Goed geholpen

Aardige verkoper kennis van zaken

Top service

Joep is fantastisch, goede uitleg lekker vlot en geen “gladde verkoper”

Fantastisch geholpen door Diego

Wij hebben een jong occasion e-Golf aangekocht voor onze 2 zoons en zijn geholpen door Diego van Bezuije. Wij zijn echt fantastisch geholpen! Niets was Diego teveel en aan werkelijk alles werd gedacht. Ook werd er heel goed gecommuniceerd door Diego en ook de technische kennis is paraat. De auto werd geheel nagekeken, is naar de poetser geweest, gepolijst etc. etc. etc. De mate van service en klantvriendelijkheid van Diego/TB groep komen wij maar zeer zelden tegen. Het bestaat dus nog! Alle lof voor Diego hoe hij ons geholpen heeft gedurende het gehele traject!! Dank.

Prima aankoop ervaring, nazorg kan beter

prima aankoop ervaring en de auto keurig thuis afgeleverd. 2 dagen na aflevering gaat er een oranje storingslampje branden. Er is een wachttijd van 3 weken bij de werkplaats en ik kan niet eerder komen. Je kan verwachten dat er voor dit soort gevallen altijd ruimte moet zijn. Voor een aanbeveling zouden jullie de foutmelding sneller moeten oppakken / oplossen

Zeer goed geholpen doorDiego ,mee denkend naar de klant. Heb een gebruikte auto gekocht van een jaar oud,maar prima afgeleverd buiten verwachting,zowel van binnen als van buiten prima.

Fijne auto, rijd heerlijk. Werkplaats kan beter

Bram is een fijne verkoper, meerdere auto’s gekocht bij hem. De werkplaats kan echter beter. De trekhaak zat los, het gehele frame hiervan was niet vastgedraaid. Zelf na de eerste regenbui (1 week) nieuwe ruitenwissers gekocht, deze waren compleet versleten.

Top !

Fijn geholpen, julie denken mee !

Het occasioncentrum TB biedt prima keuze voor aankoop van een occasion!

Wij zijn perfect geholpen door Jesse Kaufman: een jonge, vriendelijke, behulpzame kracht! Proefrit werd stante pede geregeld, administratieve rompslomp werd ons volledig uit handen genomen. De auto stond keurig klaar met alle benodigde bescheiden.

slecht

Was daar voor demo auto,welke niet aanwezig.Verkoper zou contact opnemen voor proefrit als auto binnen was,nooit meer wat gehoord.

Eerlijk en goed zaken doen.

Geen vage beloftes, gedraai of wat dan ook. Moeie auto prijzen en een goede inruilprijs. Komt beloftes na.

Kansloos

TB breda Zaterdags bij verkoper geweest voor de elroq, i.v.m. nieuwe leasewagen. Afspraak gemaakt om de week erop proef te rijden. Zou een uur ingepland zijn. Uiteindelijk die zaterdag aangekomen. Krijg ik van ene ******** de sleutel mee. Maximaal 20 minuten dis uiterlijk om x tijd terug. In 20 minuten kunnen ik en mijn vrouw geen auto beoordelen waar we minimaal 5 jaar mee door moeten en bijvoorbaat dus de auto al afgeschreven. TB roosendaal Vandaag is de auto van mijn vrouw voor een onderhouds beurt geweest bij TB in roosendaal. Om half 5 nog geen belletje dat de auto gereed zou zijn. Ondanks dat dit wel zou gebeuren. Eenmaal daar aangekomen, blijkt de auto gereed, maar zijn de sleutels zoek. Wij moesten maar even plaatsnemen., zodat andere geholpen konden worden… uiteindelijk zijn ze na 45 minuten gevonden. Vind het heel kwalijk dat er sleutels zoek raken. Het is iemands eigendom en niet zeer goedkoop. Dit was in ieder geval de laatste keer dat wij bij tb over de drempel kwamen.

Keurig, super

Fijne verkoper!!!!

Top-service

Zeer vriendelijke ontvangst,goed geregelde koop en top service van onderhoudsbeurt tot aflevering en bezorging van de auto.

Niet zoals ik had verwacht

Heb nog niets gehoord van de verkoper inv met de koffer is elektrisch maar rateld als hij open gaat heb gevraagd of dat normaal is hi zei dat het normaal is bij mijn buurman hoor je alleen het motertje ik vind dat raar ik heb garantie dus wil ik graag weten of er naar kan worden , ik heb van de verkoper nog niets gehoord

Top geadviseerd en geholpen door Eric Louer

Super goed advies en service

Super goed advies en service. Ze nemen er de tijd voor te helpen en af televeren.

Zeer vriendelijk enthousiast mensen

Ervaren medewerkers

Great experience with support of Storm in Audi Breda

We came to showroom Audi Breda just to explore and have an idea. With all explanations and great customer service by Storm(our sales rep) we decided to buy Q4 Thanks a lot especially to Storm and enjoying out new car now.

• Would you recommend us? Yes

Goede service, alleen jammer dat er geen volle tank vanaf kon.

Prettige verkoper

Fantastisch

Fijne ervaring met aanschaf van nieuwe Audi Q3, openheid, betrokkenheid en vakkennis ten top. Ruben is een fijne verkoper.

Mooie Skoda Superb gekocht.

Via autoscout een zeer mooie Skoda Superb gevonden, voor een mooie prijs. Afspraak voor bezichtiging ging snel. We moesten 3 uur rijden; van Groningen naar Roosendaal. Daar ligt een prachtig filiaal. Joep was de verkoper. En liet ons een proefrit maken. Eerste indruk: prachtige auto met vele opties. Mijn oude auto een Skoda Fabia kon ik ongeveer verkopen voor het bedrag aangegeven op Autoscout. Helaas maakte Joep een wat uitgebluste indruk en maakte van de koop geen feestje. Een auto koop je niet zo vaak in je leven. Een hybride auto was voor mij compleet nieuw evenals een auto met zoveel opties. Helaas kregen we 0,0 % uitleg. Ik denk dat Van Tilburg Bastianen een zeer professioneel bedrijf is ook gezien hun aftersale en hun mooie Instagram account, helaas heeft Joep dit niet kunnen overbrengen op ons. Maar wel tot zoverre super tevreden met deze auto, waarvoor dank.

Goed geholpen

Goede ervaring in afwikkeling van de aankoop van de T-Roc

Persoonlijk en probleemloos.

Ik kreeg als klant veel persoonlijke aandacht en werd door de staf vriendelijk behandeld. Bij de overdracht van de auto is ruim de tijd genomen voor uitleg.

Het is eerste keer in mijn leven dat ik met zoveeel plezier mijn auto heb gekocht. Het voelt heel betrouwbaar Ik will ook een grote dank zeggen Ryan Oskam.

Goede service en een prima auto!

Goed geholpen , alles netjes verlopen volgens afspraak en een nette goede auto!

Best beoordeeld uit 3 leden

- TB Volkswagen Halsteren | 9.2