Beoordelingen Warmland

9,2
492 beoordelingen
  • Klantvriendelijkheid 9,2
  • Vakbekwaamheid 9,1
  • Prijs 8,9
  • Levertijd 9,2
  • Afspraken nakomen 9,3
1 t/m 10 van 492 beoordelingen

Willem en Ingrid uit: Amsterdam

19-09-2018
10

Aanbeveling: ja

ervaring:
Het was een beetje een noodsituatie: de oude ketel begaf het twee dagen voordat we op vakantie gingen en Warmland kon meteen binnen 1 dag een nieuwe ketel komen installeren. Zeer goede service, goede monteur, helemaal blij met Warmland!

Blaz uit: Den Haag

16-09-2018
10

Aanbeveling: ja

ervaring:
Great company. I have agreed on changing my CV boiler month and a half before a I got the keys of my new apartment. They were very careful in listening and they understood what the requirements are even without visiting the apartment - just few photos of all system and explanation on telephone. I asked the offer from other companies but most of them did not want to make an offer without visit, even I sent them the same information as to Warmland. Also, I believe the price is very fair and all agreed was fulfilled.

Ulric uit: Uithoorn

15-09-2018
10

Aanbeveling: ja

ervaring:
Alles geheel volgens afspraak, correct en netjes uitgevoerd

Matei uit: Hoofddorp

14-09-2018
8,4

Aanbeveling: ja

Lieneke uit: Haarlem

11-09-2018
9,4

Aanbeveling: ja

ervaring:
Warmland heeft mijn woning voorzien van centrale verwarming. Ze kwamen eerst de situatie bekijken, binnen 1 dag had ik de factuur binnen. En een afspraak gemaakt voor installatie. Jongens dachten perfect mee. Zorgde voor de beste oplossing. En werken heel precies en snel. Top jongens. Beveel het bedrijf zeker aan. Heel eerlijk en betrouwbaar.

carola uit: oude wetering

06-09-2018
9,0

Aanbeveling: ja

ervaring:
heel vriendelijke monteur genaamd Jimmy hier gehad
duidelijke uitleg netjes gewerkt dus prima

Gerard uit: Ansterdam

05-09-2018
9,2

Aanbeveling: ja

ervaring:
Goed werk geleverd! Aardige en vlotte medewerkers van de verkoop en planning en aardige monteurs die het prima in orde hebben gemaakt. Er moest een extra onderdeel gehaald worden ivm een aansluiting van de nieuwe ketel op een bestaande WTW unit. Hier werd geen probleem van gemaakt en het werd in No-time dezelfde dag geregeld.
Alles keurig achtergelaten, zoals het hoort!

Jacqueline uit: Haarlem

05-09-2018
10

Aanbeveling: ja

René uit: Amstelveen

04-09-2018
10

Aanbeveling: ja

ervaring:
Toestel geplaatst door Jimmy. Keurige monteur, nette werker. Hij heeft de ketel zeer vakkundig geplaatst en gaf duidelijke uitleg hoe de thermostaat werkt. Bijzonder aardige jongen.
Een paar dagen later kwam hij terug om het rookgaskanaal te vernieuwen samen met Dwayne. Dit hebben ze ook prima gedaan. Ik ben bijzonder tevreden en Warmland moet zuinig zijn op dit personeel👍🏻 Ik beveel Warmland iedereen aan

Rob uit: Amsterdam

30-08-2018
9,2

Aanbeveling: ja

ervaring:
Goede afspraken met Tim en Rick. Jimmy heeft prima werk geleverd. Twee punten: in de voorbereiding werd mij gevraagd om foto's te maken van de oude CV-ketel en -omgeving. Er werd geen vraag gesteld over het oude expansievat. Ik wist niet (op dat moment) dat die ook zou worden vervangen. Jimmy stuitte tijdens zijn werkzaamheden op de ombouw die niet gemakkelijk viel te verwijderen waardoor we dus noodgedwongen het oude vat hebben laten hangen.
Een tweede punt betreft het wandframe voor de nieuwe CV-ketel. Als dit blijkbaar niet standaard bij de ketel hoort, zou ik dit in de offerte verduidelijken en als optie aanduiden. Nu kwam dit als een verrassing. Het alternatief was een lelijke oplossing met een houten onderplaat.