Beoordelingen Belisol Kozijnen en Deuren

8,3
491 beoordelingen
 • Totaal oordeel 8,2
 • Gegeven advies 8,4
 • Offerte 8,2
 • Afspraak nakomen 8,2
 • Levertijd 7,9
 • Kennis en vakmanschap 8,6
 • Betrouwbaarheid 8,4
 • Communicatie 8,1
 • Monteurs 8,8
 • Nazorg en garantie 8,2
 • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 491 beoordelingen

Liesbeth uit: Lettele

22-03-2018
9,7

Ervaring:
meedenkende mensen, maar wel luisteren naar jouw wensen. Zeer goed gemonteerd. goede de gezellige monteurs!!!! Wij zijn zeer tevreden!

Aanbeveling: ja

Henk uit: Venray

20-03-2018
1,8

Ervaring:
Wachttijd volgens afspraak 4 weken, maar in werkelijkheid ruim 3 maanden. Tijdens het plaatsen van de kozijnen wordt ongepast lomp gehandeld, waardoor meerdere beschadigingen aan de woning ontstaan. En de grap is: als je dit wil oplossen, dan laat Belisol je heel hard vallen. Klantenservice achteraf is list en bedrog, de klant moet maar stikken! Mensen wees verstandig: laat jezelf niet kapot maken door Belisol, het zijn grote vuile oplichters die de klant laten barsten!

Aanbeveling: nee

Marcel uit: Zwijndrecht

15-03-2018
10

Ervaring:
Onlangs een nieuw huis gekocht en de ramen van de openslaande deuren bleken lek te zijn en een waterkering ontbrak waardoor er water naar binnen kwam. Daardoor contact opgenomen met Belisol en het bleek dat ik nog binnen de 10 jaar garantie viel van het huisadres. Uiteindelijk zijn beide ruiten vervangen, een waterkering boven de deuren geplaatst en het kunstof drempel vervangen. Dit alles kosteloos en uitstekende communicatie met Kim.

Top service!

Aanbeveling: ja

Edwin uit: Alblasserdam

13-03-2018
10

Ervaring:
Net na het verlopen van de garantieperiode is het kunststof tussen de 2 kozijnen vervangen. Bedankt!

Aanbeveling: ja

Paul uit: Utrecht

12-03-2018
8,9

Ervaring:
We zijn erg enthousiast over het eindproduct (de pui), over de manier waarop Sven ons geholpen heeft en over de manier waarop de monteurs te werk gingen: beleefd, voorkomend en vakbekwaam. Erg fijn ook dat ze de rotzooi opruimden!

Aanbeveling: ja

levius uit: utrecht

09-03-2018
9,0

Ervaring:
Utrecht, 9/3/18.

Belisol:

Goed, uitgebreid en duidelijk advies vooraf alsmede inventarisatie wat mogelijk was in onze woning.
Monteurs: goed gekwalificeerd en echte vaklieden.

Tot slot: de snelheid (alles gerealiseerd binnen 4 uur! met 2 man) waarmee de oude schuifpui is afgevoerd + de plaatsing en afwerking van de nieuwe pui!!
Hulde!!

Aanbeveling: ja

A.M.E. uit: Alkmaar

07-03-2018
10

Ervaring:
Vakkundige monteurs, snelle en harde werkers. Nazorg is me nog onbekend, maar ik ga er van uit, mocht er iets nazorg nodig hebben, ik goed geholpen wordt.

Aanbeveling: ja

Rene uit: Hoensbroek

02-03-2018
3,3

Ervaring:
Rene van Luit Belisol : Duur, onbetrouwbaar en kwalitatief niet de beste ! Vorig jaar augustus een vertegenwoordiger laten komen om een offerte te maken. Niet de goedkoopste maar aangezien ze redelijk bekend zijn toch voor Belisol gekozen omdat we kwaliteit wilden. Binnen een week hebben we de factuur binnen met de vraag om de eerste aanbetaling over te maken. Na dit gedaan te hebben niets meer gehoord, nadat wij zelf een aantal maal contact hadden opgenomen werd de afspraak gemaakt om de kozijnen te plaatsen. Dit ging prima, alleen waren de afwerkprofielen vergeten en deze zouden opnieuw opgemeten moeten worden. Ook achter deze afspraak hebben wij zelf aan moeten bellen. Nadat de profielen opgemeten waren werd het weer akelig stil. Ze zouden proberen om alles voor de kerst te regelen. De week voor de kerst hebben wij weer contact opgenomen en toen bleek dat ze niets wisten dat de kozijnen nog afgewerkt moesten worden ?? Weer een nieuwe afspraak gemaakt en eindelijk werden de profielen geplaatst. Nou ja profielen, het zijn latjes op elkaar gekit en sluiten niet aan. Dit is echt snel snel afgewerkt om er maar vanaf te zijn. Ook hier weer contact over opgenomen en vandaag (02-03-2018) zou er iemand komen kijken tussen 8:00 en 8:30. Het is nu 12 uur geweest en nog niemand geweest. Volgens de zaak loopt het allemaal wat uit, maar ik heb hier wel WEER verlog voor moeten opnemen. Er zal weer een nieuwe afsrpaak gemaakt moeten worden...... Belisol is duurkoop mensen, begin er niet aan !

Aanbeveling: nee

Martijn uit: Axel

26-02-2018
6,0

Ervaring:
Helaas niet erg tevreden met de kleur van de kozijnen.Tijdens mijn gesprek bij Belisol meerdere keren aangegeven dat ik spierwitte rolluiken heb en kozijnen zocht die hier bij passen. De kozijnen zien er erg gelig uit tegen over mijn rolluiken, terwijl dit bij mijn buren niet het geval is (welke ook kozijnen hebben van Belisol en dezelfde kleur rolluiken). Telefonisch contact opgenomen over het kleurverschil waarbij ik als antwoord kreeg dat ik dan maar naar een andere leverancier had moeten gaan...

Kwaliteit van het kunstof en de plaatsing zijn prima.

Aanbeveling: nee

Niels uit: Haarlem

24-02-2018
8,0
Aanbeveling: ja