Beoordelingen Dununba Percussie Workshops

9,1
104 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
1 t/m 10 van 104 beoordelingen

Naam: Ingrid uit: Purmerend Naam Organisatie: Waterlandziekenhuis

02-08-2018
10

Workshop:
Djembe workshop

Ervaring:
Wij hadden een team uitje,waar bij wij een djembee workshop hebben gedaan.
Het was super gezellig en wij hebben vreselijk gelachen.
Goede uitleg en begeleiding. Dikke pret en een fantastische middag gehad. En het klonk nog leuk ook.
Zeker aan te raden om dit met een groep te gaan doen.
Verzekerd van een fantastische ochtend, middag of avond.

Aanbeveling: ja

Naam: Hennie uit: Moordrecht Naam Organisatie: Dameskoor Eigen-Wijs

31-07-2018
9,0

Workshop:
Djembe workshop

Ervaring:
De Dames en heren van het koor waren heel enthousiast en hadden het heel erg naar hun zin,ook de manier waarop er les werd gegeven met zoveel plezier en geduld petje af.Zeker een aanrader.

Aanbeveling: ja

Naam: Jolanda uit: Moordrecht Naam Organisatie: Dameskoor Eigen Wijs

29-07-2018
10

Workshop:
Djembe workshop

Ervaring:
Een aanrader voor een ieder die een leuke en gezellige middag wil hebben. Het was een geweldige ervaring. We hebben heerlijk buiten op de djembe gespeeld. Niels die de workshop gaf heeft het superleuk gebracht en een goede uitleg gegeven. Hij was erg goed in de omgang in de groep en voelde helemaal aan hoe de groep was. En dat is niet zo makkelijk omdat de groep heet Dameskoor Eigen Wijs. Top, bedankt voor de leuke middag.

Aanbeveling: ja

Naam: Silvia uit: Dalwijnen

28-07-2018
9,0

Workshop:
Braziliaanse Percussieworkshop

Ervaring:
Het was erg leuk afgelopen zaterdag! We hebben een leuke workshop gehad van Nique!
Met veel geduld, duidelijkheid en gezelligheid heeft hij deze dag voor ons bijzonder gemaakt! Iedereen op ons 35-jarig huwelijksfeest was erg enthousiast! Erg leuk om zo met elkaar muziek te maken!
Dank jullie wel!

Aanbeveling: ja

Naam: Sylvia uit: Hilversum Naam Organisatie: Stip Openbaar Basisonderwijs Hilversum

20-07-2018
9,0

Workshop:
Djembe workshop

Ervaring:
Michiel,
Bedankt voor de leuke en gezellige workshop!
Als team weer een ervaring rijker!

Aanbeveling: ja

Naam: Silvana uit: Woerden Naam Organisatie: Andersenschool

18-07-2018
9,0

Workshop:
Djembe workshop

Ervaring:
Leuke docent.
Kinderen vonden het een leuke ervaring

Aanbeveling: ja

Naam: Sylvia uit: Nieuwkoop Naam Organisatie: Mispage koor, Nieuwveen

14-07-2018
8,0

Workshop:
Djembe workshop

Ervaring:
Bedankt Niels en Joris voor de leuke workshop, we hebben genoten!

Aanbeveling: ja

Naam: Nicolette uit: Bussum

13-07-2018
9,0

Workshop:
Djembe workshop

Ervaring:
enthousiast en gedreven kijkt goed naar wat op dat moment gevraagd wordt en speelt daar op in.

Aanbeveling: ja

Naam: Ineke uit: Bergambacht Naam Organisatie: Prive

11-07-2018
10

Workshop:
Braziliaanse Percussieworkshop

Ervaring:
Nique gaf goede uitleg, hij is leuk, spontaan, inlevend en ook nog knap om te zien.
We werden goed begeleid en de hele fam. heeft enorm genoten. Ik heb achteraf alleen maar hele positieve reacties gekregen
Al met al ben ik blij dat ik DUNUNBA heb ontdekt.
Heel veel succes met jullie Workshops
Vriendelijke groeten
Ineke Sleeuwenhoek.

Aanbeveling: ja

Naam: Tim Naam Organisatie: Koning Willem I College

09-07-2018
9,0

Workshop:
Djembe workshop

Ervaring:
Leuke spontane man, enthousiast!

Aanbeveling: ja