Auto Trader en Klantenvertellen.nl gaan samenwerking aan!

Vanaf deze week toont Auto Trader de reviews van marktleider Klantenvertellen bij de advertenties van autobedrijven op AutoTrader.nl. Dit betekent dat er van enkele duizenden autobedrijven reviews worden getoond in de advertenties.


Jan Wouter Kleinjan, MD Auto Trader: “De publicatie van de klanttevredenheidsscore van de deelnemende autobedrijven op Auto Trader vormen een prachtige toevoeging aan deze site voor zowel consument als autobedrijf.”

Het draait op autoportalen niet alleen om de keuze voor de juiste auto, maar ook om de betrouwbaarheid van het betreffende autobedrijf. Daarom is het belangrijk dat elk autobedrijf zijn klanttevredenheidsscore toont op AutoTrader.nl. Hierdoor worden advertenties betrouwbaarder en krachtiger met een toenemende verkoopkans.
“Met het reviewsysteem van Klantenvertellen kunnen de verzamelde reviews op 13 belangrijke plaatsen, waar vraag en aanbod in de mobiliteitsbranche bij elkaar komen, gepubliceerd worden” aldus Jeroen Wilborts, Directeur Klantenvertellen BV.
Voor autobedrijven die al gebruik maken van het reviewssysteem van Klantenvertellen, is dit een mooie toevoeging naast alle andere plaatsen op internet waar de reviews al worden getoond.

Over Klantenvertellen
Klantenvertellen, onderdeel van de KV Media Groep helpt 12.000 mkb-bedrijven in 32 branches met het verzamelen en publiceren van klantbeoordelingen en is Nederlands marktleider.
Meer dan 2.000 universele autobedrijven en dealerbedrijven maken gebruik van het reviewsysteem van Klantenvertellen

Over Auto Trader
Auto Trader, de oudste en grootste partner voor het automobielbedrijf, is sinds 1992 een begrip in de automotive markt. De site biedt kopers de keuze uit meer dan 220.000 nieuwe en gebruikte auto’s, motoren, klassiekers en bedrijfswagens. Door de samenwerking met AutoWeek bieden we de consument unieke zoekmogelijkheden om te komen tot de juiste keuze. De website wordt maandelijks meer dan 2 miljoen keer bezocht. Auto Trader is sinds 2008 onderdeel van Sanoma Media Netherlands B.V.

 

 autotrader       kvAlgemene voorwaarden - Richtlijnen Klantbeoordelingen - Gebruiksvoorwaarden & Privacybeleid