Klantenvertellen.nl: nieuw design

De nieuwe designstijl heeft u al op diverse plaatsen kunnen zien. De afgelopen tijd is er hard gewerkt om dit nieuwe design en logo beschikbaar te stellen aan de Klantenvertellen mobiliteitsbedrijven, zoals autobedrijven en rijscholen.

Het blijkt dat dit nieuwe logo en design een frisse, herkenbare en betrouwbare uitstraling tot stand brengt. Op deze manier kunnen uw website bezoekers u nog makkelijker herkennen als een bedrijf waar het met de klanttevredenheid goed zit!

Beoordelingen worden steeds belangrijker, zo wordt maar liefst 8 op de 10 consumenten beïnvloed door beoordelingen bij het doen van een aankoop. Inmiddels maken ruim 13.000 bedrijven gebruik van onze reviewsystemen en om de herkenbaarheid van Klantenvertellen.nl en uw klanttevredenheidscijfer te vergroten wordt het nieuwe design en logo ook voor de mobiliteitsbedrijven beschikbaar gemaakt.

De vernieuwde versie van het logo in combinatie met het gemiddelde cijfer van uw reviews (de “widget”) kunt u binnenkort zelf plaatsen. Deze wordt gefaseerd beschikbaar gemaakt vanaf 24 augustus.

Heeft u vragen of wilt u meer advies over hoe u uw reviews zo optimaal mogelijk kunt inzetten? Neem dan contact op met uw Klantenvertellen Review Adviseur via 013-700 9709 of via info@klantenvertellen.nl.Algemene voorwaarden - Richtlijnen Klantbeoordelingen - Gebruiksvoorwaarden & Privacybeleid