Onderdeel van DTG B.V.

Nieuws

Oktober 2019

Gepland onderhoud a.s. zaterdag
 
(lees verder)

Mailserver tijdelijk gestopt
Probleem verholpen ---
(lees verder)

Update Google Rich Snippets
*Waar zijn mijn sterren gebleven? *Recentelijk heeft Google haar richtlijnen aangepast omtrent de gestructureerde data-markup, ook wel omschreven als Rich Snippets of organische sterren. Google heeft besloten haar richtlijnen aan te passen om misleiding te voorkomen en de zoekervaring te verbeteren.
(lees verder)

Landelijke Storing KPN
13:57: We hebben vernomen dat de storing verholpen is.
(lees verder)

September 2019

Gesloten vanwege training
BELANGRIJKE MEDEDELING: CONTACT CENTER VRIJDAG 20 SEPTEMBER 13:00u-17.00u NIET BEREIKBAAR
(lees verder)

Klantenvertellen storing
Recentelijk hebben we wederom te maken gehad met storingen op Klantenvertellen en Kiyoh. Mede naar aanleiding van de vorige case is er een crisisteam opgesteld van developers en technische mensen van onze hostingpartner om hier direct op te acteren. We hebben een specifiek probleem gesignaleerd en deze middag een wijziging doorgevoerd die dit specifieke probleem uitsluit. We verwachten hiermee een grote stap te zetten naar een vitaler systeem.
(lees verder)

Telefoonstoring
Wij zijn weer bereikbaar!
(lees verder)

Rapportcijfer weergave
De afgelopen week zijn er complicaties opgetreden bij de statistieken van de reviews. Dit was merkbaar door afwijkende gemiddelden die terugkwamen in widgets en op reviewpagina's. Er is een herberekening gedaan op onze statistieken. Wij zien dat deze herberekening resulteert in een correcte weergave van de rapportcijfers.
(lees verder)

Performance
UPDATE 03/09/19 De Storing is verholpen en alle systemen zijn weer operationeel. Er zal nog verder onderzoek plaatsvinden om de oorzaak te vinden en te voorkomen in de toekomst. Onze klantenservice is bereikbaar om u te helpen met vragen of instellingen in uw dashboard.
(lees verder)

Juli 2019

Update transitie nieuw platform
Op dit moment zijn wij druk met het overzetten van onze klanten naar een nieuw platform. We zijn er van bewust dat u hier helaas hinder van kan ondervinden. Het is dan ook onze prioriteit om deze zaken zo snel mogelijk op te pakken. Voor verdere informatie, houdt de website in de gaten of neem telefonisch en/of per mail contact met ons op. Wij informeren u graag verder.
(lees verder)

Juni 2019

Enkele belangrijke punten omtrent het nieuwe systeem
*Inloggen*
(lees verder)

Klantenvertellen lanceert een nieuwe versie van jouw reviewsysteem
*Wanneer *
(lees verder)

Mei 2017

Onderscheid je met Klantbeoordelingen in je concurrentieveld
Als ondernemer kun je de kracht van beoordelingen van je klanten inzetten om je lokaal te onderscheiden en je sterker te maken. De samenwerking tussen NUVO Klantenvertellen ondersteunt je hier mee. Hoe werkt dat dan?
(lees verder)

September 2016

Klantenvertellen.nl: nieuwe widgets voor Mobiliteit
De nieuwe designstijl heeft u al op diverse plaatsen kunnen zien. Er is hard gewerkt om dit nieuwe design en logo beschikbaar te stellen aan de Klantenvertellen mobiliteitsbedrijven, zoals autobedrijven en rijscholen.
(lees verder)

Augustus 2016

Google past criteria aan
Criteria verkopersbeoordeling in Google Adwords/Google Shopping aangepast
(lees verder)

Klantenvertellen.nl: nieuw design
De nieuwe designstijl heeft u al op diverse plaatsen kunnen zien. De afgelopen tijd is er hard gewerkt om dit nieuwe design en logo beschikbaar te stellen aan de Klantenvertellen mobiliteitsbedrijven, zoals autobedrijven en rijscholen.
(lees verder)

Februari 2016

Mercedes-Benz zet reviewsysteem ‘Klantenvertellen’ in
Vanaf februari 2016 gaat Mercedes-Benz van start met het reviewsysteem van Klantenvertellen (in 2009 geïnitieerd door Bovag). Mercedes hecht grote waarde aan transparantie in de klanttevredenheid van dealerbedrijven en voorziet daarmee in de huidige consumentenbehoefte. De dealer reviews zullen op de websites van de dealers worden getoond evenals op alle belangrijke occasions sites zoals Autotrack, Marktplaats, Autoscout, Autotrader en Autokopen. Verder worden de dealer reviews geïntegreerd in de facebookpagina’s van de dealers en getoond op Telefoongids.nl. Omdat Klantenvertellen Google partner is, worden de ratings zowel in organische zoekresultaten als in Google advertenties getoond (gele sterren).Hiermee bouwen zowel Mercedes-Benz als haar dealers zelf hun online reputatie op en dat is in de huidige tijd van cruciaal belang.
(lees verder)

December 2015

T-Mobile kiest voor reviewsysteem KV-Mediagroep (Kiyoh)
T-Mobile kiest voor reviewsysteem KV-Mediagroep (Kiyoh) Naast reviews over haar dienstverlening, zal T-Mobile ook de module ‘product reviews’ gaan inzetten om producten te laten ‘reviewen’.
(lees verder)

November 2015

Ruim 2 miljoen beoordelingen!
Ruim 2 miljoen beoordelingen van 15.000 bedrijven! Met een marktaandeel van 50,2% groeit ook het aantal reviews zeer hard mee. Begin november is de grens van 2 miljoen reviews bereikt en neemt bovendien het aantal deelnemende bedrijven en webwinkels sterk toe.
(lees verder)

Oktober 2015

Telfort, Essent en Energiedirect van start met Klantenvertellen-reviewsysteem!
Telfort, Essent en Energiedirect  van start met Klantenvertellen-reviewsysteem! Vanaf oktober gaan Telfort, Essent en Energiedirect actief reviews verzamelen via het reviewsysteem van Klantenvertellen, met alle ondersteuning en adviezen die daar vanuit Klantenvertellen voor nodig zijn. Geweldig om deze grote, gerenommeerde partijen te helpen met reviewmarketing!
(lees verder)

September 2015

Klantenvertellen-reviews op Marktplaats!
Vanaf september 2015 kunnen autobedrijven hun Klantenvertellen-reviews ook op Marktplaats tonen. Hiermee neemt de slagingskans op advertenties toe en kunnen de autobedrijven met Klantenvertellen-reviews zich beter profileren. Marktplaats is het laatste grote occasionportal die de Klantenvertellen-reviews toont, eerder al starten Autoscout, Autotrack, Autotrader, Autokopen, Bovag.nl en Telefoongids.nl om de klanttevredenheid van Autobedrijven inzichtelijk te maken.
(lees verder)

Juni 2015

Verbetering en onderhoud aan het Klantenvertellen reviewsysteem
Verbetering en onderhoud aan het Klantenvertellen reviewsysteem:
(lees verder)

Mei 2015

Brancheorganisatie VHG faciliteert haar leden met het Klantenvertellen-reviewsysteem
*Brancheorganisatie VHG (Hoveniers) faciliteert haar leden met het Klantenvertellen-reviewsysteem*
(lees verder)

April 2015

Keurmerken VKG en VMRG kiezen voor reviewsysteem Klantenvertellen
*Keurmerken VKG en VMRG (respectievelijk Kozijnen en Gevelbouw) kiezen voor reviewsysteem Klantenvertellen*
(lees verder)

AutoTrack toont ook reviews van Klantenvertellen
AutoTrack toont vanaf vandaag alle klantervaringen van Klantenvertellen.nl op haar website. Deze reviews geven de consument een betere inzicht in de betrouwbaarheid van de autoaanbieder en verschaffen autobedrijven inzicht in de mogelijkheden om de dienstverlening nog verder te verbeteren.
(lees verder)

Februari 2015

Domica kiest voor Klantenvertellen
Domica is een landelijk opererende organisatie met enkele tientallen vestigingen. Actief in de bemiddeling van huur en verhuur van woningen alsmede het beheer ervan.
(lees verder)

December 2014

Auto Trader en Klantenvertellen.nl gaan samenwerking aan!
Vanaf deze week toont Auto Trader de reviews van marktleider Klantenvertellen bij de advertenties van autobedrijven op AutoTrader.nl. Dit betekent dat er van enkele duizenden autobedrijven reviews worden getoond in de advertenties.
(lees verder)

De Beste Opleider van Nederland 2014
NBC, Springest en Klantenvertellen zijn als organisatie trots op de winnaars van De Beste Opleiders van Nederland!
(lees verder)

Erkend Betere Schilders kiezen voor Klantenvertellen
De landelijke erkenningsregeling De Betere Schilder heeft circa 400 aangesloten vakschilders in Nederland. Alle erkend Betere Schilders gebruiken sinds december van dit jaar de klantbeoordelingen van Klantenvertellen.
(lees verder)

AD Autobedrijf en CarProf kiezen voor reviewsysteem Klantenvertellen
Vanaf januari 2015 gaan AD Autobedrijf en CarProf met 125 vestigingen van start met het reviewsysteem van Klantenvertellen (in 2009 geïnitieerd door Bovag). Beide garageformules hechten grote waarde aan transparantie. Het etaleren van de klanttevredenheid is daar een belangrijk onderdeel van. Iedere nieuwe CarProf vestiging maakt standaard gebruikt van de dienst en de gehele AD Autobedrijf formule wordt geleidelijk aangesloten. De ratings zullen prominent op de website van de leden worden getoond. 
(lees verder)

November 2014

Verkiezing ‘Beste opleider van Nederland’
Klantenvertellen organiseert in samenwerking met Springest de verkiezing van ‘beste opleider van Nederland 2014’. Op 18 december wordt de Award uitgereikt. Een groot aantal opleiders gebruikt het reviewsysteem van Klantenvertellen.
(lees verder)

Oktober 2014

500ste Thuiswinkel lid gestart!
Vanaf januari 2014 is KV Media Groep BV een exclusieve samenwerking aangegaan met Thuiswinkel Waarborg.
(lees verder)

September 2014

Branche organisatie INRETAIL kiest voor Klantenvertellen. CBW-Erkend leden krijgen ‘CBW-Erkend reviews’!
2.500 CBW-Erkend leden en circa 15.000 leden van Brancheorganisatie INRETAIL kunnen vanaf november gebruik maken van Klantenvertellen en Kiyoh Klantbeoordelingen.
(lees verder)

Augustus 2014

Persbericht
*Amsterdam, 18 augustus 2014 – Met de overname van de KV Media Groep verstevigt DTG haar positie als online marketing services organisatie voor het MKB. KV Media Groep is voor DTG een goede aanvulling op haar bestaande portfolio van online diensten voor het MKB in Nederland.*
(lees verder)

Mei 2014

Vakgarage kiest Klantenvertellen!
Alle Vakgarages gaan van start met het reviewsysteem van Klantenvertellen. Stichting Vakgarage vindt het belangrijk transparant te zijn en inzage te geven in de klanttevredenheid van de Vakgarages. De ratings zullen op de website van de leden worden getoond en op Vakgarage.nl.
(lees verder)

Ook de Vereniging VACO kiest voor Klantenvertellen!
Vereniging VACO is de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche in Nederland. Zij behartigt de belangen van honderden banden- en wielenbedrijven uit de gehele bedrijfskolom. Ruim 760 bedrijven uit de Nederlandse banden- en wielenbranche (circa 90%) zijn aangesloten bij Vereniging VACO. Deze bedrijven zijn VACO Erkend. In de totale branche zijn ongeveer 10.000 mensen werkzaam. VACO biedt haar leden ook de mogelijkheid tegen een gereduceerd tarief reviews via het systeem van Klantenvertellen actief te verzamelen en te publiceren. De vertrouwenwekkende VACO widget zorgt voor meer conversie en omzet.
(lees verder)

April 2014

GEBRA kiest ook voor Klantenvertellen BV
De belangenorganisatie GEBRA kiest voor Klantenvertellen BV. Het doel van de vereniging is het behartiging van de collectieve en individuele belangen van de aangesloten leden, zowel op sociaal-economisch als op maatschappelijk terrein. GEBRA wil de leden - onder andere via ons reviewsysteem steunen bij de uitoefening van hun bedrijf. Door de toegenomen online mogelijkheden biedt GEBRA haar leden ons reviewsysteem. Leden hebben de mogelijkheid de exclusieve GEBRA widget op hun site te plaatsen en actief reviews te verzamelen. GEBRA streeft naar het verwerven van financiële voordelen voor de leden en middels deze samenwerking genieten leden een hoge korting. 
(lees verder)

Klantenvertellen Verplicht!
Steeds meer rijscholen melden zich aan voor Klantenvertellen! Zowel BOVAG als niet-BOVAG rijscholen melden zich massaal aan voor Klantenvertellen. Een van de redenen van het succes is de behoefte aan transparantie in de branche. BOVAG heeft dan ook recentelijk haar Lidmaatschapseisen aangescherpt. "BOVAG Rijscholen vindt het belangrijk om transparant te zijn richting consument, maar ook om datgene wat we beloven waar te maken", aldus vicevoorzitter Frank Hoornenborg van BOVAG Rijscholen In afgelopen jaren zijn meer en meer rijscholen in een krimpende markt de oorzaak van een grote concurrentiestrijd.
(lees verder)

Maart 2014

NUVO Nederlandse Uni Van Optiekbedrijven kiest exclusief voor Klantenvertellen
De NUVO is de branchevereniging van en voor optiekondernemers. De missie van de NUVO is de kwaliteit van de optiekbranche op niveau te houden en zo mogelijk te verbeteren om optimaal zien en oogzorg toegankelijk te houden voor een breed publiek. De NUVO biedt al haar leden een account aan op Klantenvertellen.nl. NUVO wil haar keurmerk meer ‘laden’ richting de consumentenmarkt. (zichtbaarheid, naamsbekendheid, autoriteit). In de periode van 3 jaar zullen naar schatting miljoenen consumenten van de leden de ‘NUVO-enquête’ ontvangen en daar geconfronteerd worden met de het keurmerk NUVO. 
(lees verder)

Allfree
AllFree, zeer succesvol op het gebied van leadgeneratie kiest voor hun unieke concepten, op basis van no cure no pay, collectief voor Klantenvertellen. Zij zijn er van overtuigd dat Klantenvertellen hun dienstverlening nog beter maakt en dat dit de vindbaarheid in zoekmachines en conversie op de website verder zal vergroten.
(lees verder)

Februari 2014

Webwinkel vakdagen afgerond: 165 webwinkels melden zich aan!
Na de webwinkelvakdagen hebben 165 webwinkels zich aangemeld. Een deel zal gebruik maken van het Thuiswinkel.org reviewsysteem dat KV Media Groep mag faciliteren en uitrollen. 
(lees verder)

Klantenvertellen maakt zich voor de derde keer op voor de Autobedrijfverkiezing van het jaar
Klantenvertellen faciliteert voor de derde keer op een rij de Autobedrijfverkiezing van het jaar. Jaarlijks uitgereikt door de BOVAG aan het beste universele autobedrijf van Nederland.
(lees verder)

Januari 2014

KV Media Groep neemt deel aan de webwinkel vakdagen
Op 22 en 23 januari neemt de KV Media Groep deel aan de webwinkel vakdagen in Utrecht. Een team van reviewadviseurs staat klaar.
(lees verder)

KV Media Groep BV tekent overeenkomt met Thuiswinkel.org
Vanaf 27 januari kunnen Thuiswinkel leden gebruik maken van het White label reviewsysteem, powered by KV Media Groep
(lees verder)

December 2013

Klantenvertellen AWARD uitgereikt!
In samenwerking met de schilders formule Glansgarant heeft Klantenvertellen een Award uitgereikt aan de beste Glansgarant schilder. De winnaar van de Klantenvertellen Award 2013 was Amerongen schilderwerken Totaal Onderhoud B.V.
(lees verder)

KV Media groep BV gaat met alle werkmaatschappijen naar het Oostenrijkse Ischgl
KV Media groep BV gaat met alle werkmaatschappijen; Klantenvertellen, Patientenvertellen en KiyOh naar het Oostenrijkse Ischgl. De complete teams waren aanwezig.
(lees verder)

Het Brabant Dagblad kopt 'Klantenvertellen is op de goede weg'
In de katern de ondernemer is paginagroot een artikel geschreven over de opmars van het bedrijf Klantenvertellen en het toenemende belang van reviews
(lees verder)

November 2013

De eerste 10 buitenlandse klanten van start!
Na een succesvolle lancering van de internationale werkmaatschappij en de aanpassing van ons platform zijn de eerste 10 internationale klanten gestart!
(lees verder)

Winnaar BOV troffee!!!
Klantenvertellen wint de BOV troffee tijdens een feestelijke avond in het Efteling theater op 7ovember 2013.
(lees verder)

Oktober 2013

Weer twee nieuwe softwarepartners binnen de zorg!
KV Media Groep sluit samenwerkingsovereenkomst met toonaangevende softwarepartners (Vertimart en Complan) binnen de zorg. Patientenvertellen ontzorgt door deze samenwerking haar klanten. Er wordt een koppeling gelegd met beide softwaresystemen.
(lees verder)

Internationale uitrol van de KV Media Groep BV
Focus zal in eerste instantie liggen op Duitsland en België.
(lees verder)

Klantenvertellen verhuist
Klantenvertellen groeit uit haar jasje in het oude pand en verhuist naar een grotere locatie aan de Dr Hub van Doorneweg 169.   
(lees verder)

September 2013

Genomineerd voor de BOV troffee 2013
Klantenvertellen is genomineerd voor de BOV troffee 2013. Uitreiking in november 2013!
(lees verder)

KV Media Groep sluit mantelovereenkomst met NMT
De Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT) is de beroepsvereniging van tandartsen in Nederland. De NMT ondersteunt tandartsen in het uitoefenen van hun beroep en behartigt de belangen van de tandarts in Nederland.
(lees verder)

Juli 2013

Klantenvertellen sluit overeenkomst met de brancheorganisatie van Erkende Verhuizers
De brancheorganisatie van Erkende Verhuizers gaat exclusief aan de slag met Klantenvertellen. De eerste twee weken hebben 60 verhuizersbedrijven zich al aangesloten.
(lees verder)

Klantenvertellen tekent nieuwe overeenkomt met BOVAG
BOVAG verlengt de samenwerking die in 2009 met Klantenvertellen is gestart.
(lees verder)

Juni 2013

Gemeente Tilburg sluit zich aan!
De tevredenheid van een aantal recreatieve accommodaties worden gemeten en gepubliceerd!
(lees verder)

Mei 2013

Euretco en Klantenvertellen sluiten mantelovereenkomst
Voor al haar winkelformules sluit Euretco een mantelovereenkomst met Klantenvertellen
(lees verder)

April 2013

Klantenvertellen geoptimaliseerd voor mobiele apparaten
Het plaatsen van een review is nu eenvoudig en snel mogelijk op alle mobiele apparaten!
(lees verder)

Klantenvertellen sluit overeenkomst met Google voor Seller Ratings!!
Met deze overeenkomst verkeert Klantenvertellen wereldwijd in selecte gezelschap van toonaangevende reviewspecialisten.
(lees verder)

Maart 2013

Klantenvertellen sluit overeenkomst met Sportfondsen Nederland
Sportfondsen is met 300 accommodaties de grootste exploitant en dienstverlener binnen de vrijetijds- en sportbranche. Klantenvertellen gaat exclusief alle zwembaden laten beoordelen via haar reviewtool.
(lees verder)

Klantenvertellen sluit mantel overeenkomt met brancheorganisatie RECRON
RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van de leden. RECRON leden kunnen tegen gereduceerd tarief gebruik maken van Klantenvertellen. Ook heeft Klantenvertellen een vertrouwenwekkende RECRON widget gemaakt in 'Look en feel' van RECRON.  
(lees verder)

Februari 2013

Financieel gezond!
Klantenvertellen realiseert A-rating bij Graydon Nederland BV. De A-rating bij Graydon Nederland BV geeft aan dat Klantenvertellen financieel gezond is.
(lees verder)

Klantenvertellen maakt zich op voor de Autobedrijfverkiezing van het jaar 2013
Klantenvertellen faciliteert wederom de Autobedrijfverkiezing van het jaar 2013. Jaarlijks uitgereikt door de BOVAG op het Jaarcongres van universele autobedrijven.
(lees verder)

Januari 2013

5.000 klanten!
KV Media Groep realiseert vijfduizendste klant
(lees verder)

Brancheorganisatie PPV sluit overeenkomst met Klantenvertellen
 Het Keurmerk PPV heeft tot doel om opdrachtgevers in het bonte landschap van verhuisdienstverleners de weg te wijzen naar dé specialisten in het verhuizen van kantoren, bedrijven en instellingen. Brancheorganisatie PPV sluit overeenkomst met Klantenvertellen.
(lees verder)

December 2012

KV Media groep BV gaat met alle werkmaatschappijen naar het Oostenrijkse Sankt Anton
Klantenvertellen, Patientenvertellen en KiyOh naar het Oostenrijkse Sankt Anton. De complete teams waren aanwezig.
(lees verder)

600% omzetstijging!
Zuster bedrijf KiyOh verzesvoudigt de omzet!
(lees verder)

November 2012

Klantenvertellen tekent samenwerkingsovereenkomst met Autoscout24
Autoscout24 gaat de Klantenvertellen reviews tonen bij de advertenties van adverterende autobedrijven. 
(lees verder)

Oktober 2012

Zustermaatschappij KiyOh BV lanceert nieuwe website voor haar klanten
Zustermaatschappij KiyOh BV lanceert nieuwe website voor haar klanten. KiyOh richt zich met haar dienstverlening, product en marketing voornamelijk op webwinkels
(lees verder)

September 2012

Nieuw LOGO!
Klantenvertellen lanceert haar nieuwe LOGO!
(lees verder)

Juli 2012

Klantenvertellen tekent samenwerkingsovereenkomst met van Brug Automatisering
Klantenvertellen tekent samenwerkingsovereenkomst met van Brug Automatisering. Van Brug automatisering is marktleider binnen het notariaat voor software. Vanaf nu kunnen notarissen eenvoudig Klantenvertellen koppelen aan hun CRM-systeem.
(lees verder)

April 2012

KV Media groep BV neemt een belang in KiyOh BV
De KV Media groep BV neemt een belang in KiyOh BV. De KV Media Groep is tevens 100% eigenaar van Klantenvertellen BV. Met deze overname is KV Media Groep BV met 2.000 bedrijven en webwinkels de grootste aanbieder van reviewsystemen in Nederland.
(lees verder)

Klantenvertellen tekent samenwerkingsovereenkomst met DTG
Klantenvertellen tekent samenwerkingsovereenkomst met DTG (Telefoongids en Goudengids). Alle reviews van Klantenvertellen worden voortaan gepubliceerd op Telefoogids.nl.
(lees verder)

Februari 2012

Klantenvertellen maakt zich op voor de Autobedrijfverkiezing van het jaar 2012
Klantenvertellen maakt zich op voor de Autobedrijfverkiezing van het jaar 2012. Jaarlijks uitgereikt door de BOVAG.
(lees verder)

Januari 2012

Klantenvertellen realiseert drieduizendste klant
Klantenvertellen realiseert drieduizendste klant
(lees verder)

December 2011

Klantenvertellen betrekt nieuw kantoor!
Klantenvertellen verhuist naar de Dr Hub van Doorneweg nummer 189 in Tilburg.
(lees verder)

Juli 2011

Klantenvertellen realiseert duizendste klant
Klantenvertellen realiseert duizendste klant
(lees verder)

Mei 2011

Uitbereiding directie
De heer Wilborts treedt toe tot de directie. Zijn ervaring in commerciel trajecten en operationeel management zal ons helpen onze ambitie te verwezenlijken. 
(lees verder)

Maart 2011

Klantenvertellen legt haar beeldmerknaam vast
Klantenvertellen legt in samenwerking met Elzas Noordzij uit Amsterdam haar beeldmerknaam vast. 
(lees verder)

Juli 2010

Klantenvertellen realiseert driehonderdste klant
Klantenvertellen realiseert driehonderdste  klant.
(lees verder)

December 2009

Klantenvertellen sluit overeenkomst met BOVAG
Klantenvertellen sluit overeenkomst met BOVAG. Klantenvertellen heeft de opdracht gekregen een eigen reviewsysteem te ontwikkelen voor alle 11.000 BOVAG leden.
(lees verder)

Juli 2009

Klantenvertellen haalt zestigste klant binnen
Inmiddels maken 60 bedrijven uit verschillende branches gebruik van het reviewsysteem van Klantenvertellen!
(lees verder)

Juni 2008

Ontstaan van het idee
Hoe maak je van je tevreden klanten de beste verkopers? Hoe realiseer je een applicatie dat gebruiksvriendelijk is voor ondernemers en dat uiteindelijk ook toegevoegde waarde levert? Geen traditionele KTO tool, waarvan de resultaten in de 'lade' verdwijnen, maar een systeem waarmee je de resultaten direct commercieel kunt inzetten.
(lees verder)

Een greep uit de aangesloten bedrijven

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a
A D Elektra
A tot Z Verhuizingen
A&A van der Velde Schilder & Afwerking
a&m impact internetdiensten
A&MV Advies
A-Krediet
A-Z Barbecue & Gourmet Party Service
A. Duinmeijer & Zn. B.V.
A. Rodermond Schilderwerken
A. Staal-Hartgers B.V.
A. van Beest Schilderwerken
A. van de Wetering & Zn. B.V.
A.A.B. Rodentia
A.D.S. Rioolreiniging B.V.
A.J. Prins Kantoorboekhandel
A.J. van Deudekom B.V. (EPV)
A.O. Smith Water Products
A.S. Lifttechniek
A/S Works
AA Glashandel
AA Verhuizers B.V.
AAB Beveiligingen
Aafjes Optiek
AAG Opleidingen
Aalbers voor Verf & Wonen
Aanblik BV
AandeHammermolen
AanhangerKopen.nl
Aanleg voor groen
Aannemersbedrijf Henry Sangers
Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer
Aannemersbedrijf Ruud Martens
AAPEHA
Aarde.nl
Aardoom Hoveniers
Aarts & Poortinga Advocaten
Aarts loodgietersbedrijf
AAS Veiligheid
Aazet Kozijnen - Zonwering
AB Direct
AB Vakwerk
AB Woningonderhoud
AB?D ZakelijkSpreken
ABA Bandenservice Stolwijk B.V
ABB Ongediertebestrijding
ABBA trapliften
ABC Auto Banden Centrum
ABC Autolease
ABC Banden & Autoservice
ABC Clinic
ABC Den Hartog Verhuizingen
ABC Tapijtreiniging & -wasserij
Abel Grand Café Restaurant
Abemec Onderhoud
Abemec Verkoop
ABG Solar
Abma Schreurs Notarissen
ABS Bouwsystemen
Academie aan de Angstel
Academie Mercuur
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Academie voor de Rechtspraktijk
Academie voor Holistisch Coachen
Academie voor Medezeggenschap BV
Academie voor Midden Management
Academie voor NLP
Academie voor Psychologica
Academie Wending
Academisch Talencentrum / Universiteit Leiden
Academy 4 Learning & Development
Academy for Leadership
Academy of Minds
Academy4-Agressie
Academy4-HRM
Academy4-Informatica
Academy4-Internet
Academy4-IT
Academy4-OR
AcademyOnline
Acaleph
Accent Organisatie Advies
Accentic
ACCL - Academie voor Communicatie & Leven
Accommodatie De Zuidkaap
Accommodatie- en Rijwielverhuur Haantjes
Accountantsportal
Accress Apeldoorn BV
AccuRaad Training & Advies
Aceview
Achmea
Achter het Fornuis
Achterberg Schilders
Ackermans ambachtelijke schilderwerken
Acknowledge Ackademy
ACM Fleetforce
ACM Opleidingen
Acosorb
Acquiro
ACS Office
Actemium
Actielaminaat | SOLFLEX zonwering
Actior Office Supplies
Activate your Business
activate.me
ActivLease
Acto Informatisering B.V.
Actuarieel genootschap & Actuarieel Instituut
Actueel Kantooropleidingen
Actus Notarissen
Acupunctuur Brielle
Acupunctuur Lieveld
ad acta mediation
Ad Bouw Wonen + Slapen
Ad Verhoeven Mechanische Beveiliging
Ad Voesenek Zonwering
Adcio carpets in- and outdoor
Addys-Sixties
Adficom vastgoeddiensten B.V.
Adimco
Adisat - Opleiding Mindful Coachen
ADL demo
ADL Narrowcasting
Admanager.nl
AdmAutom
ADME Organisatie Advies
Administratie DCR
Administratiekantoor Klijn
Administratiekantoor Terlouw
Administratiekantoor Veenstra
Admintax
Admiraal Schilderwerken
AdMova
AdPage
ADR-opleider.nl
Advance Groep B.V.
Advanced Computing Management BV
Advanza
Adventure King
Advies en zo
Advies Trainings en Coachingsbureau INFÁCY Bedrijfsopleidingen
Adviesbureau ATIM
Adviesbureau De Financiële Vis
Adviesbureau De Sleutel
Adviesbureau Ing A de Lange
Adviesbureau Kap
Adviesgroep Koeman-De Baronie
Adviesgroep Koning van de Wiel
Adviesgroep Lenssen
Adviesunie
Advocaat Geevers
Advocaat Nicolas Vanspeybrouck
Advocaat Ondernemingsrecht Marcel van den Ende
Advocaten van Nu
Advocatenbureau van Balen
Advocatenkantoor A Streefkerk
Advocatenkantoor Absolute Advocaten
Advocatenkantoor Alliantie
Advocatenkantoor Baldew
Advocatenkantoor Bos
Advocatenkantoor Bosman
Advocatenkantoor De Zaak in Recht
Advocatenkantoor In 't Ven
Advocatenkantoor Kruijdenhof
Advocatenkantoor Kuiper
Advocatenkantoor Legalitas
Advocatenkantoor Liefting
Advocatenkantoor Maliepaard
Advocatenkantoor Seegers & Lebouille
Advocatenkantoor Solutio
Advocatenkantoor Stappers
Advocatenkantoor Stouthart
Advocatenkantoor Van Schaik
Advocatenkantoor Van Wegen
Advocatenkantoor Zeeland
Adwise Internetmarketing
AEC Uden
Aecius Juridisch Advies
AEDCompany
AEDdocent Reanimatietrainingen
Aegolius
AEGTE Organisatieontwikkeling BV
AeroZone Entertainment Group
AFAS Software
AFOS Administratie & Advies
Afscheidscentrum & crematorium Andringastate
Afslag12
After All Vakopleidingen Bloemschikken
After All Vakopleidingen Bloemschikken
AG architecten
AGConsult
Agelink Uitvaartzorg
AgiliX Agile Consulting BV
AGP Business Software
Agricentrum Van der Kroon
Agrilog heftruckopleidingen & veiligheidstrainingen
Agro XL
Aidas Sales
AikiContact
AikidoManagement
AIMED Solutions B.V.
Airview Luchtbehandeling B.V.
AJ Elektrotechniek
AJM Training & Coaching
Aker consultancy
Akerendam Assessment Center
Akerendam Digitaal
Akkermans & Partners Cognitief
Akkermans leisure & golf
Akkers Training & Coaching
AKL Advocatuur
AKL Training
AKTANT
Akteos Nederland
Aktiviteitenpark De Wilgenweard
Al!nea - Cursussen voor zakelijk schrijven
Alba Academie
Albarello
Albatros Banden
Albers Euromovers
Albers Euromovers (EPV)
Albert Schweitzer Ziekenhuis
Alblas Vloeren
Alefprojects
Alert Management Consultants
Alex van Groningen BV
Alfa Laval Benelux B.V.
Alfa ramen en deuren
Alfa-college
Alfabeta Tekst en Training
Alferink Optiek
Algedi Consult
Alie en Wendy Beauty School
ALIGHTcareers
AliusEnergy
ALKU ontdekkingscentrum Middelburg
ALKU ontdekkingscentrum Tilburg
All Office DeSB
All Office Kuipers b.v.
All Office Van den Corput
All Office Van Lint
all-in 1 schilders
All-In Vastgoedonderhoud
All-intraining
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed
Allekabels.nl
Allergenen Consultancy
Alles
Alles op Groen
Alles Schilderen
Alles Wisselt
Allez-Y Sport Organisatie B.V.
Allfree demo test
Allkoestiek
Allround Installatietechniek
Allround Office Academy
Allroundschilder Rein Hulskers
Allure Energie
Allure Tuinen
Allurepark De Krakeling
Allurepark de Lucht
Allurepark de Thijmse Berg
Allurepark Laag Kanje
Alma Parket
ALNI Opleidingen
Alpha Paint
Alpha Security
Alpha Six IT
Alpha Talen
ALPHENPOORT
Alruco Serrebouw
Alsta Nassau
Alternet
AlterVision
Altha lingua Taaltrainingen
Altijdsporten.nl
Altis Keukens
Alto Advocaten
Altra Advies & Training
Alu-reH B.v.
Aluku Zuidland BV
Alumni Groep
Alvasi Reclame
AM Dakdekkers
Amadeos
Ambacht Optiek
Ambachtse Notarissen
Ambiance Braad Stoffering
Ambiance Dekazon
Ambiance Gouda
Ambiance IJmond
Ambiance Leimuiden
Ambiance Maratec
Ambiance Sunreflex
Ambiance Zonwering Avalon
Ambiance Zonwering Bakker
Ambiance Zonwering Flevosol
Ambiance Zonwering Goes
Ambiance Zonwering Haarlem
Ambiance Zonwering Harderwijk
Ambiance Zonwering Heko-Becewe
Ambiance Zonwering Kolsters
Ambiance Zonwering Nijmegen
Ambiance Zonwering Oostburg
Ambiance Zonwering Resec
Ambiance Zonwering Roosendaal
Ambiance Zonwering Rotterdam
Ambiance Zonwering Runhaar
Ambiance Zonwering Starflex
Ambiance Zonwering Strikkers
Ambiance Zonwering Tetteroo
Ambiance Zonwering van der Wal
Ambiance Zonwering Van Dijk
Ambiance Zonwering Van Ewijk
Ambiance Zonwering van Leeuwen
Ambiance Zonwering Veenendaal
Ambiance Zonwering Verplancke
Ambiance Zonwering Zonluik
Ambifloor
Ambisio
Ambitie aan zet
Ameland Adventure
Amelior
American Vacation
AMETHIST Developing People
AMG Schilders
AMK Inventis (degoedkoopsteBHVcursus.nl)
Amnez Telecom
Amphia
Amstelland Kozijnen
Amsterdam Banden
Amsterdam Business School
Amsterdam Business School
Amsterdam School of Real Estate
Amsterdams ADR instituut
Amsterdamseuitjes.nl
AmySoft
Analytics Agency
Anand
Ananda Yoga Centrum
Andre de Visser Schilderspecialist
Andrea Davelaar Training-Coaching-Acting
Andreas Wand Consulting
Andrews Sykes BVBA
Andrews Sykes Klimaatverhuur
Andries tekst & advies
ANDRZ Coaching & Training
Animal-city
Animo Ontstoppingsdienst en Riolering
Animotion
Anker & Kompas
ANKO Verzekeringsdienst
Anna Vita
Anne Helpt
Annelies van Son Automatiseringsadvies & Opleidingen
Annie van Gansewinkel Creatief schrijven
Anniematie Entertainment
Ant. Duijn Keukens
Anthony van Dinter Schilderwerken
Anto Beeld en Geluid
Antonio Olivera (Zakelijk Spaans)
Antwan Tuin Totaal Rotterdam
Antwan Tuintotaal
AOC Clusius College afdeling MLTUS Hoorn
AOC Snijders
AOC Snijders BV
AOG School of Management
AP-modeling
APC Holland
APC Opleidingen
Apelles Schilderwerken
Apetrotse Kinderen
Aphrodite's Thermen
Apollo Medical B.V.
Apollo Verhuizingen
Apollo Verhuizingen B.V. (EPV)
Appalti
Appartementenboerderij Havelte
Appartementencomplex Ameland State
Appartementencomplex Bosch en Zee
Appartementencomplex De Graaf van Egmont
AppCert learning
Appelscha Outdoor
Appical BV
Apple Tree
AppliGate Consultancy
Applinet BV
Apply Opleidingen
AppMKB
Apprenza Cosmedisch Instituut
APS
APS-BV
Aqua Mare Skin & Laser Clinics
Aqua Solar
Aquacentrum Bremerbergse Hoek
Aquadelta Exploitatiemaatschappij B.V.
Aqualaren
Aquariumbouwer
Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging
AquaSunParken
aquatest
AR Coaching
ARAM Academy
Arbeidsrechter.nl
Arbex Security
Arbo Support bv
ArboVision
Architect24
Architectdirect.nl
ArchiXL Opleidingen
Ardoer
Ardoer Campingresort De Meerpaal
AREA Occupier Solutions
Arentsen Boekhandel
AREPA Argus
Arepa Training & Consultancy B.V.
Aresco Verhuur
Argenta Consult
Argos Computertrainingen
Arigato.nl
Aristo Coaching
Arjan Buninga Schildersbedrijf VOF
Arjan van Vliet Hoveniersbedrijf
Arjan Zuidhof | Slimmer Werken Advies
Arjen Verhuurt
Armslag Flexbranche Opleidingen
Arnhemse zwembaden
Arno Kelderman Schildersbedrijf
Arno Smits catering
Arnold Baltus Schilderwerken
Arnold van Essen de Schilder
Aron Jacobs Schilderwerken
Arrow ECS Nederland
ArrowECS BV
ARS-Rosmalen
Art and the City Com
Art in the Attic
Artiestenbureau.nl
Artist Agency Nederland
Arto Recruitment
ARTRA Arbeidsmarkttrainingen
Arts en Zoon
Arvelo
Arvesto
AS Glashandel
AS Packaging
Ascencio.nl
Ascender
Aserto training & personeelsadvies
Asessor
Asintik B.V.
ASP Adventure
Aspect vooruitgaan... door stil te staan
Asphalia B.V.
Asscheman - De Verhuizers
Assemblee Speakers
Assertief.nl
Assicuro Insurance
Assicuro Private Insurance
Associatie voor Coaching
Associatie voor OrganisatieOntwikkeling
Association for International Arbitration
Assurantiebedrijf Froonacker
Assurantiesite.nl
Astrum Advies Advocatenkantoor
Astrum Tuin en Groenprojecten
ASV Webdesign
AT Academycoaching
AT Academyconsulting
AT Computing
At The Promise
ATAG Verwarming Nederland BV
Atal B.V.
ATELIER 202C
Atelier Bojo
Atelier deSchets
Atelier Femke Bourgonje
ATEX Focus
ATEXdirect
ATEXelearning.nl
Atexonline
Atlantis Schildersbedrijf
Atlasprofs
Atma Instituut
ATO-Oenkerk Bedrijfstrainingen
ATOR Opleidingen
ATS massageopleidingen
Atsma Franke Boekhandel
atSync
Attention Marketing
Attractieverhuur Moonen
Auberge de Hilver b.v.
Audinc
Audio Rent Service
Audit College
Audit orde BV
Augustijn Instituut
Auping Plaza Gouda
Aura BV
Auto Hoogenboom Schadeservice
Auto te Water
Auto Trader
auto.nl
Autobestickeren.com
Autodemontage en Revisiebedrijf Elferink
Autoglaz Alblasserwaard
Autoglaz Alphen ad Rijn
Autoglaz Apeldoorn
Autoglaz Arnhem
Autoglaz Barneveld
Autoglaz Breda
Autoglaz Dedemsvaart
Autoglaz Delft
Autoglaz Eindhoven
Autoglaz Emmeloord
Autoglaz Goude
Autoglaz Groenlo
Autoglaz Groningen
Autoglaz Grootebroek
Autoglaz Haaglanden
Autoglaz Haarlemmermeer
Autoglaz Heinkenszand
Autoglaz Kennemerland
Autoglaz Leeuwarden
Autoglaz Nederweert
Autoglaz Nijkerk
Autoglaz Noordwijk
Autoglaz Oss
Autoglaz Purmerend
Autoglaz Raalte
Autoglaz Rotterdam
Autoglaz Rotterdam Centrum
Autoglaz Steenbergen
Autoglaz Tiel
Autoglaz Tilburg
Autoglaz Twente
Autoglaz Utrecht
Autoglaz Winschoten
Autoglaz Ysselsteyn
Autohulpdienst Broekmans
AUTOINDUS | Klantonderzoek
Autokopen.nl
Autoleasecenter - prive lease
Autoleasecenter - zakelijke lease
Autoleasecentrale.nl
AutomaaT
Automat Meppel
Automotions Rent
Automotive J W Blom
Autopoetsbedrijf Perfect
AutoRent Europa Service
Autorijschool Gul
Autorijschool Hendriks
Autorijschool Paul Lam
Autorijschool Time2Drive
Autoschade Herstel Paul Hol
Autoschade KWB - Medemblik
Autoschade Oranjedorp
Autoschade Slotboom
Autoschadebedrijf De Nude
Autotrack
AV Intermediars
AV&L Advocatuur
AV-Tours en Safari's
AVAB Veiligheids advies bureau
Avans+
Aveha Office Products B.V.
Aventus, Sector Economie & Handel
Averca
Aviera Veiligheidsopleidingen
Avital Schoonmaak
AVK | Innovatie > Training > Advies
Avondopleidingen SKO
Avontuur van de held
AVOP
AVOP Totaalonderhoud
Avoux
AVVM
AW Consultancy
Awareness through the Body
Axius advocaten & mediators
Axxent Nederland BV
Axxist-De Kantoorgroothandel
Ayers Rock Evenementencentrum
AZ Isolatietechniek
AZ Schildersbedrijf
AZO
’t Hoentje & van der Zalm B.V.
´t Vrielinck VOF
A. Zwart Autoservice
A.C. Rijnberg Logistics
A.J. de Beer Auto's
A.R. Automotive
A.T. Auto's B.V.
A1 Occasions
A27 Auto's
Aal-Storteboom Dieren
Aanpassingsbedrijf Bierman
ABC Auto's
ABD Renault Dokkum
ABD Renault Drachten
ABD Renault Heerenveen
ABD Renault Leeuwarden
ABD Renault Sneek
Aben en Van de Schelde
ABH auto's & accessoires
ABV Holland
ACE Autorijschool
ACM Rijopleidingen
ACSL
Action Lease
AD Autobedrijf Verhoeven
Adelaar Auto's
Adriaanse Autoverhuur
AE Auto's
AEEN Exclusieve Automobielen
AFAS Software
Agit Autogasinbouw
Albers Zuidland
Albers Zuidland
Alblas Auto B.V. Papendrecht
Alders Auto
Alders Rijopleidingen
All Brands Carservice
Almeers Caravan Bedrijf B.V.
Always Better Cars
Amstel Car Service
Amsterdam's Scootercity B.V.
Andre Autoservice
Andriessen bedrijfswagens B.V.
APC HandCarwash & Autopoets Centrum
Apeldoorn & Bloemzaad Verkeersopleidingen
APK Beverwijk
APK Keuringsstation D & P Zoetermeer
APK Keuringsstation Schokker
ARA Auto Mobility Center
Arend Auto 's-Hertogenbosch
Arend Auto Eindhoven
Arend Auto Goirle
Arend Auto Oss
Arend Auto Purmerend
Arend Auto Tilburg
Arend Auto Valkenswaard
Arend Auto Veghel
Arend Auto Weesp
Arend Auto Zaanstad
Argon APK Service
Arjan Quartel auto’s
Asian Cars
ASV Eindhoven
ASV Veghel
ATS Katwijk
Audenaerde Automotive
Auto Mido
Auto & Service
Auto & Service Van de Mars B.V.
Auto 66 B.V.
Auto A-Z Heerlen B.V.
Auto Aaltink B.V.
Auto Accent Best
Auto Akkrum
Auto Alberink Albergen
Auto Allerts B.V.
Auto Ante
Auto Bakker Dirksland
Auto Barendrecht
Auto Beerda B.V.
Auto Beilen
Auto Berkelland B.V.
Auto Biermans B.V.
Auto Blaschke B.V.
Auto Bleeker Oldenzaal
Auto Blom
Auto Bongers V.O.F. Sittard
AUTO BOON
Auto Breda
Auto Brouwer Zeewolde
Auto Bustin V.O.F.
Auto Cammingha
Auto Center Oostvoorne
Auto Center Piet Ooms
Auto Centrale Alkmaar
Auto Centrum Baarlo
Auto Centrum Bommelerwaard B.V.
Auto Centrum Leidschendam
Auto Citrus
Auto Connections
Auto Crew Waddinxveen
Auto de Bruin
Auto De Groot Haren B.V.
Auto de Kievit
Auto Dekker B.V.
Auto Dijk B.V.
Auto Drielanden V.O.F.
Auto Edison B.V.
Auto Eerdman
Auto Egberts B.V.
Auto Elektro Sylwester
Auto en Banden Service Dirk de Kleijn
Auto en Motorrijschool A. van Waardenburg
Auto Esgee B.V.
Auto Europa Italie
Auto Fischer Enschede
Auto Flikweert
Auto Garant BV
Auto Goedhart Stedendriehoek B.V.
Auto Goes
Auto Graveland
Auto Gulberg
Auto Hekwolter of Hekhuis
Auto Huitink B.V.
Auto Hunnekens B.V.
Auto Jansingh
Auto Janssen Echt BV
Auto Jawes Ede B.V.
Auto Jetten Cuijk B.V.
Auto Kaba
Auto Kallen B.V.
Auto Kanen
Auto Kasva
Auto Keijzers B.V.
Auto Kemp
Auto Keulders
Auto Klaver 5 B.V.
Auto Klein Gunnewiek
Auto Knobben
Auto Koese Middelharnis B.V. 
Auto Kraak
Auto Krediet Plan
Auto Kriek Service
Auto Kuijer B.V.
Auto Kuipers
Auto Lancker
Auto Lemmer
Auto Livo
Auto Londen De Meern B.V.
Auto Looman
Auto Luykx
Auto Maikel
Auto Makelaarz
Auto Martens
Auto Meerstad
Auto Mensinck
Auto Mertens
Auto Moonen
Auto Muis
Auto Nijkrake
Auto Nouws
Auto Oldeman
Auto Olijnsma
Auto Oosterhof Grijpskerk
Auto Palace Emmen
Auto Palace Harderwijk
Auto Palace Hoogeveen
Auto Palace Kampen
Auto Palace Putten
Auto Palace Zwolle
Auto Pippel B.V.
Auto Pleizier
Auto Potgieter B.V.
Auto Pul
Auto Reef Driebergen
Auto Reef Nieuwegein
Auto Reinders B.V.
Auto Remco
Auto Rens
Auto Reuvers
Auto Rietbergen
Auto Rima B.V.
Auto Roest bv
Auto Ruiter
Auto Ryden
Auto Schaap B.V.
Auto Schiphorst
Auto Schloesser
Auto Service Aal-Storteboom
Auto Service Center
Auto Service Centrum Scherpenzeel B.V.
Auto Service Dekker
Auto Service Doorten B.V.
Auto Service Ferid
Auto Service Genderen
Auto Service Haarlem
Auto Service Kerschoten
Auto Service Klumpers
Auto Service Ossendrecht
Auto Service Pool
Auto Service Punt B.V.
Auto Service Ronde
Auto Service Tilburg
Auto Sinnema
Auto Smeeing | Verkoop
Auto Smeeing | Werkplaats
Auto Sneek B.V.
Auto Spijker BV
Auto Sport Brouns B.V.
Auto Swaanen
Auto Synyco B.V.
Auto Techniek Luttenberg B.V.
Auto Tensen - Enkhuizen
Auto Tinselboer
Auto Totaal BV
Auto Totaal Houten
Auto Uniek
Auto Urkhoven
Auto van Dijk
Auto van Dijk
AUTO van Eerde
Auto van Engen
Auto van Ewijk
Auto Veenstra
Auto Venderbosch Totaal Service B.V.
Auto Verdel
Auto Vleuten
Auto Vlietman
Auto Vreman
Auto Vullings B.V. h.o.d.n. Gebr. Vullings Oirschot
Auto Wagner
Auto Wüst Dordrecht
Auto Wüst Hellevoetsluis
Auto Wüst Oud Beijerland
Auto Weijenberg B.V.
Auto Wientjes B.V.
Auto Witjes
Auto Zagato
Auto Zegers
Auto Zweekhorst
Auto's Bij Verheij
Auto's Kleyweg B.V.
Auto- en bandenbedrijf Jonkman Waskemeer
Auto- en Motorrijschool De Hoog
Auto- en motorrijschool Ed Godding
Auto- en Motorrijschool HIPPE Amstelveen
Auto- en Motorrijschool P. & M. Schipper
Auto- en Motorrijschool Proficiat
Auto- en Motorrijschool Senda
Auto- en Schadebedrijf Oostpolder
Auto- en Takelbedrijf Vullings B.V.
Auto-Home Technocenter
Auto-Net
Auto-Nol
Auto-NU
Auto-Veer
Auto/Doe
Auto4Motion
Autobahn
AutoBas
Autobedr. Visser
Autobedrijf Bijlsma B.V.
Autobedrijf & Autocleaning Ronald van Rootselaar
Autobedrijf 'De Hagen'
Autobedrijf 'Nieuwkoop'
Autobedrijf 't Centrum B.V.
Autobedrijf 't Jan Scholten Team
Autobedrijf A-12
Autobedrijf A. van Dorp
Autobedrijf A.J. de Boer Leeuwarden B.V.
Autobedrijf A.P.J. Scheerders
Autobedrijf Aal VOF
Autobedrijf Aarsman B.V.
Autobedrijf AJO B.V.
Autobedrijf Aktief
Autobedrijf Alewijn Ott B.V.
Autobedrijf Alex Kooistra
Autobedrijf Ambting BV
Autobedrijf André Flapper
Autobedrijf Arissen
Autobedrijf Arjan van Houtum B.V.
Autobedrijf Arno van Bergen
Autobedrijf B Ten Oever
Autobedrijf Baanstee Auto's
Autobedrijf Bado
Autobedrijf Baltes B.V.
Autobedrijf Bart Ebben
Autobedrijf Bauke Damstra
Autobedrijf BCM
Autobedrijf Bekhuis
Autobedrijf Benerink
Autobedrijf Bergsma
Autobedrijf Bergsma Joure
Autobedrijf Bert de Vries
Autobedrijf Bert Hardeman V.O.F.
Autobedrijf Bertil Jansen
Autobedrijf Besten
Autobedrijf Blok
Autobedrijf Blom
Autobedrijf Boekema
Autobedrijf Boere
Autobedrijf Boeren
Autobedrijf Booltink B.V.
Autobedrijf Borghstede B.V.
Autobedrijf Borgo B.V.
Autobedrijf Bos & Slegers B.V.
Autobedrijf Bosman
Autobedrijf Bouman
Autobedrijf Bousema & Wiechers
Autobedrijf Bovenkamp V.O.F.
Autobedrijf Broeders
Autobedrijf Broeders
Autobedrijf Broekmans B.V.
Autobedrijf Broere - Citroën en DS
Autobedrijf Brouwer
Autobedrijf Bruggink (Autobedrijf Nico Bruggink B.V.)
Autobedrijf Budel
Autobedrijf Bultje
Autobedrijf Burgering
Autobedrijf Burgmeijer
Autobedrijf C. van der Maat B.V.
Autobedrijf C. Wegman B.V.
Autobedrijf C.A. Oomen
Autobedrijf Cartech | Verkoop
Autobedrijf Cartech | Werkplaats
Autobedrijf Ceulen en Ko
Autobedrijf Chr. Udo
Autobedrijf Civer
Autobedrijf CMA Verhoeven
Autobedrijf Cocar
Autobedrijf Cor Beelen
Autobedrijf Corstjens Hunsel B.V.
Autobedrijf Cortenbach
Autobedrijf Coumans-Hompes B.V.
Autobedrijf Cuelenaere
Autobedrijf D. Spek
Autobedrijf De Baaij B.V.
Autobedrijf De Beer
Autobedrijf de Beijer B.V.
Autobedrijf De Bruin B.V.
Autobedrijf de Bruyn
Autobedrijf de Fijter
Autobedrijf de Gier
Autobedrijf de Groot
Autobedrijf De Groot
Autobedrijf de Groot
Autobedrijf de Groot B.V. Veenendaal
Autobedrijf De Haar
Autobedrijf De Heer
Autobedrijf De Lijnbaan
Autobedrijf De Meer B.V.
Autobedrijf de Pee
Autobedrijf De Rooy
Autobedrijf De Smit B.V.
Autobedrijf de Snipperling B.V.
Autobedrijf de Snipperling B.V.
Autobedrijf de Tiessen
Autobedrijf de Vossenbrink B.V.
Autobedrijf De Wildt
Autobedrijf de Zwaluw
Autobedrijf Dekker B.V.
Autobedrijf Dekkers B.V.
Autobedrijf Deko B.V.
Autobedrijf Den Hartog B.V.
Autobedrijf den Hartogh
Autobedrijf Den Oude
Autobedrijf Dennis van Rijbroek
Autobedrijf Derks
Autobedrijf Dijt
Autobedrijf Dirk van der Steen
Autobedrijf Dirks B.V.
Autobedrijf Docars
Autobedrijf Donkers
Autobedrijf Doorn
Autobedrijf Doornbos
Autobedrijf Doornekamp
Autobedrijf Doornink
Autobedrijf Du Bois
Autobedrijf Duindam
Autobedrijf E & M
Autobedrijf E. Heining V.O.F.
Autobedrijf E. Struik
Autobedrijf E.J. Rooy
Autobedrijf Ebos
Autobedrijf Ebus
Autobedrijf EFE
Autobedrijf EMC
Autobedrijf Emiel Versteden
Autobedrijf en Caravancenter Peerdeman
Autobedrijf Eric van de Weijer
Autobedrijf Erik Huzen BV
Autobedrijf Eriton
Autobedrijf Erma
Autobedrijf Esberg BV
Autobedrijf Fa. Linden
Autobedrijf FDW
Autobedrijf Feenstra
Autobedrijf Ferdy Snijders
Autobedrijf Fiaitalia
Autobedrijf Fijneman B.V.
Autobedrijf Fixitall
Autobedrijf Florijn
Autobedrijf Frank Overweg
Autobedrijf Frans Jansen
Autobedrijf Frans Vos
Autobedrijf Frazer
Autobedrijf G. Doggen
Autobedrijf G. Kaandorp B.V.
Autobedrijf G.J. Polman
Autobedrijf G.W. Pul
Autobedrijf Gebr. Bikker
Autobedrijf Gebr. Gouder de Beauregard
Autobedrijf Gebr. Haaker BV
Autobedrijf Gebr. Raaijmakers
Autobedrijf Gebr. Verboom
Autobedrijf Gebr. Veurink
Autobedrijf Gecu
Autobedrijf Geerings
Autobedrijf Geert Stevering B.V.
Autobedrijf Geerts CV
Autobedrijf Gelissen Sittard B.V.
Autobedrijf Gendringen
Autobedrijf Gerard Bril B.V.
Autobedrijf Gerard Mooij
Autobedrijf Gerard Vulink B.V.
Autobedrijf Gerdes
Autobedrijf Gerrit Boks B.V.
Autobedrijf Gert Brandsen
Autobedrijf Gert Kuiper
Autobedrijf Gert Pater
Autobedrijf Gert van den Berg
Autobedrijf Gert van Keulen
Autobedrijf Gijsbertse
Autobedrijf Groenewoud van Kesteren B.V.
Autobedrijf Groot Jebbink
Autobedrijf H. Buijink
Autobedrijf H. Dunnewind B.V.
Autobedrijf H.J. Lange B.V.
Autobedrijf Haafkes B.V.
Autobedrijf Haarhuis B.V.
Autobedrijf Haarman
Autobedrijf Habets B.V.
Autobedrijf Habo B.V.
Autobedrijf Hans Berndes & Zn
Autobedrijf Hans Huijbers
Autobedrijf Hans Kleiss
Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen
Autobedrijf Harderwijk
Autobedrijf Harry Brouwer B.V.
Autobedrijf Harry Levering
Autobedrijf Harry Nijboer Lemelerveld
Autobedrijf Harteveld
Autobedrijf Hazenberg BV
Autobedrijf Hazet BV
Autobedrijf Heerjansdam BV
Autobedrijf Heersmink B.V.
Autobedrijf Heije B.V.
Autobedrijf Heijne B.V.
Autobedrijf Heisterkamp B.V.
Autobedrijf Hendriks B.V.
Autobedrijf Henk Kelly Ruinen
Autobedrijf Henk Schouten
Autobedrijf Henk van der Eem
Autobedrijf Henri Akkerman BV
Autobedrijf Henri Dijk
Autobedrijf Hermans
Autobedrijf Het Ambacht
Autobedrijf Heusschen
Autobedrijf Hofplein B.V.
Autobedrijf Holthuis
Autobedrijf Hompes
Autobedrijf Hooymans
Autobedrijf Huibers
Autobedrijf Huisman B.V.
Autobedrijf Huizinga
Autobedrijf Hulscher Boekelo V.O.F.
Autobedrijf Hulst
Autobedrijf Huub Smolders
Autobedrijf IJntema
Autobedrijf Ikink
Autobedrijf J. Janssen
Autobedrijf J. Janssen B.V.
Autobedrijf J. Knobel B.V.
Autobedrijf J. Kroeze
Autobedrijf J. Meeuwisz B.V.
Autobedrijf J. ten Hove en Zn.
Autobedrijf J. Terpstra B.V.
Autobedrijf J. van der Voorde B.V.
Autobedrijf J.B. Andringa
Autobedrijf J.C. Baarse B.V.
Autobedrijf J.C. van Roekel
Autobedrijf J.G. de Kruijf
Autobedrijf J.T. van Steijn
Autobedrijf J.W. Appeldoorn vof
Autobedrijf J.W. de Voogd
Autobedrijf Jaap Hoekstra
Autobedrijf Jac Verhoeven
Autobedrijf Jan Bakker
Autobedrijf Jan Bakkes B.V.
Autobedrijf Jan Bogert B.V.
Autobedrijf Jan de Krijger C.V.
Autobedrijf Jan Greijmans B.V.
Autobedrijf Jan Olthof
Autobedrijf Jan Snel B.V.
Autobedrijf Jan Strijbosch v.o.f.
Autobedrijf Jan van Mourik & Zn
Autobedrijf Jan van Poppelen
Autobedrijf Jansen
Autobedrijf Jasper B.V.
Autobedrijf Jaspers
Autobedrijf Jitze Hoogterp
Autobedrijf John Peeters
Autobedrijf John Visser
Autobedrijf Joris Bongers
Autobedrijf Jos Bouw
Autobedrijf Jos Derksen B.V.
Autobedrijf Jos Hieltjes
Autobedrijf Jos Nelissen B.V.
Autobedrijf Jos Priem
Autobedrijf Jos van Boxtel
Autobedrijf Jos van Boxtel 's-Hertogenbosch
Autobedrijf Jos van Boxtel Middelrode B.V.
Autobedrijf Jos van Boxtel Oss B.V.
Autobedrijf Jos van Dartel
Autobedrijf Jos Vermue
Autobedrijf Juurlink
Autobedrijf Kager V.O.F.
Autobedrijf Karel Hol
Autobedrijf Kars ten Have
Autobedrijf Kees
Autobedrijf Kees Bakker
Autobedrijf Kees Roks B.V.
Autobedrijf Kees van der Heijden
Autobedrijf Kemper
Autobedrijf Kivano BV
Autobedrijf Klaas Hobo B.V.
Autobedrijf Klein C.V.
Autobedrijf Klop
Autobedrijf Knijnenburg
Autobedrijf Knoop B.V.
Autobedrijf Koldewijn
Autobedrijf Kooistra B.V.
Autobedrijf Koolaard
Autobedrijf Koolhaas
Autobedrijf Koop Doorten
Autobedrijf Koopman Immink
Autobedrijf Koos Pellegrom BV
Autobedrijf Kooy
Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland
Autobedrijf Kooy Spijkenisse
Autobedrijf Kooyman
Autobedrijf Koppejan B.V.
Autobedrijf Koudijs
Autobedrijf Kroonsberg
Autobedrijf Kuijpers
Autobedrijf Kusters B.V.
Autobedrijf L.D. Beumer
Autobedrijf Langedijk
Autobedrijf Langens
Autobedrijf Langwerden
Autobedrijf Leo de Munnik B.V.
Autobedrijf Lex Vilier
Autobedrijf Lokhorst
Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V.
Autobedrijf M. Lijzenga
Autobedrijf M. van den Berg B.V.
Autobedrijf Mazier
Autobedrijf Meijer
Autobedrijf MOS
Autobedrijf Mos V.O.F.
Autobedrijf Mudde en Kok BV
Autobedrijf Mulder
Autobedrijf Muys
Autobedrijf Nederlof
Autobedrijf Neelen B.V.
Autobedrijf Neplenbroek
Autobedrijf Nico Mouris B.V.
Autobedrijf Niemantsverdriet
Autobedrijf Nieuwstraten
Autobedrijf Nimda Snijders
Autobedrijf Nomen V.O.F.
Autobedrijf Okken Gieten B.V.
Autobedrijf Ophoff B.V.
Autobedrijf Optimaal
Autobedrijf Otte
Autobedrijf Otto de Gooijer B.V.
Autobedrijf Otto Voortman
Autobedrijf Oude Mulders
Autobedrijf Ouwerkerk
Autobedrijf Over De Heilige Koe
Autobedrijf Overbeek
Autobedrijf Overeinder
Autobedrijf P. Bot
Autobedrijf P. de Rover
Autobedrijf P. Troost en Zonen
Autobedrijf P.A. Gubbels B.V.
Autobedrijf P.A. van Dijk VOF
Autobedrijf P.J. Peeters B.V.
Autobedrijf Pals & van Tilburg
Autobedrijf Parkstad
Autobedrijf Paul van Bergen B.V.
Autobedrijf Paul Wilting
Autobedrijf PECO
Autobedrijf Pels B.V.
Autobedrijf Pelta Cars
Autobedrijf Peter Bakker
Autobedrijf Peter Janssen
Autobedrijf Peters
Autobedrijf Peters van Nijenhof
Autobedrijf Pheifer B.V.
Autobedrijf Pompstra
Autobedrijf Popma
Autobedrijf Pots
Autobedrijf Pouw Doetinchem
Autobedrijf Pouwels Millingen
Autobedrijf Probaat
Autobedrijf R. Bakker B.V.
Autobedrijf R. Gemmink
Autobedrijf R. Verstegen BV
Autobedrijf R.F. de Wit
Autobedrijf Ravis
Autobedrijf RB
Autobedrijf Reijerkerk B.V.
Autobedrijf Reijrink
Autobedrijf Remco Linnebank
Autobedrijf Rene Holla
Autobedrijf Renses-Online
Autobedrijf Rick van Lierop
Autobedrijf Ridorff
Autobedrijf Rijnberg
Autobedrijf Rijnders
Autobedrijf Rob Boerema
Autobedrijf Robert Nijenhuis
Autobedrijf Robroch
Autobedrijf Roelfsema B.V.
Autobedrijf Roetert BV
Autobedrijf Romijn
Autobedrijf Ronald Jurrius
Autobedrijf Rondhuis
Autobedrijf Rooijakkers
Autobedrijf Roseboom Lunteren
Autobedrijf Rozendaal
Autobedrijf Rugee Breda
Autobedrijf Ruud van Mensvoort
Autobedrijf S. de Weerd
Autobedrijf Saarloos V.O.F.
Autobedrijf Saco Wientjes
Autobedrijf Sanders
Autobedrijf Santi
Autobedrijf Saris
Autobedrijf SARO
Autobedrijf Schalkwijk
Autobedrijf Scheele
Autobedrijf Schellekens
Autobedrijf Scheppink
Autobedrijf Schippers
Autobedrijf Schlichter
Autobedrijf Schmidt B.V.
Autobedrijf Schoenmakers B.V.
Autobedrijf Scholten Markelo B.V.
Autobedrijf Schoolderman
Autobedrijf Schoonoord
Autobedrijf Schouten BV
Autobedrijf Schouten Stroe V.O.F.
Autobedrijf Schweitzer B.V.
Autobedrijf Selekt Epe
Autobedrijf Semtexx
Autobedrijf Sinke
Autobedrijf Slegers Boekel bv
Autobedrijf Smeets Schimmert
Autobedrijf Sprenkels
Autobedrijf Statz VOF
Autobedrijf Stegeman
Autobedrijf Steyger B.V.
Autobedrijf Stichter B.V.
Autobedrijf Strijbosch Venray
Autobedrijf Strikwerda Heerenveen BV
Autobedrijf Strikwerda-Dronrijp
Autobedrijf Struver
Autobedrijf Swagemakers
Autobedrijf Swager
Autobedrijf Sypersma BV
Autobedrijf Tangeman
Autobedrijf Tanis
Autobedrijf ten Have B.V.
Autobedrijf Tensen - Hoorn
Autobedrijf Ter Veer
Autobedrijf Terlouw B.V.
Autobedrijf Terveld B.V.
Autobedrijf Tettero
Autobedrijf Thalen
Autobedrijf Theo van der Heijden
Autobedrijf Theunissen B.V.
Autobedrijf Thijssen
Autobedrijf Tibosch
Autobedrijf Tielen Hilversum
Autobedrijf Tiggelman B.V.
Autobedrijf Tiggeloven B.V.
Autobedrijf Timmer
Autobedrijf Tjeerdsma
Autobedrijf Tomcars
Autobedrijf Ton Wilbrink
Autobedrijf Tonnie van der Heijden B.V.
Autobedrijf TVSAUTOS.NL
Autobedrijf U. de Jong
Autobedrijf Uitwaard B.V.
Autobedrijf Valkenburg B.V.
Autobedrijf van Amerongen Autotaalservice
Autobedrijf van Baalen B.V.
Autobedrijf van Besouw
Autobedrijf van Breugel
Autobedrijf van de Wouw B.V.
Autobedrijf Van den Brandt B.V.
Autobedrijf Van Den Brink
Autobedrijf Van den Udenhout Eindhoven
Autobedrijf Van den Udenhout Helmond
Autobedrijf Van den Udenhout Oss
Autobedrijf Van den Udenhout Seat Skoda Den Bosch
Autobedrijf Van den Udenhout Veghel
Autobedrijf Van den Udenhout Veldhoven
Autobedrijf Van den Udenhout VW Audi Den Bosch
Autobedrijf van der Boon BV
Autobedrijf Van der Cruijs
Autobedrijf Van der Heide B.V.
Autobedrijf van der Kwaak B.V.
Autobedrijf van der Lee
Autobedrijf van der Linde
Autobedrijf van der Meij B.V.
Autobedrijf Van der Ploeg B.V.
Autobedrijf van der Vaart
Autobedrijf van der Weide
Autobedrijf van der Wereld
Autobedrijf van Dijk
Autobedrijf van Dijk B.V.
Autobedrijf van Dijk BV
Autobedrijf van Dolderen
Autobedrijf van Domselaar
Autobedrijf van Doorn en Top
Autobedrijf van Driel Liempde
Autobedrijf van Dueren den Hollander BV
Autobedrijf van Duren
Autobedrijf van Eeden
Autobedrijf Van Elst B.V.
Autobedrijf van Empel
Autobedrijf van Essen
Autobedrijf van Geel
Autobedrijf Van Gestel
Autobedrijf van Gorkum
Autobedrijf van Houten
Autobedrijf Van Kesteren B.V.
Autobedrijf Van Kooten Veenendaal B.V.
Autobedrijf Van Kuilenburg
Autobedrijf van Leersum & Zn.
Autobedrijf van Leussen
Autobedrijf van Limpt
Autobedrijf van Loon B.V.
Autobedrijf van Meegen
Autobedrijf van Miltenburg B.V.
Autobedrijf van Ninhuys Vof
Autobedrijf van Oord
Autobedrijf Van Oorschot
Autobedrijf Van Os B.V.
Autobedrijf van Rijswijk
Autobedrijf Van Roon Reeuwijk B.V.
Autobedrijf van Roy
Autobedrijf van Sambeek
Autobedrijf van Schaik
Autobedrijf van Schie B.V Citroen
Autobedrijf van Schie Hazerswoude
Autobedrijf Van Selm
Autobedrijf van Tol
Autobedrijf van Tuyl
Autobedrijf van Vegchel Carsystems
Autobedrijf van Vlerken
Autobedrijf Van Voorden & Zeeman
Autobedrijf Van Yperen
Autobedrijf Verbruggen
Autobedrijf Verhulst
Autobedrijf Verouden
Autobedrijf Verspeek
Autobedrijf Verstappen B.V.
Autobedrijf Versteeg
Autobedrijf Vervoort BV
Autobedrijf Victor Rensen
Autobedrijf Vinkel
Autobedrijf Vlassak
Autobedrijf Vogel B.V.
Autobedrijf Voskuilen Moerkapelle B.V.
Autobedrijf Vossestein
Autobedrijf Vruggink
Autobedrijf VSA
Autobedrijf W. Bouman BV
Autobedrijf W. Turenhout
Autobedrijf W. van Essen
Autobedrijf W.Karzijn
Autobedrijf Wagenaar
Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V.
Autobedrijf Wassink
Autobedrijf Webbink
Autobedrijf Weerheim vof
Autobedrijf Wemmenhove
Autobedrijf Wester
Autobedrijf Westerman
Autobedrijf Weterings B.V.
Autobedrijf Wiefferink BV
Autobedrijf Wientjes v.o.f
Autobedrijf Wiersema en Van Wouwe B.V.
Autobedrijf Wijma BV
Autobedrijf Wijnne
Autobedrijf Wil van der Tol
Autobedrijf Willekes B.V.
Autobedrijf Willem Baron B.V.
Autobedrijf Willem Faber
Autobedrijf Wilmink Almelo BV
Autobedrijf Wilmink Azelo BV
Autobedrijf Wilmink Enschede BV
Autobedrijf Wim Jaspers
Autobedrijf Wim Verberne
Autobedrijf Wolterink
Autobedrijf Wondergem
Autobedrijf Woolderink
Autobedrijf Wouters BV
Autobedrijf Zegers B.V.
Autobedrijf Zeilmaker
Autobedrijf Zieleman
Autobedrijf Zuithof B.V.
Autobedrijf Zwijnenberg
Autobetaalbaar.nl
Autocare Detailing Garage
Autocenter Mebo B.V.
Autocentrum Acht
Autocentrum Arkel
Autocentrum Beelen
Autocentrum Bollenstreek
Autocentrum Borger-Tom Ganzevoort B.V.
Autocentrum Douwe de Beer
Autocentrum Eemnes
Autocentrum Hatebo
Autocentrum Hengelo
Autocentrum Karsmakers
Autocentrum Leek
Autocentrum Maarssen
Autocentrum Snip
Autocentrum Stiphout
Autocentrum Twente
Autocentrum van Egmond
Autocentrum van Vliet - Bodegraven
Autocentrum van Vliet - Woerden
Autocentrum Vughterpoort
AutoCentrum Werkendam
autocentrumKroes
AutoCrew Autobedrijf Druijf
AutoCrew Autobedrijf Joh. Schaap en Zonen VOF
AutoCrew Eindhoven
AutoCrew Garage Jong
AutoCrew GP Cartech
AutoCrew Lenten
AutoCrew Monnickendam
AutoCrew Nonnekens
AutoCrew Occassioncentrum de Groot
AutoCrew van Haaster
Autodeal
Autodemontage Boekholt
Autodiensten Hink
Autodrome Grassére
Autoexcellent Bosklopper
AutoFirst 't Heukske
AutoFirst Aart Terpstra
AutoFirst ACS Liessel
AutoFirst Alex ten Broek
AutoFirst Alliance B.V.
Autofirst Arend Benthem
AutoFirst Auto Heemskerk
AutoFirst Auto Willenborg B.V.
Autofirst Autobedrijf Coen Droomers B.V.
AutoFirst Autobedrijf Dorestad
AutoFirst Autobedrijf Johan Meure
AutoFirst Autobedrijf Peter Dassen
AutoFirst Autobedrijf Spekkels
AutoFirst Autobedrijf Taris
AutoFirst Autobedrijf Waterland
AutoFirst Autocentrum Hoogezand
AutoFirst Autocentrum Reeuwijk
AutoFirst Autocentrum Voorschoten
AutoFirst AutoDries
AutoFirst Automotive Amsterdam
AutoFirst AutoPoint
AutoFirst AutoService Medemblik
AutoFirst Autoservice Verhaart
AutoFirst Bakker en Opmeer
AutoFirst Besselaar
AutoFirst Bjorn Handels
AutoFirst BPNW Autoservice
AutoFirst Bredewolt
AutoFirst Carcenter Rijkerswoerd
AutoFirst Care 4 Cars
AutoFirst Carservice Westland
AutoFirst Collin
Autofirst Crombeen
AutoFirst de Lange
Autofirst De Markt Mechelen B.V.
Autofirst De Rijke Lemmer
AutoFirst De Roef B.V.
AutoFirst DEMO - ACCOUNT
AutoFirst Direct Garage Lijnden
AutoFirst Dongen
AutoFirst Dregema
AutoFirst Eurocar het Gooi
AutoFirst Eurocar Hilversum
AutoFirst Fred Slim
Autofirst Freke
AutoFirst Gaasbeek
AutoFirst Garage Hassing Crabbehof
AutoFirst Garage Hollander
AutoFirst Garage Kerkwerve
AutoFirst Garage Markus
AutoFirst Garagebedrijf Petrogas B.V.
AutoFirst Ger Linssen
AutoFirst Groenenberg
AutoFirst Grou
AutoFirst H. Lingeman
AutoFirst Haleco
AutoFirst Hans van Daalen
AutoFirst Hein Franke
AutoFirst Henk Schasfoort
AutoFirst Hofsink & Nijland
AutoFirst Hogebrink
AutoFirst Jan Bakkes B.V.
AutoFirst John Weijs
AutoFirst K. Seitz
AutoFirst Karsdorp Auto's
AutoFirst Keizer
AutoFirst Kiekebelt
AutoFirst Klaver
AutoFirst Kooiker
AutoFirst Laas Douma
AutoFirst Leidsche Rijn
AutoFirst Lichtenberg
Autofirst Lokerse
AutoFirst M vd Brand
AutoFirst Maasbracht
AutoFirst Margraten
AutoFirst Melse
AutoFirst Menno Walinga
AutoFirst Minnaard
AutoFirst Molenvliet
AutoFirst Moorthaemer
AutoFirst Muijs Auto's
AutoFirst Mulder-Steendam
AutoFirst Nic Nijsten vof
AutoFirst Olympia
AutoFirst Oosterkamp
AutoFirst Pascal Knapen
AutoFirst Peek Autoservice
AutoFirst Pieter Postma
AutoFirst Q Autoservice
AutoFirst R&H
AutoFirst Remie Repair
AutoFirst Reubsaet
AutoFirst Rodam
AutoFirst Rommelse
AutoFirst Ron van de Laar
Autofirst Rouwenhorst
AutoFirst Rovemij
AutoFirst Saab Apeldoorn
AutoFirst Schoormans
Autofirst Schulpen
AutoFirst Schurer-Kamphuis
AutoFirst Schuurhuis
AutoFirst Sijben Neerkant
AutoFirst Sjaak van den Bergh
AutoFirst Smulders
AutoFirst Stiens
AutoFirst Swalmen
AutoFirst Swart Heemskerk
AutoFirst Tadema
AutoFirst Tappel
AutoFirst Thijs Mann
AutoFirst Tolsma
AutoFirst Van Boven Erica
Autofirst Van Den Broek
AutoFirst van der Heiden
AutoFirst van der Maarl Autotechniek
AutoFirst van der Veer
AutoFirst van Deursen Fiat
Autofirst van Hoepen
AutoFirst van Oort
AutoFirst van Toorn
AutoFirst van Willegen
AutoFirst Van Zeeventer Auto's
AutoFirst VDT
AutoFirst Veldhuisen
AutoFirst Verbeek & Veenman B.V.
AutoFirst Wiltjer & Offenga
Autoflex
Autogarage Achtse Barrier
Autogarage M. Vis
Autohuis Amersfoort
Autohuis Andel
Autohuis Benschop
Autohuis Capelle BV
Autohuis Delfzijl B.V.
Autohuis Eickhof Apeldoorn
Autohuis Ridderkerk
Autohuis Rijen B.V.
Autohuis Spijkenisse
Autohuis Terneuzen
AutoHuis24
AutoHuisLimburg
Autohuys Kikkert
Autolok B.V.
Automakelaar aan Huis
Automakelaar Beentjes Automotive
Automakelaardij Tanghe
Automarcato
Automat Drachten
Automat Hardenberg
Automobiel Jansen
Automobiel Service Apeldoorn
Automobiel- en Garagebedrijf Hoogwerf B.V.
Automobielbedr Sjaak Stovius
Automobielbedrijf A. van Andel & Zn.
Automobielbedrijf A.B. Willemsen
Automobielbedrijf Ad van Haandel
Automobielbedrijf Arink
Automobielbedrijf B. van den Berg B.V.
Automobielbedrijf Beltman B.V.
Automobielbedrijf Biezeman
Automobielbedrijf Boersma
Automobielbedrijf De Groot B.V.
Automobielbedrijf De Kantsingel B.V.
Automobielbedrijf De Nobelpoort BV
Automobielbedrijf de Pijper
Automobielbedrijf de Rek
Automobielbedrijf De Rijk B.V.
Automobielbedrijf De Tweede Ronde
Automobielbedrijf De Zwaan B.V.
Automobielbedrijf Dijkwel
Automobielbedrijf Dries Visser
Automobielbedrijf E.M.van der Laan & Zn.
Automobielbedrijf Ed Herrmann
Automobielbedrijf Eilander
Automobielbedrijf H. Brandsen B.V.
Automobielbedrijf Henk Jongen V.O.F.
Automobielbedrijf Het Centrum Maasbracht
Automobielbedrijf Jan Groot V.O.F.
Automobielbedrijf Jo ten Oever
Automobielbedrijf Jos Bogman B.V.
Automobielbedrijf Lenselink B.V.
Automobielbedrijf M. Lettenmeijer B.V.
Automobielbedrijf Meulendijks
Automobielbedrijf Muskens Groesbeek B.V.
Automobielbedrijf MVV
Automobielbedrijf Quadflieg
Automobielbedrijf Richard Sluijter B.V.
Automobielbedrijf Ruesink Doetinchem B.V.
Automobielbedrijf Ruesink Enschede B.V.
Automobielbedrijf Ruesink Zutphen B.V.
Automobielbedrijf Th. Wenting B.V.
Automobielbedrijf Tinholt
Automobielbedrijf van Dael
Automobielbedrijf van den Akker
Automobielbedrijf van Kwawegen B.V.
Automobielbedrijf van Zummeren B.V.
Automobielbedrijf Vissersdijk
Automobielbedrijf Wema
Automobielbedrijf Westerspoor B.V.
automobielbedrijfkuipers
automotions Dealer occasions
Automotions MB Goes
Automotions MB Roosendaal
Automotions MB Terneuzen
Automotions Opel Breda
Automotions Opel Goes
Automotions Opel Middelharnis
Automotions Opel Roosendaal
Automotions Peugeot Breda
Automotions Peugeot Goes
Automotions Peugeot Middelharnis
Automotions Peugeot Oosterhout
Automotions Peugeot Roosendaal
Automotions Peugeot Terneuzen
Automotions Tigchelaar Breda
Automotions Tigchelaar Etten-Leur
Automotions Tigchelaar Oosterhout
Automotions Tigchelaar Roosendaal
Automotions Volvo Goes
Automotions Volvo Middelharnis
Automotive Center Oudewater
Automotive J W Blom
Automotive Limburg
Automotive van Lierop
Autonexxt
AutoOnline.nl
Autopallas
Autopark Uden BV
Autoplein Nijverdal
Autopolar B.V.
Autoprofi Hoogeveen
Autopromenade Abswoude B.V.
Autopunt van Herpen B.V.
AutoRaggers
AutoRent Midden Gelderland
AutoRent Vitesse
Autorijschool 'Gouda'
Autorijschool 'Rijnland' B.V.
Autorijschool Alex Boeve
Autorijschool Andries
Autorijschool Animo
Autorijschool Bastiaens
Autorijschool Bert Geerings
Autorijschool Blonk
Autorijschool Botlek
Autorijschool Butterhuizen
Autorijschool Carpenta
Autorijschool Chrit Ramaekers
Autorijschool Coenen
Autorijschool Damman
Autorijschool de Commandeurs
Autorijschool de Haas
Autorijschool de Klein
Autorijschool De Krosse
Autorijschool de Toekomst
Autorijschool Dorland Safety First
Autorijschool Dunnewold
Autorijschool Eduard
Autorijschool Fred Weber
Autorijschool Frits van Zelst
Autorijschool Hoekstra
Autorijschool Hotsma
Autorijschool Irma van den Berg
Autorijschool Ishak
Autorijschool Leo Rombout
Autorijschool Lex van der Steen
Autorijschool Louis Tax
Autorijschool M. Gravekamp
Autorijschool Marc van der Voorn
Autorijschool Marcel Wolthuizen
Autorijschool Marco Pas
Autorijschool Margreth
Autorijschool Mario
Autorijschool Martin Veenstra
Autorijschool Mulder
Autorijschool Mullens
Autorijschool Murat
Autorijschool Nesselande
Autorijschool NW Friesland
Autorijschool O.J. Doornenbal
Autorijschool Olaf van Kalken
Autorijschool Peter de Hoon
Autorijschool Peter Kooiman
Autorijschool ProfiPlus
Autorijschool Remco van Soelen
Autorijschool Richard Schut
Autorijschool Rob Vreugdenhil
Autorijschool Ron Ouwens
Autorijschool Roza Rietveld
Autorijschool Sandra Bakker
Autorijschool Schipper
Autorijschool Spits '92
Autorijschool Storm
Autorijschool Streetwize
Autorijschool SUCCES
Autorijschool Ten Pas
Autorijschool Timea
Autorijschool TonTon
Autorijschool Top
Autorijschool UNA Rijvaardig
Autorijschool Van de Sanden
Autorijschool van den Berg
Autorijschool Van Maaren
Autorijschool Vrancken
Autorijschool Wezemer
Autorijschool Wischmann B.V.
Autorijschool You Go
AutoSale
Autoschade Bergeijk
Autoschade de Autowijk
Autoschade De Hoop & Zn
Autoschadebedrijf Roseboom
Autoschadeherstel Oldenzaal
Autoschat Tietjerk
Autoservice 't Gooi
Autoservice Abbink B.V.
Autoservice Bakker
Autoservice Berry 
Autoservice Blerick
Autoservice Camps
AutoService Coen Jansen vof
Autoservice Daverveld
Autoservice de Goey
Autoservice de Kemp B.V.
Autoservice de Wild
Autoservice De Wuijver
Autoservice Dick van de Belt
Autoservice Dick Visser
Autoservice Evers
Autoservice Gijs van Dam
Autoservice Gul
Autoservice Haaksbergen
Autoservice Heesakker
Autoservice Hem
Autoservice Hontec
Autoservice Jan Dekker
Autoservice Jurjen Jonker
Autoservice Kuipers
Autoservice KVD
Autoservice Leeuwarden
Autoservice Legmeer
Autoservice Lieftink
Autoservice M. Buijtenhek B.V.
Autoservice Maarten K. Koekoek
Autoservice Matthijs van Driel
Autoservice Medkar
Autoservice Montfort BV
Autoservice Nieuwenhuijsen
Autoservice Presikhaaf
Autoservice Schenkeveld
Autoservice St. Hubert
Autoservice Stepelo B.V.
Autoservice SVL
Autoservice Totaal Contact Account
Autoservice Ursem
Autoservice Vaartbroek
Autoservice van Bruchem
Autoservice van Buuren
Autoservice van de Zande B.V.
Autoservice Van den Akker Oss
Autoservice Van den Akker Uden
Autoservice van Mechelen
Autoservice van Tricht
Autoservice VDB
Autoservice Veendam
Autoservice Zandhorst
Autoservice Zwart
Autoshop Wassenaar
Autostad de Vries
AutoStrada Roosendaal
Autotaal
Autotechniek Alfred Meijer
Autotechniek Holtjer B.V.
Autotechniek Potter
Autotess
Autotop B.V.
Autototaal van de Sande B.V.
AutoUnit
Autovakmeester ANW Auto's
Autovakmeester ASK
Autovakmeester Bennekom
Autovakmeester Bennie Mulder
Autovakmeester Boer
Autovakmeester Broekhuizen
Autovakmeester Buisman
Autovakmeester Car Service Swalmen
Autovakmeester Cuypers
Autovakmeester de Waterlaat
Autovakmeester Dingerink
Autovakmeester Ditters-Schweckhorst
Autovakmeester Fer van Lin
Autovakmeester Fix and Go
Autovakmeester Helmons
Autovakmeester Heva
Autovakmeester Jeeninga
Autovakmeester Johan Selten
Autovakmeester Jos Fikken
Autovakmeester Kemper
Autovakmeester Koning Auto's
Autovakmeester Marcel Hut
AutoVakmeester Mark Graaff
Autovakmeester Ottink
Autovakmeester Paul Autoservice
Autovakmeester Peeters en Gubbels
Autovakmeester Preuter Epse
Autovakmeester Reinders
Autovakmeester Roelofsen
Autovakmeester Schinnen - Beekdaelen
Autovakmeester Slagter
Autovakmeester Strijker en Visscher
Autovakmeester Van Alfen
Autovakmeester van de Laar
Autovakmeester van der Vleuten
Autovakmeester van Vreden
Autovakmeester Verheijen
Autovakmeester Verhoeven
Autovakmeester Vlassak
Autovakmeester Vossenberg
Autovakmeester Arnold Hus
Autovakmeester Asbroek
Autovakmeester Auto Wolvega
Autovakmeester Bas Antema
Autovakmeester Bremer
Autovakmeester De Bulk
Autovakmeester de Rijk
Autovakmeester De Soester
Autovakmeester de Wetering
Autovakmeester E+M Carservice
Autovakmeester Garage Wolters
Autovakmeester Groenouwe
Autovakmeester Joop van Mil
Autovakmeester Lingewaard
Autovakmeester Marc Mooij
Autovakmeester Marco Groen
Autovakmeester Marco van Hoof
Autovakmeester MEBO Auto
Autovakmeester Meereboer
Autovakmeester Melissen
Autovakmeester Mulders
Autovakmeester Nieuwegein
Autovakmeester Ooijman
Autovakmeester Pepers
Autovakmeester Quick Service Veenwouden
Autovakmeester Roelofs
Autovakmeester Schaap
Autovakmeester Schepens
Autovakmeester Slettenhaar Almen
Autovakmeester Slettenhaar Harfsen
Autovakmeester Stapel
Autovakmeester Steyl
Autovakmeester Teo Welles
Autovakmeester Ter Horst
Autovakmeester Tonny School
Autovakmeester van Doorn
Autovakmeester Van Mensvoort
Autovakmeester van Rijn
Autovakmeester van der Locht
Autovakmeester van der Zwaag
Autovakmeester Van Deursen
Autovakmeester van Dompzelaar
Autovakmeester van Lopik
Autovakmeester van Nuland
Autovakmeester van Oorspronk
Autovakmeester van Vulpen
Autovakmeester Vermeulen
Autovakmeester Vullings Venlo
Autovakmeester Welles
Autovakmeester Wim Wagemans
Autovakmeester Zanting
autoVerbeek
Autoverhuur Bultman
Autoverhuur D. Spek
Autoverhuur Zondervan
Autoverhuur ZuidWest
Autoverkoopbedrijf van der Wal
Autovink Zaandam
Autovitel
Autowinkel Alphen aan den Rijn
Autowinkel B.V.
Autowinkel Flevoland
Autowinkel Waddinxveen
AutoWitte B.V.
AutoXpert
Autozaak RIVO
Autozaak.nl
Averesch Campers
AVS Auto's
AW auto's
Axxi Auto B.V.


Algemene voorwaarden - Richtlijnen Klantbeoordelingen - Gebruiksvoorwaarden & Privacybeleid