Beoordelingen Dununba Percussie Workshops

9,1
201 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
1 t/m 10 van 201 beoordelingen

Naam: Geja uit: Zuidwolde Naam Organisatie: Camper Club Nederlabd

20-04-2019
9,0

Workshop:
Djembe workshop

Ervaring:
In één woord GEWELDIG

Aanbeveling: ja

Naam: Arjan uit: Nieuwerkerk aan den IJssel Naam Organisatie: Iam

20-04-2019
10

Workshop:
Djembe workshop

Aanbeveling: ja

Naam: lia uit: Woensdrecht Naam Organisatie: vrouwenvereniging C'est Ls Vie

19-04-2019
10

Workshop:
Djembe workshop

Ervaring:
super leuke middag gehad met 60 vrouwen op de djembe gespeeld gelachen maar vooral genoten
super gezellig, leuk gebracht, we waren in de leeftijd van 40 tot 81 jaar en iedereen vond het geweldig leuk. zeker ren aanrader!!!!!

Aanbeveling: ja

Naam: Syl uit: Dordrecht Naam Organisatie: Syndion

17-04-2019
9,0

Workshop:
Braziliaanse Percussieworkshop

Ervaring:
We waren misschien niet zo`n makkelijk groepje, en het energie-niveau was na 2 cursusdagen (en een lange avond...) laag. Maar je liet je niet van de wijs brengen en maakte ons enthousiast. Ik vind het knap! Echt heel leuk en inspirerend zoals je het deed! Aanrader!

Aanbeveling: ja

Naam: Paula van uit: Rotteram Naam Organisatie: antes

15-04-2019
8,0

Workshop:
Body Percussieworkshop

Ervaring:
energiek, enthousiast, goed oog voor de groep, weet mensen mee te nemen. Collega's waren enthousiast.

Aanbeveling: ja

Naam: Sascha uit: Boekel Naam Organisatie: Bs Matthias

10-04-2019
8,0

Workshop:
Braziliaanse Percussieworkshop

Ervaring:
Het was een leuke actieve workshop. Men heeft ervan genoten.

Aanbeveling: ja

Naam: Anita uit: Oegstgeest

10-04-2019
8,0

Workshop:
Djembe workshop

Ervaring:
Leuke workshop gehad en met veel geduld gezien de samenstelling van de groep.

Aanbeveling: ja

Naam: Miranda uit: Medemblik Naam Organisatie: Popkoor EQuality

08-04-2019
9,0

Workshop:
Braziliaanse Percussieworkshop

Ervaring:
Heel gezellig, onbevangen, laag drempelig en goed verzorgd.

Aanbeveling: ja

Naam: M. uit: Tinte

02-04-2019
10

Workshop:
Braziliaanse Percussieworkshop

Ervaring:
veel passie, ritme, persoonlijke benadering en leerzaam zijn de kernwoorden voor deze workshop, een echte aanrader!

Aanbeveling: ja

Naam: Kim uit: Amstelveen Naam Organisatie: Screen GP Europe B.V.

22-03-2019
10

Workshop:
Djembe workshop

Ervaring:
De workshop was met zo'n 30 collega's. Vooraf was niet iedereen even enthousiast, maar tijdens de workshop had iedereen het al snel ontzettend naar zijn zin.
En nu (de volgende dag) zeggen ze dat het het leukste teamuitje ooit was. :-)

Aanbeveling: ja