Wij hadden een geruststellende ervaring bij Tulp keukens.

De verkoper kwam betrouwbaar en professioneel over en konden ons verzekeren dat de opbouw van onze nieuwe keuken in goede handen was bij Tulp keukens. We zijn erg benieuwd naar het vervolg. Ons keuken wordt in juli geleverd.

Fijn, zakenkundig, meedenkend.

Zowel met directie als leiding van het filiaal in Utrecht mooie keuken met het juiste advies samengesteld

Van aankoop tot montage: alles perfect geregeld!

Vanaf het eerste moment voelde het alsof ik volledig ontzorgd werd. Ik had de complete verbouwing van mijn nieuwe keuken uitbesteed – van aannemer en elektricien tot stucadoor en montage – en alles is van A tot Z tot in de puntjes geregeld. De verkoper wist mijn wensen moeiteloos om te toveren tot een prachtig ontwerp en gaf daarbij eerlijk en deskundig advies. Gedurende het hele traject werd ik steeds uitstekend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook de klantenservice verdient een compliment: iedere keer werd ik vriendelijk, duidelijk en professioneel te woord gestaan. Alle betrokken vakmensen die hier over de vloer kwamen waren stuk voor stuk kundig, professioneel en prettig in de omgang. Het gaf me veel vertrouwen om te merken dat iedereen precies wist wat er moest gebeuren. Kortom: een fantastische ervaring. Ik geniet elke dag van mijn droomkeuken!

Schitterende keuken

Perfecte montage, informatie voorziening kan beter

Prettig

Prima ervaring op alle afdelingen Monteur erg kundig en wist precies waar hij mee bezig was

Het schuurt vaak met het tijdstip van een afspraak....

Van aankoop tot installatie is alles boven verwachting verlopen

Verkoop team Veenendaal, team aannemer Justin en installateurs Mike en Anthony allen super bedankt! Alles naar tevredenheid en volledig volgens planning.

Geweldig, behulpzaam, goed advies

We zijn ontzettend tevreden met de service van Martijn en Danielle. Ze hebben meegedacht, goede alternatieven aangedragen. De monteur, Nick, was top! Zo'n vakman. En onze keuken is super.

Zeer tevreden over de keuken en het ontwerp-proces

De eerste indrukken waren goed omdat wij vriendelijk te woord werden gestaan en wij konden rustig de tijd nemen om rond te kijken. Toen wij eenmaal met de planning zijn begonnen was het een mooi samenwerking tussen de verschillende medewerk(st)ers waardoor er veel inzichten en suggesties besproken werden.

Heel goed.

Prima geadviseerd. Er werd voldoende tijd voor genomen en we voelden daarbij geen enkele druk.

Keurige en professionele mensen

Goede en professionele service die hebben geleid tot een prachtig resultaat. Goed meegedacht in de mogelijkheden en onmogelijkheden waardoor we zijn uitgekomen op een prima prijs/kwaliteit.

Fijne aankoop ervaring

Vriendelijke en vakkundige adviseurs die met je meedenken en goede oplossingen bieden. Fijne sfeer in de winkel en geen vraag is te gek. Absoluut niet opdringerig en dat vinden we zeer fijn! Een keuken koop je niet zomaar en je krijgt echt de tijd om alles te laten bezinken. Zeker een aanrader!

Een prachtige keuken v super kwaliteit.

Onze Tulp keuken is 1 jaar geleden geplaatst. Alles verliep op rolletjes en de keuken is geweldig. Nu hadden wij even een probleempje met de verlichting maar door goede service snel opgelost!

Top verkoop adviseur!

Astrid van filiaal Utrecht heeft ons op een realistische manier over de mogelijkheden en onmogelijkheden voorgelicht. Wij hadden een strikt budget en een lastige keuken ruimte want een oud huis met een kleine maten. Wij hadden nog veel vragen tussentijds en die waren voor Astrid geen probleem. We hadden niet het gevoel dat Astrid verkoop adviseur was van een keuken leverancier maar eerder een ‘onpartijdige’ tussenpersoon die er alles aandeed om maatwerk te leveren binnen ons beperkte budget!

Correct, vakkundig en plezierig geholpen

Correct, vakkundig en plezierig geholpen

Goede monteur. Oog voor detail. Keuken uitstekend geplaatst

Goede communicatie. Er werd rekening gehouden met mijn wensen. Keuken is erg mooi.

Zeer prettig geholpen

Prettige winkel met prettig personeel, vakkundig geholpen

In een woord super tevereden

Begin dit jaar hebben wij een keuken aangeschaft bij Tulp Keukens in Enschede, waar wij door Wouter uitstekend zijn geholpen. De service was werkelijk fantastisch en het advies was zeer waardevol; we zijn op nieuwe ideeën gebracht, wat heeft geresulteerd in een prachtige keuken waar we ontzettend blij mee zijn. Wouter is een echte specialist en denkt op een prettige manier mee, waardoor we samen tot een fantastisch resultaat zijn gekomen.

Super fijn geholpen door Bart

Wij kwamen zomaar binnenlopen in de winkel om wat rond te kijken. Uiteindelijk in gesprek met Bart gegaan en die doet het super leuk en goed. Helpt je bij al je vragen. Nergens opdringerig in en geeft goede adviezen. We hadden beiden een heel goed gevoel bij Bart en dat is dan net wat je nodig hebt als je de keuze maakt voor een keuken. Verder zijn de andere medewerkers ook heel vriendelijk die er rond lopen.

Helemaal blij met de nieuwe keuken

Positieve ervaring met Tulp Keukens Rotterdam. Adviseur Martijn heeft ons uitstekend geholpen bij het samenstellen van de keuken. Dean en Stefan hebben de keuken gemonteerd en aangesloten. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Fijn proces en mooie keuken

We zijn erg blij met onze mooie keuken. Wel moet je precies weten wat je wil hebben, zodat je niet achteraf teleurgesteld bent. Tulp is altijd bereid om mee te denken en waar nodig voorbeelden te laten zien dus dat is fijn.

Prachtige keuze keukens

Ik ben goed geholpen in de winkel bij mijn keuze door Achraf Tmim. Geduldig werden alle vragen beantwoord. Door een opvattingsfout mijnerzijds ging het bijna fout bij de montage. Maar door de mannen die de keukenspullen kwamen brengen, de montage medewerkers Droom Woonprojecten en Rob. Medewerkers van Tulpkeukens Melvin en John Luckman kwam alles goed. Complimenten voor de snelle verwerking en probleemoplossend handelen.

Zeer tevreden.

Goede informatie gekregen bij de aankoop van de keuken. De plaatsing is goed gegaan. De mensen die het werk hebben gedaan waren goede vakmannen. Ze werken harden zeer zorgvuldig en na afloop alles opgeruimd en schoon achter gelaten. Mijn complimenten!

Vanaf het allereerste moment een goed gevoel bij Tulp keukens. Professioneel en men dacht mee in mogelijkheden. Meerdere keren in de vestiging in Rijssen geweest en men nam alle tijd voor ons. Tot en met het moment van installatie en ingebruikname van de keuken, niets dan lof.

Top!

Het hele traject van ontwerp, aanschaf en montage is top verlopen. Arno en zijn collega's hebben veel tijd voor ons uitgetrokken om de keuken geheel naar wens te ontwerpen en vorm te geven. De aan Tulp gelieerde aannemer (slopen, leidingen, elektra, opbouwen, stukwerk, tegelwerk etc.) heeft snel, correct en betrouwbaar werk geleverd. De keuken is gemonteerd door een vakman die duidelijk plezier in zijn werk had. Alles werd goed afgestemd en doorgesproken en vervolgens vakkundig uitgevoerd. Het resultaat is geheel naar onze wens! Wij zijn daarom uitermate tevreden met Tulp en de aan hen gelieerde vakmensen.

Best beoordeeld uit 21 showrooms

- Tulp Keukens Middelburg | 9.2

- Tulp Keukens Rotterdam | 9.2

- Tulp Keukens Woerden | 9.2

Over Tulp Keukens

Tulp is uniek door haar eigen fabriek in Rijssen. Een fabriek waar alles mogelijk is. Onze meubelmakers werken aan de meest innovatie keukenontwerpen. Geen lopendebandwerk, maar echt maatwerk. Neem een virtueel kijkje achter de schermen of breng een bezoek aan een van onze vestigingen. Onze adviseurs staan voor u klaar om een echte Tulp voor u te ontwerpen.