Heel goed bedrijf.

Zelden dat een garage zo correct is als deze PCA Bodegraven.Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken.PERFEKT

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Snelle en goede service voor een billijke prijs.

Arent en Ron zijn samen nog een echte 'dorpsgarage' in de meest positieve betekenis, kénnen hun klanten en hun wensen en zijn altijd bereid om wat extra's voor ze te doen.

betrokken, meedenkend

prima bedrijk

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Al heel lang klant en nog steeds tevreden.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gewoon eerlijke en goede behandeling

Hadden met de airco problemen wat betreft reuk! Maar bleek de oorzaak te weinig gebruikt. Ook het filter was goed , goed en vlug geholpen en gelukkig een eerlijke zaak ! Dus verbeteren naar mijn mening hoef niet is al perfect! Ger

super goed

Uitstekende service!

Met een lekke band kwam ik onverwachts langs, en ik werd direct vriendelijk geholpen. Binnen een uur was de band vakkundig gerepareerd en kon ik mijn weg weer vervolgen. Zeer tevreden over de snelle en professionele aanpak!

Goede en snelle service van Vingerhoets bij APK-keuring en onderhoudsbeurt

Op di. 22 april werd onze auto 's avonds volgens afspraak bij ons in Diessen opgehaald door Derrik. Op wo. 23 april belde hij 's morgens om te zeggen wat er aan de auto moest gebeuren en wat de verwachte kosten waren. Op woensdagavond werd de auto weer teruggebracht. De rekening was conform het bedrag dat hij 's morgens genoemd had.

Als altijd super

Zonder afspraak (lekke band) keurig geholpen. Tijdens wachten koffie en krant. Vriendelijk deskundig kortom een aanrader.

Top altijd kwaliteit

Altijd vriendelijk en service ten top

Altijd behulpzaam

Wij worden altijd uitstekend geholpen. Altijd eerst overleg als iets onverwacht opduikt. Altijd behulpzaam en meedenken.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Bij de meeste garages zou het vervangen van de distributie riem niet in de garantie vallen.

Jaar garantie bij aanschaf auto is ook werkelijk garantie zonder discussie, iets waar veel andere garages een voorbeeld aan kunnen nemen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Uitstekende garage.

Geweldig kan niet beter

Na nog geen maand mijn nieuwe auto hier gekocht te hebben, heeft iemand op een parkeerplaats behoorlijke schade aangebracht aan mijn mooie autootje. En uiteraard niets achter gelaten. Contact opgenomen met Tensen die kwamen meteen met een mooie en gelukkig betaalbare oplossing. Binnen een week was mijn auto gerepareerd en kan ik weer de blits maken op de weg met mijn prachtige aankoop. Zo blij met de hulp en advies geweldig geholpen voor de zoveelste keer wederom weer bedankt Arjan en mannen en uiteraard ook vrouw jullie zijn top!

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Prima reparatie van airco, en voor veel vriendelijker prijs dan elders.

Ik had eerder bij een ander autobedrijf gevraagd naar de kosten voor een airco reparatie. Deze viel bij Jasper fors goedkoper uit. Ander autobedrijf had daarnaast ook nog een foute diagnose gesteld van wat moest worden vervangen a 100+ euro onderzoekskosten. Dit werd bij Jasper snel vastgesteld waardoor de reparatie simpeler kon, waardoor de reparatiekosten nog eens fors lager uitvielen (tot zeer acceptabel bedrag). Prima werk, niks op aan te merken. Ik kom hier terug.

klantvriendelijk en professioneel!

Al jaren ben ik klant en ik ben heel tevreden. Of het nu gaat om het wassen van de auto, een onderhoudsbeurt of een spoedklusje.

Zeer klantvriendelijke garage!!

Altijd heel service-gericht en vriendelijk.

Betrouwbaar

Voldoende aandacht voor reparatie. Wordt ruimschoots meegedacht buiten de gevraagde werkzaamheden.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Top service. Staan altijd boor je klaar

Eerlijke en deskundige dienstverlening

We zijn al ruim 17 jaar klant met auto's in onderhoud en hebben bij Wenmenhove diverse auto's aangeschaft. Altijd naar tevredenheid.

Goed en betrouwbaar

Goeie tips en uitvoeringen van de werkzaamheden.En de afspraken goed nagekomen .

altijd positief

na uitleg van mijn probleem krijg ik meestal een goed antwoord

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Een simpele APK werd zomaar meer...

Tijdens de APK bleek mijn benzine tank te lekken... Via korte lijntjes en super service kon ik de volgende dag alweer rijden. Top service!!

Top service

Deskundigheid en snelle service is bij Grassere zeker aan de orde. Mijn airco is afgelopen jaar gerepareerd nu een controle laten uitvoeren top in orde.

Best beoordeeld uit 22 leden

- Autodrome Grassère | 9.5