Beoordelingen Organized By Eva

9,8
7 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Professionaliteit 9,7
  • Betrouwbaarheid 9,9
  • Communicatie 9,9

Marjo uit: Heiloo

22-10-2018
10

Ervaring:
Toen ik de folder ontving van Organized by Eva dacht ik: Is dat wel iets voor mij? Iemand die gaat bepalen hoe de inrichting in mijn nieuwe huis eruit gaat zien? Hulp was natuurlijk welkom als alleen wonende vrouw, een verhuizing is niet niks en iemand die objectief kijkt, adviezen geeft én ook zelf ook de handen uit de mouwen steekt is misschien wel heel fijn voor mij......
Dus zocht ik contact met Eva en hadden wij voor het eerst contact in mijn oude huis waar ik al volop aan het opruimen was. Eva stelde veel vragen over mijn wensen en verwachtingen en zij liet weten wat zij voor mij kon betekenen indien ik met haar in zee ging, ook gaf ze gelijk nuttige adviezen over het inpakken en mogelijk weggooien van administratie.
In mijn situatie ging het om het uitpakken van dozen en inrichten van twee of drie ruimtes, naar keuze, in mijn nieuwe huis. Zij zou dat zelfstandig doen maar wel in overleg met mij. Ik kon iets anders gaan inruimen of ergens koffie gaan drinke, wat ik maar wilde (een heerlijk idee vond ik dat!).
Dus ging ik met Eva in zee.
Ik heb er geen moment spijt van gehad!
Eva heeft twee dagen keihard gewerkt in mijn nieuwe huis. Ze kwam met suggesties en goede adviezen en vooral met veel inpaksystemen (eenvoudig en betaalbaar maar zeer efficiënt).
Wat ik heel fijn vond dat Eva, die toch als vreemde door jouw spullen, jouw leven gaat, daar heel integer en geïnteresseerd mee omgaat.
Vol trots laat ik familie en vrienden mijn keurig ingerichte, overzichtelijke kasten en kamers zien en zeg dan ook dat ik dat nooit zonder haar had kunnen doen.....

Aanbeveling: ja