Warm en professioneel

Crematorium De Wâldhôf is voor mij als uitvaartondernemer een fijne en vertrouwde plek om mee samen te werken. De ligging is prachtig en straalt rust uit, omgeven door groen. De medewerkers zijn warm, professioneel en denken oprecht mee, waardoor families zich gezien en gesteund voelen. De aula is licht en sfeervol, met alle faciliteiten om een persoonlijk afscheid vorm te geven. Ik werk hier altijd met een gerust hart en weet dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Goed gevoel

Anne heeft ons heel goed begeleid en wist precies hoe ze ons op ons gemak kon stellen en wat ze wel en niet kon zeggen. Ze is een fijne spontane vrouw! De uitvaart en alles er om heen was beter en meer dan we hadden kunnen bedenken.

Goed gevoel

Vanaf het eerste contact zijn we goed begeleid. De ruimtes zijn mooi en de sfeer is warm. Het personeel is deskundig en aardig. We voelden ons ‘thuis’.

Uitstekende begeleiding en deskundigheid.

Positief volledig ontzorgd door de medewerkers.

Zeer vriendelijke mensen

Zeer vriendelijke mensen behulpzaam en advies

Hele goede begeleiding door het personeel.

Wij waren heel tevreden over de begeleiding. Het personeel was meelevend en zeer vriendelijk. Bij vragen kon je altijd bellen en werd je goed te woord gestaan. Ook de uitvaart zelf was heel mooi geregeld. Grootste compliment gaat naar Fay. Zij deed het echt heel goed.

Prima geregeld

De ervaring die wij als gezin hebben met Leonie is prima ,alles geregeld zo als wij het wilde hebben, De keuzes bij ons laten maar ook de alternatieven uitleggen die mogelijk waren. We vonden haar zorgzaam ,ontlastend,maar vooral een warm persoon die rust uitstraalt en vooral niet opdringerig is maar mee denk. Namens mijn vader ,broertje, mij zelf nogmaals dank.

Een hele waardevolle periode geweest door de Monuta.

Respectvol, vriendelijk en netjes

Heel prima en respectvol

Ik ben zeer tevreden over hoe alles is gegaan .

Ik ben erg tevreden over hoe alles is verlopen. Vanaf het melden van het overlijden tot aan de crematie .

Veel steun en begrip gehad

Gewoon geweldig

Super goed behandeld

Heel goed geregeld, echt alles Heel respectvol

Fijne ondersteuning

Fijne ondersteuning gehad van Marjan. Lief en betrokken. Mooie dienst gehad van mijn moeder alles was netjes verzorgd. Catering was ook goed.

eervol bedrijf en respect

supper fijn begeleid tijdens het regelen van de crematie van mijn moeder tevens er werd ook aan de kinderen gedacht na de crematie mochten wij de bloemstukken mee nemen naar huis

In alles gewoon Top

Zeer deskundig en tijd ruimte voor wat voor wensen dan ook.

Hartelijk dank voor alle steun.

Onze samenwerking met Monuta Sepers hebben we als zeer positief ervaren, deze verliep op een respect- en begripvolle wijze. Vanaf het begin tot het eind van de uitvaart: een goede service met oog voor detail, persoonlijk touch, efficiënt, er werd rekening gehouden met de wensen van de overledene en nabestaanden. Er werd hierin actief meegedacht door Monuta Sepers Er was een prettige en duidelijke communicatie. Hierbij willen wij Monuta Sepers hartelijk bedanken.

Heel sociaal en menselijk

Geweldige fijne mensen

Zeer deskundig

Uistekend

Alles is goed gegaan.

Na zo'n verdrietige dag denk ik toch tevreden terug. De locatie was prachtig. We hadden een goede spreker Jan van der Meer. De catering was goed en het afscheid was mooi.

Alles prima geregeld door fijne, betrokken mensen.

Mooi verzorgd afscheid van mijn vader

Mooie locatie fijne familie ruimte. Fijn dat de koffietafel daar gedaan kan worden. Vriendelijk en zorgzaam personeel.

Alles perfect geregeld.

In de voor mij zeer verdrietige tijd, is alles op een perfecte en professionele manier geregeld.

Super goed verzorgd

Bij het afscheid nemen van mijn man, was ik verbaasd, dat er koffie en thee was voor iedereen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Er waren tenslotte ook mensen gekomen die nog ver hadden moeten rijden. Mooie ruime kamers, waar je met genoeg personen kon zitten. Iets lekkers op tafel doen het ook altijd goed. Vooraf aan de dienst hadden we een ruime familiekamer en voor de kleintjes iets om te kleuren. En natuurlijk weer genoeg te drinken. De dienst is keurig verlopen. Door de hele kleine kleinkinderen ook weer best luchtig. Die kun je niet op een bank vastplakken. Ook zij werden niet vergeten bij het afscheid van opa. Antoinette en Bas hebben het allemaal keurig geregeld. Zowel vóór, tijdens als na de crematie. In de Orangerie was het ook goed geregeld. Niet zo'n saai koekje, maar een plak cake of een soesje. Vooral de buitenplaats vond ik bijzonder. Die daar waren om even een luchtje te scheppen of een sigaretje te roken, hadden tóch contact met de mensen binnen. En de kinderen konden lekker ff rennen. Kortom: wij waren zéér tevreden over hoe alles gegaan is en willen jullie enorm bedanken voor de goede zorgen.

van begin tot na de crematie zijn wij goed begeleid

we zijn heel tevreden

Waardig afscheid

Het hele team heeft aan alle wensen voldaan. Van het eerste bezoek tot het afscheid van vader,tot de asverwerking, hele fijne service.

Best beoordeeld uit 96 leden

- Monuta Amsterdam | 9.5

- Crematorium Meerbloemhof | 9.4

- Crematorium Heidehof | 9

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.