Ben door Monuta met name de adviseur keurig netjes geholpen met het regelen van de uitvaart, ook de financiële kant is goed besproken. Het was een eenvoudige maar mooie uitvaart met een kleine groep famillie en vrienden.
Ik kan niet anders zeggen dan dat het allemaal heel fijn en mooi geregeld was waarvoor nogmaals mijn dank.
Rika
, Leiden
Zeer betrokken en respectvol
Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Monuta. Onze uitvaartverzorger en zijn collega's zijn zeer betrokken en heel respectvol. Het contact is goed en de uitvaart ging helemaal naar de wens van onze dochter. We waren een paar dagen vóór ze overleed in het crematorium voor een rondleiding. De uitvaartverzorger was er ook en met ons heeft ze haar laatste wens nog doorgesproken en ging het uiteindelijk zoals zij graag wilde. Bijzonder, maar heel fijn
Beoordeling voor: Monuta regio Groningen
Johanna
, Appingedam
Persoonlijk en begripvol voor je situatie
Voelde direct vertroud, hadden tijd en begrip. Want het was voor het eerst dat ik een crematie en alles er omheen moest regelen. Kon alles zeggen en vragen. Ondanks mijn groot verlies en verdriet voelde het goed en veilig.
Beoordeling voor: Crematorium en begraafplaats Schifferheide
Helma Jongen Brasse'
, BUNDE
Zeer goede dienstverlening.
Alle ondersteuning, ook bij een afwijkende begrafenis.
Beoordeling voor: Monuta Lindeman Landgraaf
Francy
, Nuth
Zorgvuldig en volgens de Laatste Wens
Zorgvuldig en volgens de laatste wens
Beoordeling voor: Monuta Van der Togt Voorburg
Ruud
, Voorburg
Alles goed geregeld en gemoedelijk
Ik had het zelf nog nooit hoeven te regelen. Gelukkig maar dat er mensen zijn die je goed kunnen bijstaan. En allemaal dingen die jezelf niet weet hoe alles te regelen. Zeer tevreden over.
Beoordeling voor: Monuta Stadskanaal
Ika
, Valthe
Heel erg goed
De uitvaart is precies naar onze wensen geregeld, er is goed naar ons geluisterd. De informatie was erg duidelijk en alles werd snel geregeld. Er werd ook regelmatig gevraagd of alles wat wij moesten doen was gelukt of dat we hulp nodig hadden. Heel fijn geregeld allemaal.
Gerrard
, Leiden
Geweldig!
Alles om de verzorging, uitvaart en bezoek van de uitvaartverzorger was echt een stukje rust in deze verdrietige hectische tijd,uitmuntend!
Beoordeling voor: Monuta regio Groningen
Anja Melessen
, De Wilp
Alles verlopen zoals afgesproken
Werkelijk ronduit is alles naar wens gedaan door Monuta
Beoordeling voor: Monuta Van der Togt Voorburg
Gj Heemskerk
, Valkenburg zh
Een zeer bekwame uitvaartverzorger die ik iedereen kan aanraden
Goede begeleiding vanaf de uitvaartwensen t/m de gehele uitvaart.
Beoordeling voor: Monuta Bussum
Gerdjan van der Linde
, Bussum
Een bijzondere, zorgeloze ervaring met een persoonlijk tintje.
Jolanda Weber heeft voor ons meerdere uitvaarten verzorgd. Na het overlijden van mij moeder had mijn vader expliciet gezegd dat ook zijn uitvaart door Jolanda moest worden verzorgd. En zo gebeurde het ook.
Ongewild werd Jolanda onderdeel van onze familie en maakte van de uitvaart een bijzondere, speciale gelegenheid met een persoonlijk tintje.
Alle zorgen werden uit handen genomen en wij zijn haar dan ook enorm dankbaar voor de goede zorgen.
Beoordeling voor: Monuta Weber
Björn Lindeboom
, Uithoorn
persoonlijk snel en netjes en duidelijk
Heel blij met Sanne!
Beoordeling voor: Monuta Nijenheim Zeist
Marja den Hond-Lamme
, Amersfoort
Perfecte begeleiding met oog voor menselijke
Niets meer dan lof, direct na het overlijden van mijn vader tot en met de uitvaart is alles door Ferry tot in de puntjes besproken en uitgevoerd.
Beoordeling voor: Monuta Alphen aan den Rijn
Jeff
, Wassenaar
Een zeer op de gewenste situatie aangepaste "dienst"
Uit mijn beoordelingen mag duidelijk zijn hoe wij op de begeleiding en organisatie terugblikken: professioneel, mensgericht en zeer prettig!
F. Franken
, Alphen aan den Rijn
John is een fijn persoon die heel goed aanvoelt wat je nodig hebt in een enorm verdrietige tijd.
In alle facetten heeft John ons heel fijn bijgestaan. Zakelijk waar het moest en maar waar het maar enigszins kon heel persoonlijk meedenkend in onze wensen.
Beoordeling voor: Monuta John Snels
Ellen
, Essen
Geen onzin to the point gemakkelijk in de omgang!
Betrouwbaar en duidelijkheid
Frans
, Amsterdam
Heel goed
Xx
Cees van der Post
, Sassenheim
Hele goede uitvaart begeleiding, echt een aanrader!
Alleen maar lovende woorden voor de uitvaart begeleiding door Monuta!
Onze dierbare werd opgehaald door een team uit een andere regio omdat het zo druk was. Ondanks dat namen ze de tijd en deden ze dit ontzettend waardig.
Daarna in contact gekomen met onze uitvaart begeleiders Bram en Romy. Vanaf moment 1 meteen een fijne klik. Alles werd geregeld en ontzorgt. Ook de voorbereiding voor de plechtigheid met Marieke en Romy was heel fijn. Een prachtig levensverhaal hebben ze geschreven.
Wij hebben de plechtigheid en koffietafel bij het uitvaartcentrum bij Bloemendaal gedaan. Ondanks dat het misschien wat verouderd is was dit echt ontzettend fijn, alles op 1 Locatie. En ook heel goed verzorgd door het team van Monuta. Hierbij willen we Kees ook nog graag benoemen, die ons heel fijn ontving en hielp met alles.
Het hele team van Monuta dat voor ons klaar stond, dank jullie wel voor alles!
Beoordeling voor: Monuta Waalwijk
Junggeburth
, Waalwijk
zeer tevreden
De hele verzorging was goed geregeld
Beoordeling voor: Monuta Jacqueline Reijers
John
, Zevenaar
Alles goed verzorgd
Ga zo door.. en de complenenten aan Remy Courfage.heeft veel voor ons betekent
Beoordeling voor: Monuta Ogier Zoetermeer
Frank Van Ewijk
, 's-Gravenhage
Geheel naar verwachting
Vanaf het melden van overerlijden heeft Monuta het proces opgepakt, en samen met ons de wensen en mogelijkheden voor de hele uitvaart doorgenomen. Was er soms wat meer ruimte nodig tot een besluit te komen was dat mogelijk, en helder werd angegeven wat er financieel was vastgelegd. Het proces is verlopen zoal we dit wensten. Ook was er nazorg die paste bij wat we hadden gehoopt
Beoordeling voor: Monuta Steenwijk
Beoordeling voor: Monuta Jacqueline Reijers
Paul
, Zevenaar
Zorgen uit handen
Met een tweede overlijden binnen de familie binnen een jaar was de ontzorging van Monuta een verademing. De gesprekken en afspraken met de uitvaartverzorger (Jack) en de backoffice (Eveline) waren fijn en deskundig. Warme lieve betrokken mensen.
Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk.
Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
• Wil je meer weten? Bekijk ons privacybeleid en ontdek hoe we omgaan met gegevens en reviews.• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden • We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan • Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd • Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer. • Wil je meer weten? Bekijk ons privacybeleid en ontdek hoe we omgaan met gegevens en reviews.