Beoordelingen L.A. DJ's

9,1
257 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,0
  • Inspelen op sfeer DJ 9,1
  • Muziekkeuze DJ 9,0
  • Professionaliteit 9,2
  • Prijs/ kwaliteitverhouding 9,0
  • Kwaliteit optreden muzikant 9,2
1 t/m 10 van 257 beoordelingen

Annemarie uit: Den Dolder

25-02-2018
10

Ervaring:
Ik kan iedereen DJ thomas van La DJ’s aanraden! We hebben een fantastisch dansfeest gehad. Wij hebben erg genoten en de gasten waren ook onder de indruk van het topfeest. Er was een goede mix van muziekstijlen en fijn dat er een mix gemaakt kon worden voor onze openingsdans. Heel erg bedankt Thomas.

Artiest:
Thomas

Aanbeveling: ja

Bram uit: Utrecht

20-02-2018
10

Ervaring:
Wij hebben LA-dj's via Google gevonden. We zijn uitgegaan van de andere recensies en aanbevelingen en dit hebben ze meer dan waargemaakt. We waren erg huiverig in eerste instantie om een DJ via internet te boeken maar we werden proactief en kundig te woord gestaan. Hierdoor kregen wij het gevoel dat ze ons begrepen. We hebben een top feest gehad en de DJ heeft perfect ingespeeld op de bezoekers van ons feest. Naast onze vooraf doorgegeven selectie aan nummers heeft de DJ nog een eigen selectie toegevoegd, erg blij mee. We raden iedereen LA-dj's aan!

Artiest:
DJ Luc

Aanbeveling: ja

Benjamin uit: Enkhuizen

16-01-2018
9,3

Ervaring:
De fotohoek was echt een fantastische toevoeging aan ons huwelijksfeest. We hebben zo genoten en men heeft er zoveel lol aan beleefd! Vooraf was de communicatie perfect; ze reageerden heel erg snel en daarnaast waren ze ook super flexibel. Alles kon en niks was te gek! Ook de props waren een superleuke toevoeging, veel leuker dan normale 'slechts' normale foto's... mensen hebben het er nog over.

Artiest:
Fotohoek

Aanbeveling: ja

Karlijn uit: Breda

12-01-2018
8,3

Ervaring:
Het live optreden van de percussionist werkte erg opzwepend. Het was echt een toevoeging aan de avond! Professionele organisatie.

Artiest:
Percussionist Tim

Aanbeveling: ja

Erwin uit: Utrecht

10-01-2018
9,7

Ervaring:
Een paar maanden geleden speelde Cece op ons huwelijksfeest. Wat enorm gaaf was dat! De muziek werd echt naar een hoger plan getild en we kregen van iedereen goede reacties. Ik zou L.A. DJ's en Cece zeker aanbevelen.

Artiest:
Cece on sax

Aanbeveling: ja

Anouska uit: Amsterdam

10-01-2018
10

Ervaring:
Afgelopen juli hadden wij DJ Remco samen met Cece on sax geboekt tijdens onze bruiloft. Wat was het een geweldig feest, we hadden steeds een volle dansvloer! De toevoeging van een saxofonist is echt een aanrader!

Artiest:
Cece on sax & DJ Remco

Aanbeveling: ja

Inge

29-12-2017
9,0

Ervaring:
Vorig jaar was de DJ voor ons kerstfeest geen succes, dus er lag een extra druk op m`n schouders. Voor het feest dit jaar kwam ik al zoekende op internet bij L.A. DJ’s terecht. Na een mailtje had ik binnen no-time een telefonische reactie van Thomas, een paar dagen later ontving ik een voorstel met hierin een keuze van twee dj’s en één saxofonist. Op mijn vele vragen werd continue duidelijk, prettig en snel antwoord gegeven. Uiteindelijk viel de keuze op DJ Percy en Rob van Bijnen op de saxofoon. De dag voor het feest heb ik telefonisch contact gehad met Percy. Hij was erg geïnteresseerd in de samenstelling van onze internationale groep en in wat er vorig jaar tegen viel. Dit meedenken gaf een geruststellend gevoel!

Op de avond zelf was Percy er al vroeg, hij had aardig wat op te zetten. Percy en Rob zijn beide erg aardige toegankelijke enthousiaste heren, leuk! De avond zelf had ik er geen omkijken naar. Er was nog even een spontane speech aan het begin van de avond waar ze tijd voor maakten maar verder… werd er gewoon lekker gedanst (en naar verzoeknummers werd veelal geluisterd). Voor de avond was er nog wat twijfel over een saxofonist, dat het té aanwezig zou zijn, maar dit is achteraf heel enthousiast ontvangen (aanrader!). En ja, als een collega op de terugweg zegt dat hij genoeg heeft gedanst voor de komende 20 jaar, dan zegt dat denk ik genoeg. Bedankt heren!

Artiest:
DJ Percy en Rob van Bijlen op de sax

Aanbeveling: ja

Sanne en Arthur

28-12-2017
8,0

Ervaring:
Vincent en Jake on sax hebben een mooi feestje gebouwd samen, de stemming zat er al snel in. Arthur had na het eerste telefonische contact direct een leuke klik met Vincent en heeft ook samen met hem een aantal nummers gedraaid. Superleuk! We hebben nadien veel positieve reacties gekregen. Als wij 1 minpuntje moeten noemen, dan misten wij toch een aantal favoriete nummers die op ons gewenst lijstje stonden... Maar nogmaals: het feest was er niet minder leuk door!

Artiest:
Vincent en Jake on sax

Aanbeveling: ja

Leon uit: Arnhem

28-12-2017
8,8

Ervaring:
We hebben via LA DJ's de DJ Nik mogen boeken.
Als eerste viel al op dat LA DJ's een sympathieke en niet geforceerde houding heeft naar zijn aanvragers/klanten. Er word geluisterd naar de wensen vooraf.

De match die ze hebben gevonden voor ons bruiloftsfeest was 100% raak.

Tevens het contact met DJ Nik verliep netjes, sympathiek en ongedwongen. Hij was "Spot on" als het gaat om onze wensen, en dat maakte de avond voor ons compleet. Hij snapte het, en daardoor hebben wij het feest van ons leven gehad.

Zowel LA DJ's als DJ Nik zou ik van harte aanbevelen.

Artiest:
DJ Nik

Aanbeveling: ja

Lucia uit: Utrecht

28-12-2017
10

Ervaring:
Top!

Artiest:
Remco

Aanbeveling: ja