Klantenvertellen.nl: nieuwe widgets voor Mobiliteit

De nieuwe designstijl heeft u al op diverse plaatsen kunnen zien. Er is hard gewerkt om dit nieuwe design en logo beschikbaar te stellen aan de Klantenvertellen mobiliteitsbedrijven, zoals autobedrijven en rijscholen.

Het blijkt dat dit nieuwe logo en design een frisse, herkenbare en betrouwbare uitstraling tot stand brengt. De vernieuwde versie van het logo in combinatie met het gemiddelde cijfer van uw reviews (de “widget”) was al enige tijd beschikbaar. Veel bedrijven hebben reeds deze nieuwe widget geplaatst op hun website.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken zullen we medio oktober gefaseerd de widgets voor u automatisch vervangen. Als u nog de oude widget heeft zal deze voor u geheel automatisch vervangen worden, hiervoor hoeft u zelf niets voor te doen! Op deze manier kunnen uw website bezoekers u nog makkelijker herkennen als een bedrijf waar het met de klanttevredenheid goed zit!

Beoordelingen worden namelijk steeds belangrijker, zo wordt maar liefst 8 op de 10 consumenten beïnvloed door beoordelingen bij het doen van een aankoop. Inmiddels maken ruim 14.000 bedrijven gebruik van onze reviewsystemen en om de herkenbaarheid van Klantenvertellen.nl en uw klanttevredenheidscijfer te vergroten wordt uw widget voor u automatisch vernieuwd. Mocht u gebruik maken van een specifieke maatwerk widget dan zal er niets veranderen aan het design van de widget.

Heeft u vragen of wilt u meer advies over hoe u uw reviews zo optimaal mogelijk kunt inzetten? Neem dan contact op met uw Klantenvertellen Review Adviseur via 013-700 9709 of via info@klantenvertellen.nl.
 Algemene voorwaarden - Richtlijnen Klantbeoordelingen - Gebruiksvoorwaarden & Privacybeleid