We zijn tevreden met staat van oplevering van de woning. Natuurlijk zijn er altijd wat aandacht en afwerking puntjes maar dat zal overal zijn.
Zie alle genoemde punten
Prima sommige afspraken duren erg lang..
Gewoon contact gezocht via de email. Hier werd snel op gereageerd.
Koopmans is een prima aannemer , goede voorgelichting en betrekken kopers graag bij het project.Vragen via de mail worden ook snel em correct beantwoord. Helaas hebben wij wel de ervaring als late koper dat ze minder flexibel zijn met het toevoegen van kleine meerwerken zoals een extra licht puntje of elektrische aansluiting voor buiten. Op het moment van verzoek was de bouw slechts een week begonnen. Na oplevering kan je gebruik maken van de koopmans klusbus voor kleine klusjes.
Voor en tijdens de bouw was de informatie die we kregen en de communicatie met Koopmans redelijk goed, helaas was dit na oplevering een stuk minder. De woning is niet netjes afgewerkt, veel slordigheidsfouten, zoals het niet aansluiten van de hemelwaterafvoer, en veel beschadigingen, waaronder krassen in de ramen. Het is jammer dat het zo lang duurt om deze reparatieverzoeken te komen oplossen. Veel verzoeken moeten nu, ruim zes weken na oplevering, nog worden afgehandeld. Over ons contactpersoon bij Koopmans zijn we wel tevreden. Naar ons idee heeft ze haar best gedaan om alles zo goed mogelijk te regelen en op te lossen.
Tijdens de bouw en richting de oplevering kregen we regelmatig informatie via de mail en via bijeenkomsten. Met vragen konden we goed terecht. De bouwplaats zelf zag er opgeruimd en overzichtelijk uit. Veiligheid leek hoog in het vaandel te staan.
Goed contact en klantvriendelijke houding
We kochten een nieuwbouwwoning in Achterveld aan de hand van het bouwplan en een globale tekening. Toen de bouw eenmaal was begonnen werden we keer op keer blij verrast door de keuze voor kwaliteit en duurzaamheid, de energiebesparingsmaatregelen, maar vooral de uitstekende contacten met de bouwer. Voor mij was het de 3e nieuwbouwwoning, en ik moet eerlijk zeggen dat het gewoon ook de beste woning is geworden met de minste afwijkingen / fouten. Er gaat altijd iets fout in de bouw, en omdat wij 'laat instapten' hebben we verschillende voorkeur keuzes niet (meer) kunnen invullen. Maar desondanks zijn we dik tevreden en enthousiast over Koopmans als bouwer van ons huis. Zeer correct in het contact, met dank aan Sanne Wisselink.
Laag drempelig benaderbaar en tracht in communicatie zo goed mogelijk de klant te informeren. Bij onduidelijkheid kreeg ik snel een reactie op de vragen die ik had. Kwaliteit staat voorop
Zie hierboven!
Je merkt dat het echt productie werk is voor Koopmans. Dat zie je terug in de afwerking van het huis, die in mijn ogen zeer slordig en zwaar onvoldoende is. Verder is de bouw van het huis prima, maar niet meer dan dat. Als je kritisch kijkt valt het op dat veel scheef staat zoals de muren, stopcontacten, deuren etc. Prettig contact gehad met de koopbegeleidster, die op mij overkwam als vriendelijk, bereidwillig en professioneel. Helaas kan ik dit niet zeggen van de uitvoerder. Hij kwam op mij over als niet bereidwillig, arrogant in de omgang en onvriendelijk. Je kreeg het idee dat wanneer je wat vroeg het teveel was. Als je een opleverpunt had, kreeg je altijd als standaard antwoord dat dit binnen de marge viel of dat het alleen esthetisch (voor het zicht) was. Dit gaf een zeer onbevredigend gevoel.
Over de informatie, reactie op vragen etc. vooraf aan de bouw ben ik erg tevreden. Met name tijdens de bouw en na afloop hiervan kan de communicatie een stuk beter. Over het algemeen wel erg tevreden over de woning. De afhandeling van de restpunten kan wel beter.
Zijn over het algemeen tevreden over de bouw van het huis. Na oplevering werd de communicatie minder waardoor de afronding wat minder snel verliep. Tijdens de bouw verliep de communicatie juist wel snel en duidelijk.
Voor start bouw goede communicatie. Tijdens de bouw een wisselende communicatie. Ook na oplevering vind ik de communicatie over de te herstellen punten sumier.
correct, vakkundig en vriendelijk.
we hebben een mooi huis gekregen dankzij Koopmans!
Wij hebben een hoekwoning gekocht en gebouwd door Koopsmans. Tijdens het gehele bouwproces zijn we goed begeleid en op de hoogte gehouden. Communicatie laagdrempelig, personeel stond altijd open voor vragen etc. Tijdens de oplevering waren er wat puntjes, maar werden vrij snel uitgevoerd. De woning is naar wens opgeleverd!
Wij hebben het gehele traject rond om te bouw van onze woning als zeer prettig ervaren. De verkoopbegeleider heeft zeer goed gecommuniceerd en stond open voor vragen en opmerkingen. We werden het gehele proces goed op de hoogte gehouden van de gehele gang van zaken. En het belangrijkste; de woning is naar wens opgeleverd. Er waren een paar verbeter punten welke direct werden opgelost!
We hebben het als zeer prettig ervaren, en zijn tevreden over de gang van zaken zoals informatievoorziening etc. Het huis is ook goed afgewerkt.
Wij hebben een erg goede ervaring met Koopmans Bouw, project Reehorst aan het Park te Ede. Zowel de woonadviseur, de opzichter op de bouw als diegene die meeliep bij de oplevering zijn erg vriendelijke en professionele vakmensen. Ze denken met je mee, je kan alles vragen en ze nemen ruim de tijd voor je. Zowel de bouwlocatie als de woningen zelf zijn erg netjes. Geen rommel in de grond en in de kruipruimte. Bij oplevering zijn er altijd wel puntjes te vinden, maar ook dat hebben ze erg snel en adequaat opgelost. Sterker nog, Koopmans levert boven verwachting qua service. Ook werken met het woningdossier HomeDNA is ideaal. Eigenlijk hebben wij gewoon geen minpunten te benoemen.
Komen aspraaken niet
een bedrijf dat de afspraken nakomt, benaderbaar is tijdens en na de bouw. Gaat verantwoordeijkheid niet uit de weg
Een bouwbedrijf waar communiceren niet of slechts mondjesmaat voorkomt en zeker verbeterd zou moeten worden.
Ik heb de woning vrij laat gekocht en had allerlei vragen die anderen wellicht ook gesteld hadden. Toch heb ik geen moment het idee gehad dat ik lastig was of dat ze het vervelend vonden. Echt een positieve ervaring dus. Ik geef geen 5 sterren omdat ik de flexibiliteit mbt aanpassingen (ook omdat ik later kocht) in mijn ogen te beperkt waren. hierdoor best veel meerkosten moeten maken