AutoTrack toont ook reviews van Klantenvertellen

AutoTrack toont vanaf vandaag alle klantervaringen van Klantenvertellen.nl op haar website. Deze reviews geven de consument een betere inzicht in de betrouwbaarheid van de autoaanbieder en verschaffen autobedrijven inzicht in de mogelijkheden om de dienstverlening nog verder te verbeteren.

 

Objectieve reviews

Fréderique van de Poll, business unit manager van AutoTrack: ‘61 procent van de klanten lezen online reviews voordat ze iets kopen. En 72 procent van de consumenten vertrouwen online reviews evenveel als persoonlijke aanbevelingen, zo blijkt uit onderzoek. Met het tonen van klantervaringen van Klantenvertellen aan onze bezoekers, spelen wij nog beter in op de huidige eisen en behoefte van de consumenten. Tegelijkertijd bieden wij verkopers hiermee een instrument om de eigen online reputatie goed te kunnen monitoren en waar mogelijk te verbeteren.’

 

De klantervaringen die AutoTrack op de website plaatst worden door het klantbeoordelingssysteem van Klantenvertellen gegenereerd. Consumenten evalueren de aanschaf van een occasion of een nieuwe auto op basis van vragenlijsten. Deze beoordelingen worden zorgvuldig verwerkt in rapportages en getoond op AutoTrack bij het desbetreffende autobedrijf.

 

Over Klantenvertellen

Klantenvertellen BV is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Circa 2.000 autobedrijven, met name Bovagleden, maken gebruik van het Klantenvertellen-reviewsysteem. De klantbeoordelingssystemen van Klantenvertellen worden in 32 branches gebruikt om de online reputatie te verbeteren en het versterken van de interne organisatie. Hierdoor krijgen consumenten meer vertrouwen en kunnen bedrijven eenvoudiger nieuwe klanten winnen.

 

Over AutoTrack

AutoTrack is hét autoplatform voor de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe auto’s. AutoTrack is compleet, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. De site en mobiele app’s bieden transparante en gecontroleerde informatie; hetgeen een eerlijk vergelijk mogelijk maakt. AutoTrack is onderdeel van de Persgroep Online Services BV.Algemene voorwaarden - Richtlijnen Klantbeoordelingen - Gebruiksvoorwaarden & Privacybeleid