Er zijn veel opties mogelijk . Eentje is dat je in sommige gevallen gewoon aan je geld kan. Niet dat je dat moet doen natuurlijk maar in noodgeval kan dit best handig zijn.
Beste Kranen, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Perlas. Wij zullen uw feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Perlas
ik heb het contract getekend op advies van een adviseur en iedere maand wordt het automatisch van mijn rekening afgeschreven en ieder jaar zie ik dat het bedrag oploopt. Ik weet echter niet of het bij een andere belegger beter gaat.
Beste van Bohemen, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Perlas. Wij zullen uw feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Perlas
Heel attent
Beste Ria, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Perlas. Wij zullen uw feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Perlas
2,5 jaar geleden begonnen met een doorbeleggen van mijn pensioen. Rendement nu boven de 40 %. Uiteraard wel net op het goede moment ingestapt. Wel gestage groei en gedempt verliezen maandelijks.
Beste Herman, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
Heel attent dat er aan mijn geboortedag wordt gedacht,erg fijn bedankt.
Beste Peter, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
duidelijke communicatie
Beste heer Thibaud, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
Fiscaal geen enkel duidelijk advies meer. Geen accountmanager meer. Begrijpen mijn vragen niet
Beste Jos, Het spijt ons te horen dat u zich niet gehoord voelt. Hoewel wij geen fiscalisten zijn en daarom geen fiscaal advies kunnen geven, mag u te allen tijde een inhoudelijk antwoord op uw vraag van ons verwachten. In dit geval betreft het een specifieke fiscale kwestie die voortkomt uit een wijziging in de rekenmethode van de fiscus, iets wat helaas buiten de invloedssfeer van Ostrica Vermogensbeheer ligt. Wij hopen dat de contacten met ons die sinds het plaatsen van deze review hebben plaatsgevonden naar uw tevredenheid zijn geweest. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
meer dan 50 jaar beleggen
Beste heer Dullaert, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
Natuurlijk blijft je geld beleggen een optie fie je geeft aan een organisatie. Zitten nu aantal jaren bij Ostrica maar het is heel vertrouwd en je wordt professioneel begeleid en op de hoogte gehouden. Voor ons een prima gevoel.
Beste Erik, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
Goede uitleg de kwartaal verslagen op tijd
Beste Cees, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
Altijd bij de tijd! Nooit een verrassing anders dan positief, goede informatie kompleet en begrijpelijke uitleg.
Beste Frans, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
Beste Sake, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Perlas. Wij zullen uw feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Perlas
Het afhandelen vond ik erg verwarrend.Op 3 juni werd gezegd binnen 5 werkdagen is de afsluiting van de lijfrente. 14 dagen later kreeg ik bericht dat het nu was afgesloten en overgemaakt naar uutkerende partij. Dit bericht was ook zonder enige melding van het bedrag. Ik vind het dus best slordig.
Beste Marian, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Perlas. Wij zullen uw feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Perlas
Hierbij pas ik mijn oorspronkelijke oordeel aan. Na een minder leuke ervaring is het contact hersteld en het probleem naar tevredenheid opgelost
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
Originele beoordeling
.....maar zou graag ook contact willen hebben over mijn portefeuille: heb al een paar jaar niets gehoord ondanks toezegging dat ik gebeld zou worden. Het kan altijd nog...Ik wacht het af.
Ik vroeg naar : hoe wijzig ik mijn wachtwoord, en kreeg een instructie hoe te handelen als ik mijn wachtwoord was vergeten. Maar goed dan log ik wel telkens opnieuw in met het door jullie gegeven wachtwoord. Mvrgr. Richard
Beste Richard, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Perlas. Wij zullen uw feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Perlas
Top info
Beste Jens, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
Prettig telefoongesprek! Vragen werden keurig beantwoord en bij eventuele onduidelijkheden werdt alles goed uitgelegd.
Beste Bart, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
Zeer netjes en duidelijk met kennis van zaken geholpen. Zeer hulpvaardig en vriendelijk.
Beste Wilma, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Perlas. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Perlas
Participatie bij Ostrica werp duidelijk zijn vruchten af tav vermogensaanwas
Beste Rene, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
Zonder zorgen en altijd goed geïnformeerd. Een zeer professionele ploeg. Kennen ook die het een stuk minder doen.
Ik wil jaaroverzicht toegestuurd krijgen en daar GEEN €20 voor neertellen!!! Na GOED telefonisch contact is mij toch het jaaroverzicht toegestuurd. En volgend jaar word ik bijgestaan om deze per mail op te halen. Dat is pas SERVICE
Originele beoordeling
Ik wil jaaroverzicht toegestuurd krijgen en daar GEEN €20 voor neertellen!!!
Nvt
Beste Rick, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
Ik beleg nu sinds bijna 2 jaar bij Ostrica en zie de resultaten ondanks soms turbulente markten positief stabiel zijn. De waarde van de portefeuille stijgt gestaag hetgeen ik heel prettig vind. Liever een mooi stabiel rendement dan enorme uitslagen naar boven en ook naar beneden. Verder vind ik de communicatie vanuit OSTRICA altijd heel prettig. Kordaat en tot the point. Geen uitgebreide Hallelujah verhalen maar lekker nuchter, zakelijk en ook positief. Het voelt als een grote familie waarin klanten veel persoonlijke aandacht krijgen. Ik hoop dan ook dat men niet teveel succes heeft met het aantrekken van nieuwe klanten.
Beste Hans, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
Gewoon een onverwachte felicitatie. Eigenlijk wel bijzonder.
Beste Harold, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mochten u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica
Ondanks moeilijke tijden weten zeop de juiste momenten te pieken en als klant profiteer je daarbij mee. Het geeft een vertrouwen en dat lijkt mij belangrijk
Beste Erik, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Ostrica. Wij zullen uw positieve feedback delen met ons team. Mochten u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Ostrica