Persbericht

Amsterdam, 18 augustus 2014 – Met de overname van de KV Media Groep verstevigt DTG haar positie als online marketing services organisatie voor het MKB. KV Media Groep is voor DTG een goede aanvulling op haar bestaande portfolio van online diensten voor het MKB in Nederland.

KV Media Groep is specialist in onafhankelijke klantbeoordelingen en bestaat uit de labels Klantenvertellen.nl en KiyOh.nl. KV Media Groep is marktleider in het leveren van klantbeoordelingen op zowel websites als ook webwinkels. Gezamenlijk hebben de twee labels ruim 12.000 klanten in 32 verschillende branches.

Klantbeoordelingssytemen worden door organisaties gebruikt om online feedback van klanten te krijgen en deze vervolgens te publiceren. Dit leidt voor de ondernemer tot een beter inzicht in de klantervaring en tevens tot een verbeterde online reputatie van zijn bedrijf. Consumenten krijgen door de zichtbare reviews op een website meer vertrouwen in een bedrijf, hetgeen leidt tot een hogere conversie van nieuwe klanten.

Door haar lange ervaring in online reputatie management en haar hoogwaardige klantbeoordelingssyteem bedient Klantenvertellen.nl een grote groep ondernemers direct, maar ook via nauwe samenwerking met groot aantal brancheorganisaties in Nederland.

KiyOh, is de marktleider en specialist in onafhankelijke klantbeoordelingen voor webshops. KiyOh wordt inmiddels door meer dan 6.000 webwinkels gebruikt, zowel grote als kleine webshops zetten KiyOh in.

Erik Hoekstra, CEO van DTG: “Voor DTG is een online reputatie tool een waardevolle aanvulling op ons huidige product portfolio. Wij willen de komende jaren een breed aanbod van online marketing producten voor het MKB opbouwen. De overname van de KV Media Groep is daarvoor een belangrijke stap. We zullen KV Media Groep helpen om als zelfstandig bedrijf harder te kunnen groeien en daarnaast zien we vele mogelijkheden om hun diensten te integreren met onze huidige Website, Advertentie en Bedrijfsprofiel Services”

Lasse Bourgonje, oprichter van KiyOh: “De synergie met DTG gaat ons de komende jaren verder vooruit helpen. Voor onze huidige klanten en partners gaat er tevens niets veranderen. De huidige medewerkers inclusief directie zetten hun activiteiten voort waardoor continuïteit en flexibiliteit blijven gewaarborgd.

Jeroen van Opbergen, oprichter Klantenvertellen.nl: We gaan nu door met waar we goed in zijn en kunnen door deze overname daar nu nog meer focus in aanbrengen. Tevens leidt deze overname tot een verdere optimalisatie en borging van de kwaliteit van de aangeboden dienstverlening. Niets staat ons nu in de weg om in Nederland en internationaal onze plannen de komende jaren versneld uit te rollen en onze positie te verstevigen.Algemene voorwaarden - Richtlijnen Klantbeoordelingen - Gebruiksvoorwaarden & Privacybeleid