail hebben w
Isabelle heeft het afscheid van onze moeder van begin tot eind op een prachtige en heel liefdevolle manier verzorgd. Vanaf het eerste gesprek nam ze alle tijd om echt naar ons te luisteren en zich te verdiepen in wie Ma was. Haar warme, persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid gaven ons meteen vertrouwen en maakten dat ze een afscheid wist te creëren dat helemaal bij haar paste.
Ze dacht met zoveel zorg en aandacht mee met al onze wensen, gaf waardevol advies en had oog voor ieder detail. Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor wij ons in alle rust konden richten op het afscheid nemen en het samenzijn als familie. Dat gaf ons zoveel opluchting in een moeilijke tijd.
Dankzij Isabelle hebben we onze moeder een warm, persoonlijk en waardig afscheid kunnen geven, precies zoals we hadden gehoopt. We zijn haar daar oprecht ontzettend dankbaar voor. Haar betrokkenheid, professionaliteit en de liefdevolle manier waarop ze ons heeft begeleid hebben ons echt geraakt. We zullen haar altijd met veel warmte en waardering aanbevelen.
Ad Breepoel
, Terneuzen
Persoonlijke benadering met oog voor detail
Isabelle heeft het afscheid van onze vader van begin tot eind in de puntjes verzorgd. Na een hele geïnteresseerde intake over het leven van onze vader heeft zij een dienst in elkaar gezet die helemaal bij hem paste.
Over al onze wensen dacht zij na en gaf ze haar mening om de dienst zo goed mogelijk in elkaar te zetten.
Isabelle heeft heel erg oog voor details, waardoor alles tot in de puntjes was geregeld.
Een mooier afscheid dan dit konden we onze vader niet geven!
Alex van Houte
, Groede
Eerbiedig en respectvol
Heel snel alles geregeld, duidelijk, behulpzaam en meelevend
Beoordeling voor: Monuta Herten
Valeska van Pie
, Roermond
Alles samen met hans perfect geregeld
Beoordeling voor: Monuta Judith Elst
anneke
, Schiermonnikoog
We zijn prima geholpen en alles is boven verwachting verlooen
Er werd goed naar ons geluisterd en de wensen van de overledene werden precies uitgevoerd. Het gesprek vooraf en naderhand verliep rustig, er was ruim tijd genomen voor deze gesprekken.
Alles goed gegaan en ook goede begeleiding en ook de bediening na het afscheid
Beoordeling voor: Crematorium Heidehof
Silvia
, Vaassen
alles liefdevol en met respect en warmte en empathie voor ons gedaan
Goede wijn behoeft geen krans alles was gewoon geweldig goed
Beoordeling voor: Monuta Monique Maurik
Dinie
, Nieuwerkerk aan den IJssel
Naar wens uitgevoerd
Heb ik ingevuld in de vragenlijst
Beoordeling voor: Monuta regio Den Haag
Bep Zweekhorst
, Leidschendam
Rustgevend
Na het doorgeven dat mijn man was overleden, werd alles in een rustige manier geregeld... Alle mensen zijn vriendelijk en netjes... Ze vertellen rond welke tijd de overledene wordt opgehaald en rond hoelaat de begrafenis wordt geregeld en wie er komt... De begrafenis is met veel respect gegaan... Was allemaal heel netjes... Complimenten...
Beoordeling voor: Monuta regio Rotterdam
Jantina Van Gelderen -de Waard
, Hendrik-Ido-Ambacht
Goed begeleid door Lara
Beoordeling voor: Crematorium Meerbloemhof
Renée de Zeeuw-Bakker
, Zoetermeer
Uitstekend begeleid met het afscheid
Wij zijn door Bas heel goed begeleid en gehoord
Hij dacht met ons mee en stelde ook mogelijkheden voor
Wij zijn heel content met Bas geweest
Dus zeker een aanbeveling
Beoordeling voor: Monuta Tilburg
Harriette
, Waalwijk
Het was fantastisch mooi
De crematie van mijn broer was heel mooi en zorgzaam geregeld. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ondanks het grote gemis kijk ik er met een zeer tevreden gevoel op terug.
Beoordeling voor: Crematorium Heidehof
Adriana
, ARNHEM
Een raar soort van perfecte dag was het.
Petra heeft de uitvaart van mijn moeder perfect verzorgd. Alles wat zij met mijn moeder (en ons) heeft besproken, lijkt nog beter uitgevoerd te zijn.
Zoals ik tegen iedereen zeg: het was een raar soort van perfecte dag. En daar zijn wij, de rest van mijn familie en naasten Petra ontzettend dankbaar voor.
Petra denkt mee, verder vooruit zonder zich op te dringen.
Ook heeft zij erg veel oog voor de nabestaanden.
Meerdere mensen zeiden na afloop iets in de trant van: zo wil ik het ook. Wat mooi.
Petra,
Nogmaals ontzettend bedankt voor deze perfecte uitvaart waardoor het verdriet bij ons goed draagbaar is omdat alles gegaan is zoals mijn moeder voor ogen had. Dit is onbetaalbaar.
Beoordeling voor: Monuta Petra Timmers
Patricia
, Alkmaar
Ingetogen schoonheid
Beoordeling voor: Begraafplaats Oud Eik en Duinen
G.j. kempen
, Rotterdam
Heel goed
Mooie locatie, goed bereikbaar, goede parkeergelegenheid, zeer betrokken personeel, alles perfect geregeld, goede communicatie en goede afhandeling van de asbestemming.
Kortom, heel erg tevreden.
Beoordeling voor: Crematorium Terneuzen
Sandra
, Terneuzen
Al gehele goede ervaring
Vriendelijke personeel
Goede en ruime catering mogelijkheden
Mooie verzorgde ruimte
Beoordeling voor: Crematorium Meerbloemhof
Margarita
, Zoetermeer
Wij zijn zeer tevreden over Rustoord
Wij vinden Begraafplaats Rustoord een mooie karakteristieke Begraafplaats. Zeer sfeervol en zrustgevend l.
Beoordeling voor: Begraafplaats Rustoord
Ed
, Millingen aan de Rijn
Professioneel met respect en behulpzaam
Prima, mijn eigen uitvaart gaat precies hetzelfde!
Beoordeling voor: Crematorium Waldhof
Wietze
, Burgum
Waardig
Vriendelijke ontvangst
Waardig
Fijn dat er een demo opgenomen is
En nog veel meer
Beoordeling voor: Crematorium en begraafplaats Schifferheide
Marianne
, Kerkrade
Warme, persoonlijke en liefdevolle begeleiding
Onze wens was een uitvaart die de warmte en liefdevolle van ons gezin uitstraalde. Isabelle heeft dit perfect aangevoeld en er een speciale voor ons persoonlijke, warme en liefdevolle dienst van gemaakt. Het voelde alsof ze ons gezin al jaren kende.
Dank je wel voor je goede zorgen en de perfecte woorden en invulling van het afscheid van onze lieve man,pa,opa en grote opa. We zijn je dankbaar voor de herinnering die je ons gaf.
Familie Heijens
, Sas van Gent
Over Monuta Uitvaart
Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk.
Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
• Iedereen mag een review schrijven zolang er voldaan wordt aan de gebruikersvoorwaarden. • Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Googlereviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch – iedere stem telt. • We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan. • Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd. • Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer. • Wil je meer weten? Bekijk ons privacybeleid en ontdek hoe we omgaan met gegevens en reviews.