Goed, betrouwbaar, netjes, heel fijn om mee samen te werken

Wij hebben het hele proces van de eerste gesprekken tot aan de oplevering als hij fijn ervaren. We zijn tijdens het hele proces van alles op hoogte gehouden. We zijn overal bij betrokken. Er wordt op alle vlakken tijdens de bouw (stukadoorswerk, installatie, metselen) gewerkt met vakmensen. Alles keurig netjes opgeleverd. Tijdens de bouw ook goed contact gehad met de werknemers. Op verzoek kan er tijdens de bouw nog zaken worden aangepast of extra worden uitgevoerd. Alle tijd voor uitleg bij vragen. Goed advies bij het nemen van beslissingen. De prijs voor de woning was ook prima. Als we ooit nog weer eens een nieuw huis zouden willen bouwen dan zouden we dat zeker weer met Notebomer willen doen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Van idee tot bouwen is samen met Notebomer een fantistisch proces om te mogen meemaken.

Bouwen is en blijft een spannend proces, een goed bouwbedrijf als Notebomer denk graag goed met je mee en ontzorgt waar nodig.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Meedenkend, zorgvuldig, kwaliteit en klantvriendelijk

Erg prettig, fijne communicatie en zeer tevreden over de bouw van ons nieuwe huis.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Kwalitatief maatwerk op een prettige manier

Van de eerste afspraak t/m de oplevering hebben wij het contact met Notebomer als zeer prettig ervaren. Er werd meegedacht tijdens het ontwerp zodat het huis echt zou worden zoals wij in ons hoofd hadden, ook prijstechnisch werd er meegedacht. Tijdens de bouw werden we goed op de hoogte gebracht van de te nemen stappen in de bouw. Fam.Tholen Zuidhorn

De Wieren 18

9899AL Lutjegast