Prima Service, Kundige Sympathieke Medewerkers , GEWELDIGE Ervaring !
Beoordeling voor: Monuta Alphen aan den Rijn
Robert. J. F.
, AMSTERDAM
zeer tevreden
Er was veel ruimte om dingen zelf te doen en dat heb ik als zeer prettig ervaren.
Daardoor kan ik er ook beter mee omgaan.
ans steenbergen
, Doetinchem
We zijn liefdevol en vakkundig begeleid
Onze uitvaartverzorger had oog voor detail en aan een half woord genoeg om te begrijpen wat we wilden en ook wat er onderhuids speelde binnen de familie.
Met haar hulp en goede zorgen hebben mooi en waardevol afscheid kunnen nemen.
Beoordeling voor: Monuta Zutphen
E
, Dieren
Precies hoe een uitvaart moet zijn!
Alle medewerkers- en werksters van Monuta hebben ervoor zorggedragen dat de uitvaart van moeder perfect geregeld was, dus precies hoe een uitvaart moet zijn. Persoonlijk, mooi en alles perfect geregeld.
Beoordeling voor: Monuta Haren
Karin
, Wagenborgen
respectvol vakkundige uitvaart
In de tijd van verdriet wordt je respectvol, warm, uitermate vakkundig begeleid
F. Kok
, Nijkerk
Respectvol, duidelijk en vriendelijk
De dienstverlening is duidelijk, respectvol, vriendelijk en transparant. Alles wordt duidelijk besproken en achteraf geen verassingen. De uitvaartverzorger was super respectvol en nam echt de tijd om onze familie te begeleiden.
Beoordeling voor: Monuta Amsterdam
Rachel
, Oostknollendam
Een respectvolle en goed verzorgde uitvaart
Respectvol voor de overledene en de nabestaanden.
Voldaan aan de wensen van de overledene en nabestaanden. Soms moeilijke wensen maar toch volledig uitgevoerd
Beoordeling voor: Monuta Heidi Markus Almere
Voldoet aan de verwachting
Beoordeling voor: Monuta regio Den Haag
Jaap Van Olphen
, Zoetermeer
Ontzorgen met respect en betrokkenheid
Onze ervaring met Monuta is echt fantastisch. De steun en professionaliteit van de uitvaartverzorgster Daniëlle was heel fijn. Alles werd doorgenomen. Verwachting werden waargemaakt, verantwoordelijkheden waren duidelijk. Contact was goed en helder.
We werden echt ontzorgd.
Echt hartelijk bedankt.
Beoordeling voor: Monuta regio Den Haag
Ilse
, Voorburg
Mooie locatie en sfeervol paviljoen
De omgeving van het paviljoen zorgt voor mooie herinneringen door de setting zo midden in de natuur.
Beoordeling voor: Crematorium Heidehof
Bea
, Apeldoorn
Boven verwachting
Onze 1e ervaring was rondom het overlijden van onze moeder in 2017 met met Jacqueline Reijers zelf. Dit was geweldig en hoopten we dus ook voor de uitvaart van onze vader afgelopen juli. We kregen ondersteuning van Nick Verweijen. Hij heeft het meer dan waar gemaakt. Als je zo je vak kan uitoefenen dan werk je echt met je hele hart en ziel. Dan heb je het begrepen! Hij betrok de (klein)kinderen erbij, ze kregen zelfs een diploma voor hun hulp. Geweldig! En hij voelde moeiteloos aan wat wij als nabestaanden nodig hadden in de toch wel complexe situatie. Voor altijd dankbaar.
Beoordeling voor: Monuta Jacqueline Reijers
D
, Doesburg
Ondanks het grote verlies een mooi afscheid
Vol respect benaderd
Saskia
, Lelystad
zeer professioneel
zeer prettig in de omgang
Beoordeling voor: Monuta Stavenuiter
willem
, den helder
Perfect geregeld
Beoordeling voor: Crematorium Meerbloemhof
henk kroon
, Zoetermeer
Echt een top service
Kon niet beter worden geholpen van de uitvaartverzorger
Beoordeling voor: Monuta regio Rotterdam
Mark rath
, Rotterdam
Hier is echt een waardig afscheid mogelijk.
Sfeervol crematorium met prachtig uitzicht. Echt een plek om een waardig afscheid te garanderen, met dank aan de respectvolle medewerkers. Ook de koffietafel is uitstekend en ook daar heel vriendelijk en attent personeel.
Tevens fijn dat het planten van een levensboom mogelijk is, waarbij de as van de overledene(n) kan worden verstrooid. Een natuurlijke gedenkplek voor altijd.
Met dank aan medewerkers van Schiffesheide en ook aan uitvaartcentrum Venhovens.
Beoordeling voor: Crematorium en begraafplaats Schifferheide
Monique
, Landgraaf
Goeie ervaring
Ze waren heel vriendelijk en behulpzaam en begripvol en alles is heel goed en mooi gedaan onze hartelijke dank ervoor
Beoordeling voor: Crematorium Meerbloemhof
Maria
, Den Haag
Eerlijk en open
Pien heeft ons in deze moeilijke tijd goed bijgestaan.
Persoonlijk, open en eerlijk.
Beoordeling voor: Monuta Pien Gouka
Gerrit
, Dronten
Dat afscheid nemen ruimte en troost kan bieden was een nieuwe ervaring.
Door de persoonlijke aanpak van Tijn hebben we op een heel eigen manier afscheid kunnen nemen. Er was tijd en aandacht om dingen te bespreken, ideeën uit te werken en de tips van Tijn om het nog specialer te maken waren erg passend en welkom. Het was erg prettig om te ervaren dat we tante Martha nog één keer in het middenpunt (ook letterlijk) konden zetten. Begeleiding van Tijn en Juliette tijdens het afscheid was voelbaar maar niet op de voorgrond, waardoor iedereen de ruimte kreeg om op een spontane manier zijn of haar steentje bij te dragen. Daardoor was het heel speciaal om te ervaren dat het leven van Martha zoveel verschillende facetten heeft gekend. Bedankt daarvoor.
Beoordeling voor: Monuta Magis
Willemien
, Helmond
Bedankt Monuta voor goed verzorgde begrafenis
Omdat Monuta Doetinchem heeft heel goed de begrafenis van onze lieve moeder en oma geregeld kunnen we met rust gevoel verder met ons leven. Bedankt Monuta. Jullie hebben ons in moeilijke tijd gesteund.
Beoordeling voor: Monuta Kamperman
V.
, Doetinchem
Een waardig en respectvol crematorium, waar alles professioneel en met veel aandacht en zorg voor de
De crematie van mijn vader is op een zeer waardige, respectvolle en persoonlijke manier verzorgd. Ondanks het verdriet kijken wij als familie met een warm en goed gevoel terug op het afscheid; alles was tot in de puntjes geregeld en er was veel aandacht voor onze wensen.
Het was die dag prachtig weer wat ondanks het verdriet ook wel weer een mooi tintje bracht
Beoordeling voor: Crematorium Noorderveld
Ilse van zanten
, Nieuwegein
Persoonlijk en goed geregeld.
Wij hebben Isabelle Braem als zeer meelevend,persoonlijk en goed georganiseerd ervaren.
Keurig en naar wens is alles verlopen.
Beoordeling voor: Monuta Isabelle Braem Oostburg
John Vermeire
, Biervliet
Zeer positieve ervaring en goed geregeld allemaal
Zeer goede begeleiding
Beoordeling voor: Monuta Van der Togt Voorburg
Henk van Haasteren
, Leiderdorp
Over Monuta Uitvaart
Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk.
Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
• Iedereen mag een review schrijven zolang er voldaan wordt aan de gebruikersvoorwaarden. • Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Googlereviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch – iedere stem telt. • We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan. • Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd. • Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer. • Wil je meer weten? Bekijk ons privacybeleid en ontdek hoe we omgaan met gegevens en reviews.