Beoordelingen VillaVibes

9,1
273 beoordelingen
  • Hoe beoordeel jij deze reis? 9,1
1 t/m 10 van 273 beoordelingen

Umut

22-03-2018
10

Over welke reis geef je een beoordeling? Gerlos 2-11 maart 2018

Ervaring:
Als je een relaxte (en eventueel een actieve & feest) ski/ board vakantie wilt hebben:
Ga voor Gerlos met Vv! Van begin tot eind in de puntjes verzorgd, alles mag niks moet. Ga mee met de groepen of trek je eigen pad. Thats all what holiday is about.

De goede accomodatie -die volledig was afgehuurd voor vibers- ligt op 5 min lopen van de isskogelbahn, waarna de gondel je richting sjoeffestijn brengt. Pistes zijn prima, apres ski super gezellig. Ga sowieso voor de luigi turbo bar.

Coen als dj mooi werk geleverd, Dominique kan goed walsen & skisafari organiseren, Anne heel goed skiën en meer, Sjoerd als mede Miami vice lid, puik werk geleverd & Roy als verbindende factor om iedereen het -extra- naar de zin te maken. Alle medevibers en crew, Thanks voor een prachtig samenzijn én topvakantie.

We have made unforgettable memories.

Aanbeveling: ja

Kim uit: Rotterdam

21-03-2018
9,0

Over welke reis geef je een beoordeling? Snowvibes Gerlos

Ervaring:
Wat was dit een fantastische week! Een super leuke groep mensen met wie we overdag op de piste te vinden waren, de dag afsloten met een drankje en een dansje in de Seppi's of Luigi's Turbo Bar en vaak na het eten ook nog de voetjes van de vloer in de County Club.
De ski safari's waren top om skiërs/ boarders van je eigen niveau (snelheid) te leren kennen en om het gebied te ontdekken. Deze week is echt voorbij gevlogen!

Aanbeveling: ja

Aimé van der Veen uit: ALMERE

20-03-2018
10

Over welke reis geef je een beoordeling? Gerlos

Ervaring:
Voor de eerste keer met VillaVibes mee, en oh oh oh wat vond ik het spannend! Bleek bij aanvang van de opstap plek van de bus dat dat hélemaal niet nodig was! Goede ontvangst door de reisleiding, en de sfeer met mede Vibers zat er direct goed in! Heel erg leuke groep gehad en de reis was van begin tot eind mega goed georganiseerd. Vooral de persoonlijk geschreven kaartjes vooraf deden indruk maken. Gedurende de week in Gerlos elke dag goede info over het programma, alles mocht en niks moest. De bijna dagelijkse ski safari's waren leuk opgezet zodat je elke dag een andere reisleider had om achter aan te skiën en ook de avond programma's waren goed uitgedacht en voorbereid.!
Ski gebied zelf is groot met veel mogelijkheden voor jong, oud, ervaren en beginners.
Zeker een aanrader om deze reis te boeken, ik zou volgend jaar zo wéér mee gaan!!

Aanbeveling: ja

Joke Van der Veen uit: Leeuwarden

20-03-2018
10

Over welke reis geef je een beoordeling? Snowvibes- Gerlos

Ervaring:
Fantastisch!! Zo omschrijf ik mijn vakantie naar Gerlos als vrienden, collega’s en kennissen vragen hoe ik het heb gehad. Waar ik in eerste instantie nog een beetje zenuwachtig was (wel met ruim 70 onbekenden op vakantie), vond ik al snel mijn draai in de groep. Wat een leuke mensen! Iedereen superspontaan. Niet gek dat er allemaal initiatieven ontstonden, waarbij de crew een goede ondersteunende rol had. Paragliden, rodelen, 30-seconds games etc. zijn een greep uit de initiatieven. Dit naast de mogelijkheid om te apres skiën, relaxen in de sauna, borreltje aan de bar (het hele hotel was van ons 😄).
Kortom ik heb een fantastische vakantie gehad! Fantastisch, omdat je kon aanhaken waar je wilde, maar wel voldoende ruimte had voor de invulling van je eigen vakantie. Fantastisch, omdat de crew er alles aan doet om er een mooie vakantie van te maken door initiatieven en ideeen te ondersteunen. Fantastisch door de leuke groep met spontane mensen waarbij je altijd wel aansluiting hebt!

Aanbeveling: ja

Mark uit: Alkmaar

19-03-2018
9,0

Over welke reis geef je een beoordeling? Kirchberg

Ervaring:
Leuke groep, mooi Hotel en hele leuke en behulpzame reisleiding. Kirchberg ligt wel vrij laag maar de pistes zijn heel mooi. Kortom een aanrader!

Aanbeveling: ja

Dave uit: Rotterdam

19-03-2018
9,0

Over welke reis geef je een beoordeling? Kirchberg

Ervaring:
Laten we eerlijk zijn, een singles groepreis......

Wat kan dat een geweldige reis zijn, vanaf het eerste moment ( dag van aankomst zaterdag) direct in de lift met medefanatiekelingen. Einde van de dag tref je vanzelf de horeca skiers in de apres ski. Volgende keer wel met eigen vervoer. Verder alles top geregeld, hotel Zentral Kirchberg zeker aan te bevelen..! Mis nu al uitgebreide keuze van ontbijt. Kortom uitstekend vermaakt deze week !

Aanbeveling: ja

Patrick Van Dijk uit: Zoetermeer

18-03-2018
8,0

Over welke reis geef je een beoordeling? Gerlos

Ervaring:
Wat een geweldige ervaring !! Mijn tweede groepsreis met Villa Vibes, en direct heel goed bevallen. Alles tot in de puntjes geregeld, de reisleiding paste precies in onze groep. Alles kon, maar niks moest. De mensen waren gezellig, Grote kans dat ik volgend keer weer mee ga Top.

Aanbeveling: ja

Ron uit: Hilversum

18-03-2018
8,0

Over welke reis geef je een beoordeling? Gran Canaria

Ervaring:
Een heerlijke vakantie gehad. Met leuke mensen die je het gevoel gaven dat je onderdeel uitmaakt van de groep! Bedankt allemaal, en hopelijk tot ziens!

Aanbeveling: ja

Nicolet uit: Tilburg

13-03-2018
9,0

Over welke reis geef je een beoordeling? Santa Christina maart 2018

Ervaring:
Niet mijn eerste ervaring met VillaVibes, wel weer alles even perfect georganiseerd. Persoonlijk berichtje bij aankomst, enthousiaste reisbegeleiders, fantastisch ski-gebied, gezellige apres-ski, vrijheid in waar je wel en niet aan mee wilt doen. Het dagje heli-skiën was voor mij een absoluut hoogtepunt, zelfs het weer schijnen jullie in de hand te hebben. Voeg daarbij nog het enthousiasme van mijn mede-vibers en deze week kon eigenlijk niet stuk! Enige minpuntje was de weg terug omhoog naar het hotel ;-)

Aanbeveling: ja

Martijn

13-03-2018
10

Over welke reis geef je een beoordeling? Gerlos

Ervaring:
Een super leuke vakantie gehad! Zeer leuke groep mensen, met een crew die het iedereen naar z'n zin maakt! Goed opgezette skisafari's, waarbij iedereen aan eigen niveau kan deelnemen. Van (lessend)beginneling tot Alberto Tomba. En na het skiën of snowboarden, gezellig met z'n allen de après-ski in.
Sjoerd, Coen, Roy, Anne en Dominique, bedankt!

Aanbeveling: ja