Aardige verkoper kennis van zaken
Beste heer Christ, Wij willen u bedanken voor het achterlaten van deze review! Fijn dat u zo tevreden bent over onze verkoper en de kennis die hij in zijn macht heeft. We wensen u veel plezierige kilometers toe en zien u in de toekomst graan nog eens terug. Met vrolijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
Joep is fantastisch, goede uitleg lekker vlot en geen “gladde verkoper”
Beste Richard, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de service van onze verkoper Joep. We zijn blij dat u de uitleg en aanpak op prijs stelt. We wensen u veel veilige kilometers toe in de Volkswagen Tiguan en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Joep en Wytske TB Occasion Center
Wij hebben een jong occasion e-Golf aangekocht voor onze 2 zoons en zijn geholpen door Diego van Bezuije. Wij zijn echt fantastisch geholpen! Niets was Diego teveel en aan werkelijk alles werd gedacht. Ook werd er heel goed gecommuniceerd door Diego en ook de technische kennis is paraat. De auto werd geheel nagekeken, is naar de poetser geweest, gepolijst etc. etc. etc. De mate van service en klantvriendelijkheid van Diego/TB groep komen wij maar zeer zelden tegen. Het bestaat dus nog! Alle lof voor Diego hoe hij ons geholpen heeft gedurende het gehele traject!! Dank.
Beste Marcel, Wat een prachtige review om te mogen ontvangen, hartelijk dank daarvoor! Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n goede ervaring hebben gehad bij de aanschaf van de e-Golf voor jullie zoons. We geven jullie complimenten met veel plezier door aan onze verkoper Diego, hij zal er ongetwijfeld trots op zijn dat zijn inzet zo gewaardeerd wordt. Wij streven ernaar om elke klant zo goed mogelijk te begeleiden, en het is geweldig om te lezen dat dit ook echt zo is ervaren. We wensen jullie zoons heel veel veilige en plezierige kilometers toe met de auto. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en jullie mooie woorden! Met vriendelijke groet, Diego & Wytske Volkswagen Halsteren
prima aankoop ervaring en de auto keurig thuis afgeleverd. 2 dagen na aflevering gaat er een oranje storingslampje branden. Er is een wachttijd van 3 weken bij de werkplaats en ik kan niet eerder komen. Je kan verwachten dat er voor dit soort gevallen altijd ruimte moet zijn. Voor een aanbeveling zouden jullie de foutmelding sneller moeten oppakken / oplossen
Beste Diederik, Bedankt voor het achterlaten van uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat u de aankoop en de aflevering van uw nieuwe auto positief heeft ervaren. Jammer om te lezen dat u echter na twee dagen een foutmelding heeft gekregen. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring en verbeterpunt met ons te delen, wij zullen dit intern bespreken om dit in de toekomst te verbeteren. Wij wensen u voor nu veel veilige kilometers toe in uw nieuwe Audi E-Tron. Met vriendelijke groet, Ruben & Wytske Audi Centrum Roosendaal
Zeer goed geholpen doorDiego ,mee denkend naar de klant. Heb een gebruikte auto gekocht van een jaar oud,maar prima afgeleverd buiten verwachting,zowel van binnen als van buiten prima.
Beste Gerard van Heijzen, Wauw een 10! Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische review! Het is geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel de auto als onze verkoper Diego. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers in uw nieuwe Skoda Octavia Combi. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer verwelkomen in onze showroom. Met vriendelijke groet, Diego & Wytske Volkswagen Halsteren
Bram is een fijne verkoper, meerdere auto’s gekocht bij hem. De werkplaats kan echter beter. De trekhaak zat los, het gehele frame hiervan was niet vastgedraaid. Zelf na de eerste regenbui (1 week) nieuwe ruitenwissers gekocht, deze waren compleet versleten.
Beste Sander, Bedankt voor het achterlaten van deze review! Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze collega Bram. Wat betreft de werkplaats, wij gaan hier ene melding van maken zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. We waarderen uw feedback. Voor nu veel plezierige kilometers gewenst in de Volkswagen Taigo! Met vriendelijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Fijn geholpen, julie denken mee !
Beste Conny, Wauw een 10! Hartelijk dank voor deze geweldige review! We zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent met de service en dat u het gevoel heeft gehad dat we met u meedachten. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Eric & Wytske Audi Centrum Roosendaal
Wij zijn perfect geholpen door Jesse Kaufman: een jonge, vriendelijke, behulpzame kracht! Proefrit werd stante pede geregeld, administratieve rompslomp werd ons volledig uit handen genomen. De auto stond keurig klaar met alle benodigde bescheiden.
Beste Leo Maas, Bedankt voor deze geweldige beoordeling! We zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij het Occasion Centrum en dat Jesse Kaufman u zo goed heeft geholpen. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen T-Roc! Met vriendelijke groet, Jesse & Wytske Driever TB Occasion Centrum
Was daar voor demo auto,welke niet aanwezig.Verkoper zou contact opnemen voor proefrit als auto binnen was,nooit meer wat gehoord.
Beste Fons, Dank voor het achterlaten van deze review. Helaas kunnen wij op basis van uw contactgegevens niks terug vinden in ons systeem. Het kenteken wat u doorgeeft is verkocht aan een autobedrijf. Dit is ook geen demonstratie auto geweest. Mocht u wat meer kunnen toelichten horen we dit graag! Met vriendelijke groet, Nathalie Audi Centrum Roosendaal
Geen vage beloftes, gedraai of wat dan ook. Moeie auto prijzen en een goede inruilprijs. Komt beloftes na.
Beste Arthur, Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Veel veilige kilometers gewenst in uw nieuwe auto! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
TB breda Zaterdags bij verkoper geweest voor de elroq, i.v.m. nieuwe leasewagen. Afspraak gemaakt om de week erop proef te rijden. Zou een uur ingepland zijn. Uiteindelijk die zaterdag aangekomen. Krijg ik van ene ******** de sleutel mee. Maximaal 20 minuten dis uiterlijk om x tijd terug. In 20 minuten kunnen ik en mijn vrouw geen auto beoordelen waar we minimaal 5 jaar mee door moeten en bijvoorbaat dus de auto al afgeschreven. TB roosendaal Vandaag is de auto van mijn vrouw voor een onderhouds beurt geweest bij TB in roosendaal. Om half 5 nog geen belletje dat de auto gereed zou zijn. Ondanks dat dit wel zou gebeuren. Eenmaal daar aangekomen, blijkt de auto gereed, maar zijn de sleutels zoek. Wij moesten maar even plaatsnemen., zodat andere geholpen konden worden… uiteindelijk zijn ze na 45 minuten gevonden. Vind het heel kwalijk dat er sleutels zoek raken. Het is iemands eigendom en niet zeer goedkoop. Dit was in ieder geval de laatste keer dat wij bij tb over de drempel kwamen.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat u een teleurstellende ervaring heeft gehad, zowel bij de proefrit als bij de onderhoudsbeurt. We begrijpen volledig dat u een langere testrit nodig heeft om een auto goed te kunnen beoordelen. Voor de volgende keer kunt u dit het beste aangeven bij het maken van de afspraak. Dan zorgen wij dat er na uw afspraak, geen volgende afspraak staat gepland en voorkomen we teleurstelling. Wat betreft het incident met de zoekgeraakte sleutels bij TB Roosendaal, vinden wij het ook erg vervelend dat dit is gebeurd. We begrijpen dat dit zowel frustrerend als tijdrovend voor u was. Het is natuurlijk absoluut niet de bedoeling dat er met persoonlijke bezittingen zo wordt omgegaan. We zullen uw feedback intern bespreken om ervoor te zorgen dat dit soort situaties in de toekomst voorkomen worden. We hopen dat u ondanks deze ervaringen de juiste auto kunt kiezen voor uw nieuwe leasewagen. Als u nog verdere opmerkingen of vragen heeft, staan we altijd open voor een gesprek. Met vriendelijke groet, Van Tilburg-Bastianen
Fijne verkoper!!!!
Beste Janny, Dankuwel voor deze geweldige review! Wat fijn om te lezen dat u de verkoper als fijn heeft ervaren. Wij proberen iedere ervaring goed te laten verlopen, het is dan ook een compliment dat u de gehele ervaring als keurig en super beschrijft. Wij wensen u nog veel mooie kilometers toe met uw nieuwe Volkswagen T-Cross! Met vriendelijke groet, Joep & Jelte TB Occasion Center
Zeer vriendelijke ontvangst,goed geregelde koop en top service van onderhoudsbeurt tot aflevering en bezorging van de auto.
Beste Hans, Wauw een 10! Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn ontzettend blij om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Van de proefrit tot de aflevering van de auto doen we ons best om alles soepel en naar wens te laten verlopen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe Volkswagen Passat Variant. Met vriendelijke groet, Joep & Wytske TB Occasion Center
Heb nog niets gehoord van de verkoper inv met de koffer is elektrisch maar rateld als hij open gaat heb gevraagd of dat normaal is hi zei dat het normaal is bij mijn buurman hoor je alleen het motertje ik vind dat raar ik heb garantie dus wil ik graag weten of er naar kan worden , ik heb van de verkoper nog niets gehoord
Beste heer Rini, Bedankt voor het achterlaten van uw review. Ik heb van de verkoper begrepen dat het gehele aanschaf proces naar wens is geweest. Naar dat u heeft aangegeven de kofferbak een ratelend geluid maakt bent u bij ons langs geweest en hebben wij aangegeven dat dit een product eigenschap is. We begrijpen uw zorgen en willen u graag helpen, mocht u willen dat wij de kofferbak nog een keer nakijken kan er altijd een extra diagnose worden gesteld in onze werkplaats. Wij hopen dat u nog veel plezier gaat ervaren van de mooie Volkswagen T-Roc. Met vriendelijke groet, Jesse & Wytske TB Occasion Center
Top geadviseerd en geholpen door Eric Louer
Beste Jack, Dankuwel voor deze mooie review! Wat een mooi compliment voor Eric Louer dat u aangeeft top geadviseerd en geholpen te zijn. Het is fijn om te lezen dat u ook deze ervaring heeft gehad. Wij hopen u nog vaker bij ons in de showroom te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Eric & Jelte Audi Centrum Roosendaal
Super goed advies en service. Ze nemen er de tijd voor te helpen en af televeren.
Beste Wesley, Dankuwel voor deze supermooie review! Wat fijn om te lezen dat er zo goed geholpen is en dat alles zonder tijdsdruk is geregeld. Gelukkig heeft u ook mogen ervaren dat wij de tijd nemen en zo een goede service en goed advies geven. Wij wensen u nog veel mooie kilometers toe in uw nieuwe Audi Q2! Met vrolijke groet, Ruben & Jelte Audi Centrum Roosendaal
Ervaren medewerkers
Beste Dennis, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te lezen dat u onze medewerkers als vriendelijk en enthousiast heeft ervaren. Het is fijn dat onze ervaren medewerkers hebben bijgedragen aan een prettige ervaring tijdens de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Veel veilige kilometers toegewenst in uw nieuwe Skoda Citigo. Met vriendelijke groet, Tjeu & Wytske TB Occasion Center
We came to showroom Audi Breda just to explore and have an idea. With all explanations and great customer service by Storm(our sales rep) we decided to buy Q4 Thanks a lot especially to Storm and enjoying out new car now.
Dear Eda Gulsen, Thank you so much for your good review! It is nice to read that our sales advisor Storm gave such great explanations and customer service that you decided to purchase the Audi Q4! Thank you for the good experience and we wish you lots of safe kilometers! Yours sincerely, Storm & Jelte Audi Centrum Breda
Prettige verkoper
Beste Bram, Bedankt voor deze positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service en de verkoper. We begrijpen dat u het jammer vindt dat de auto niet is afgeleverd met een volle tank. Wij vinden het fijn dat u dit met ons heeft gedeeld en zullen kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Hopelijk mogen wij u nog een keer verwelkomen bij ons in de showroom. Met vriendelijke groet, Eric & Wytske Audi Centrum Roosendaal
Fijne ervaring met aanschaf van nieuwe Audi Q3, openheid, betrokkenheid en vakkennis ten top. Ruben is een fijne verkoper.
Beste Rianne, Wauw een 10! Bedankt voor uw geweldige review! Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad bij de aanschaf van uw nieuwe Audi Q3. Het is mooi dat de openheid, betrokkenheid en deskundigheid van onze verkoper opgevallen zijn tijdens uw ervaring in de showroom. Veel veilige kilometers toegewenst in uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Ruben & Wytske Audi Centrum Roosendaal
Via autoscout een zeer mooie Skoda Superb gevonden, voor een mooie prijs. Afspraak voor bezichtiging ging snel. We moesten 3 uur rijden; van Groningen naar Roosendaal. Daar ligt een prachtig filiaal. Joep was de verkoper. En liet ons een proefrit maken. Eerste indruk: prachtige auto met vele opties. Mijn oude auto een Skoda Fabia kon ik ongeveer verkopen voor het bedrag aangegeven op Autoscout. Helaas maakte Joep een wat uitgebluste indruk en maakte van de koop geen feestje. Een auto koop je niet zo vaak in je leven. Een hybride auto was voor mij compleet nieuw evenals een auto met zoveel opties. Helaas kregen we 0,0 % uitleg. Ik denk dat Van Tilburg Bastianen een zeer professioneel bedrijf is ook gezien hun aftersale en hun mooie Instagram account, helaas heeft Joep dit niet kunnen overbrengen op ons. Maar wel tot zoverre super tevreden met deze auto, waarvoor dank.
Beste Johan Jacobs, Dankuwel voor deze zeer uitgebreide review! We zijn blij om te lezen dat u een prachtige Skoda Superb heeft gevonden en dat u tevreden bent met de auto zelf. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen, inclusief de positieve aspecten zoals de mooie prijs, de snelle afspraak en de prachtige locatie van ons filiaal. Het spijt ons te lezen dat u de aankoopervaring niet als een feestelijk moment heeft ervaren en dat u onvoldoende uitleg heeft gekregen over de hybride auto en de vele opties. We zijn blij dat u ondanks deze ervaring toch super tevreden bent met uw nieuwe auto. We hopen dat u er nog vele veilige en plezierige kilometers mee zult maken. Met vriendelijke groet, Joep & Jelte TB Occasion Center
Goede ervaring in afwikkeling van de aankoop van de T-Roc
Beste Frank Velthuizen, Dankuwel voor deze goede review! Wat fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad in de afwikkeling van de Volkswagen T-Roc. Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen bij ons in de showroom! Met vriendelijke groet, Diego & Jelte Volkswagen Halsteren
Ik kreeg als klant veel persoonlijke aandacht en werd door de staf vriendelijk behandeld. Bij de overdracht van de auto is ruim de tijd genomen voor uitleg.
Beste Hokan, Ontzettend bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u goed en vriendelijk geholpen bent door mijn collega. Wij hopen dat u veel plezier gaat hebben van uw nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake. In de toekomst zien wij u graag terug bij Van Tilburg-Bastianen. Met vriendelijke groet, Diego & Wytske Volkswagen Halsteren
Het is eerste keer in mijn leven dat ik met zoveeel plezier mijn auto heb gekocht. Het voelt heel betrouwbaar Ik will ook een grote dank zeggen Ryan Oskam.
Beste Aurora, Wauw een 10! Bedankt voor het achterlaten van deze review. Wat leuk om te lezen dat u met veel plezier en vertrouwen uw nieuwe auto heeft gekocht bij onze collega Ryan. Wij hopen u in de toekomst weer vaker te mogen verwelkomen bij ons in de showroom. Met vriendelijke groet, Ryan & Wytske Volkswagen Halsteren
Goed geholpen , alles netjes verlopen volgens afspraak en een nette goede auto!
Beste Sangy, Wauw een 10! Bedankt voor het achterlaten van de review! Wat fijn om te lezen dat u het traject van de aanschaf van uw nieuwe Seat Taracco netjes en volgens afspraak is verlopen. Wij wensen u nog veel mooie kilometers toe met uw nieuwe Seat Taracco. Met vriendelijke groet, Tjeu & Wytske TB Occasion Center