Heel fijne keuken zaak

We zijn hier heel fijn geholpen en van advies voorzien. De verkoopster was zeer open en had leuke ideeën, ook had ik hier het idee dat dat ik eerlijk behandeld ben. We zijn uitermate goed tevreden met onze aankoop. Afgelopen week is de inmeter langs geweest en ook hij was zeer profesioneel en correct, we hebben samen de keuken en bijkeuken bekeken en besproken ook hier alle vertrouwen in dat het goed komt.

Soepel

Ik stapte de vestiging in Veendam met een eigen ontwerp van de keuken en de adviseur zag de uitdaging. Daarna heeft naar mijn idee het hele achterliggende bedrijf geïnspireerd meegewerkt aan de totstandkoming van de keuken. Een zeer geslaagd traject en een mooie keuken van goede kwaliteit.

Super geholden om onze visie voor een keuken tot leven te wekken.

Zijn super goed geholpen. Er werd geluisterd naar onze wensen en mogelijkheden. Samen tot mooie keuken voor ons nieuwe huis gekomen. Zeer blij mee!

Blij met de keuken, je moet wel geduld hebben.

Alle punten zijn uiteindelijk na een half jaar opgelost. Ze nemen het wel serieus. De monteurs zijn echt welwillend! Het zijn nog mensen die kwaliteit willen leveren. Wij hebben een nieuwbouw appartement en het ontbreekt echt aan goed personeel. Dat is wel een gemis in de tegenwoordige tijd. We hebben nu een prachtige keuken. Superblij mee. Ik roem Tulpkeukens om hun monteurs!

Deskundig zowel de verkoop als de montage

Men neemt de tijd om de keuken uitgebreid in detail uit te leggen, qua montage hetzelfde deskundigeheid van de monteurs die precies weten waar ze mee bezig zijn.

prima ontvangst en vriendelijke en vakkundige uitleg.

ze geven je ruime bedenktijd en dwingen je tot niets ze advieseren goed maar laten je vrij in de keuzes die je maakt

Klant is koning

Oude leus waarvan de toepassing niet meer zo vanzelfsprekend is. In ons keukenproces zijn we zeer zeker de koning geweest. Dank voor de prettige wijze waarop we door het proces zijn geloodst. Nu de bestelling, plaatsing en ervaring afwachten….

KLASSE

Er werd heel goed rekening gehouden met onze wensen. Het plaatsen verliep perfect met goede en vriendelijke mensen. Heel tevreden met het resultaat.

Prettige en vakkundige ondersteuning bij het kiezen van een keuken.

We zijn prettig en vakkundige gesteund bij het kiezen van een keuken, waarbij alle tijd voor ons werd ingeruimd.

Professionele organisatie met oog en oor voor de klant.

In de vestiging goed geholpen en duidelijk beeld gekregen van het product. De montage deed er nog een schepje bovenop. Van 0630-1900 was de monteur bezig om de keuken tiptop af te leveren. Ongelooflijk vakkundige man. Zeer tevreden met het eindresultaat.

Deskundig en creatief advies

De adviseur heeft erg goed met ons meegedacht en ervoor gezorgd dat we nu een prachtige, maar ook praktische keuken hebben.

Een verademing als u een keuken zoekt!

In mijn zoektocht naar een nieuwe keuken was Tulpkeukens een absolute verademing. Warm ontvangst, professioneel meedenken, tijdens het proces goede informatie, vakkundige aflevering en montage. Echt een aanrader als u opzoek bent naar een nieuwe keuken!

Je voelt je welkom

Enthousiaste medewerkster die met leuke ideeën komt en prijs kwaliteit het beste voor de klant wenst. Het handmatig tekenen geeft een sfeervolle weergave. Alleen om even te kijken of het kastje nu links of rechts moet … is toch makkelijker op 3D.

Beter dan (zelf)ge- en be-dacht

Onze ervaring met de mannen uit Woerden laat zich het best als hierboven beschrijven. Een keuken zelf bedenken is 1 ding, maar geholpen worden naar een keuken die echt werkt (wat waar en hoe) EN ook nog eens esthetisch heel mooi in balans is qua kleur en materiaal gebruik is echt iets anders. Het is fijn om dit te hebben mogen ervaren, tot op de dag van vandaag, als de keuken al ruim geplaatst is, blijft geen vraag of verzoek te veel en is de nazorg service perfect. We zijn oprecht trots op onze nieuwe keuken. We bevelen het design team (Johan en Sam) dus van harte aan. Zijn maken dat de uitstekende kwaliteit van een Tulp keuken ook helemaal tot zijn recht komt in jou huis.

Uitstekende service

We zijn erg goed geholpen. Er wordt tijd voor je genomen en ieder detail wordt besproken.

Er werd ECHT naar ons geluisterd

Natuurlijk hebben we een gedachte over hoe onze nieuwe keuken er uit moet komen te zien, maar we gaan ook naar de specialisten om ons verder te laten adviseren en om inspiratie en ideeen op te doen. De adviseur van Tulp heeft echt naar ons geluisterd en ons inzichten gegeven die we zelf nooit bedacht hadden.

Topwinkel

Niet te vee druk bij het kijken en daarna erg professioneel

Behulpzaam en oplossingsgericht

Er wordt altijd meegedacht en geprobeerd een oplossing te vinden voor het probleem. Behulpzaam, vriendelijk en bekwaam.

fijne zaak

nemen alle tijd om te vertellen wat er mogelijk is. ook de 5 jaar garantie is perfect.

Vriendelijke ontvangst!

Afgelopen mnd een afspraak gemaakt met Tulp keukens in Enschede. Vriendelijk ontvangen met een kopje koffie waarbij onze wensen zijn besproken. We hebben een huis gekocht waarin de keuken qua basis prima is. Zonde om deze te vervangen. Wel willen we de keuken aanpassen. Een apart blok met koelkast op hoogte en een combi-oven met lades en kasten. Onze wensen heeft verkoper Wouter Ravenshorst voor ons uitgewerkt en ideeën voorgesteld waar wij zelf nog niet aan gedacht hebben. We zijn uiterst tevreden en bevelen Tulp keukens zeker aan. Fam. Beusink.

Bedrijf dat waar wil maken dat je jarenlang van je keuken moet kunnen genieten.

Wij zijn bij onze 2e Tulp keuken wederom zeer tevreden. Niet alleen bij het samenstellen van de keuken maar ook bij de montage en de nazorg gaat Tulp zorgvuldig te werk. Tot op heden alleen maar positieve reacties mogen ontvangen.

Super geholpen!!

In mijn aangekochte woning stond al een Tulp keuken. Deze wilde ik graag aanpassen naar mijn smaak. Hierdoor eerst geïnformeerd of dit wel mogelijk was. Telefonisch erg vriendelijk te woord gestaan door Daniel en afspraak gemaakt bij Tulp Keukens in Wassenaar. Hier ben ik gastvrij ontvangen en super geholpen door Rowwen. Ik hoop nog lang te mogen genieten van mijn 'nieuwe' keuken.

Fantastisch geholpen.

Wij zijn zo fijn geholpen door Michelle en Rowwen. Ze dachten heel goed mee en kwamen met goede ideeën. Niks was te gek voor hun. Wij zijn super blij met ons mooie ontwerp en kunnen niet wachten tot de keuken echt staat.

Betrouwbaar bedrijf

De prachtige keuken werd op tijd geleverd en gemonteerd door zeer kundige monteurs.

super goede ervaring 3 x een keuken gekocht

- Tulp Keukens Heerhugowaard | 9

- Tulp Keukens Amersfoort | 8.9

- Tulp Keukens Rotterdam | 8.7

Over Tulp Keukens

Tulp is uniek door haar eigen fabriek in Rijssen. Een fabriek waar alles mogelijk is. Onze meubelmakers werken aan de meest innovatie keukenontwerpen. Geen lopendebandwerk, maar echt maatwerk. Neem een virtueel kijkje achter de schermen of breng een bezoek aan een van onze vestigingen. Onze adviseurs staan voor u klaar om een echte Tulp voor u te ontwerpen.