Goede ervaring. Koopbegeleider komt wat ondeskundig over. Moet steeds navragen of nazoeken. Parate kennis is gewenst.
Voor de standaard informatie verstrekken is het een goede organisatie maar voor andere dingen loopt het allemaal langs elkaar heen. Ook duurt het lang voor punten verholpen zijn.
nvt
Een rommelig gebouwd huis
Alles in principe goed
We zijn zeer tevreden met ons nieuwbouw huis.
Goede ervaring alleen nog wel veel opleverpunten maar goede communicatie hoe deze af te handelen en wanneer. Het nakomen van afspraken gaat goed. Een goede bouwer met de juiste prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn tevreden.
Alles ging, op wat opstartproblemen na, netjes volgens planning. Communicatie had echter wel wat beter gemogen. Herstelpunten worden netjes opgelost. Eén minpuntje: het geplaatste hekwerk voor de hedera-beplanting is wel heel goedkoop en doet afbreuk aan de uitstraling van het gehele project.
De aannemer Herman masselink ben ik zeer tevreden over. Veel zaken uiteindelijk met hem gedaan en werd ook gelijk afgehandeld. Er is verder wel het een en ander gebeurd en waaronder de hoofdtimmerman ofzo, dienkwam bij ons langs de deur om te vragen of we konden tekenen over de oplever punten. Dit hebbben wij jiet gedaan omdat er nog dingen waren die afgehandeld moesten worden. Hierbij loog hij over een evt rapport dat dat op de bouw lag en dat we wel moesten tekenen. Uiteraard niet gedaan en blij toe. Verder was onze woning adviseur niet vaak op de hoogte en was ze moeilijk bereikbaar. Deze is vervangen aan het einde van de bouw en met de andere woning adviseur werd wel goed gecommuniceerd.
Keurige bouw van onze woning. Netjes opgeleverd en goede communicatie.
Begeleiding en advies tijdens aankoop en bouw verloopt goed en zorgvuldig. Bij het uitzoeken, plaatsen en opleveren van het sanitair ging veel mis. Jammer dat dit niet met dezelfde zorg en deskundigheid wordt ingevuld.
Erg prettig
prima samenwerking. verder niet heel veel contact over en weer gehad. wel echt projectbouw. jammer dat er niet meer mogelijkheden waren om even in de woning te kunnen kijken. voelde daardoor pas na oplevering als mijn eigen huis. vond casco oplevering wel erg casco. het zou prettig zijn als er toch gekozen kon worden voor vloerverwarming in de badkamer en een cementafdekvloer in wc en douche
Kon veel beter !
Snelle reparatie door vriendelijk en deskundig personeel. Contact persoon in eerste instantie niet te bereiken en gaf geen antwoorden op mijn vragen te laat e3n nieuw contact persoon gekregen. Op mijn vragen over de plaatsing van de thermostaat kreeg ik alleen maar ontwijkende antwoorden. Personeel dat hier in wilde duiken kreeg naar mijn idee snel het antwoord door Koopmans “niet mee bemoeien” terwijl ze het vooraf wel met mij eens waren.
Goed correct en prima communicatie
Goede kennismaking met ons eerste nieuwbouwproject.
Vriendelijk personeel van Koopmans, slechte externe bedrijven. Koopmans moet bewoners beter op de hoogte houden wanneer reparaties worden uitgevoerd.
Koopmans houdt zich aan de afspraken en levert goed werk.
Zeer goed!
Fijne bouw gehad Netjes overzichtelijk
Zeer professioneel bedrijf. Kundige en behulpzame medewerkers. Goede communicatie
Bij het kopen van een woning in Sneek was Koopmans ontwikkelaar en bouwer. Alhoewel het topdrukte was, deed Koopmans het toch redelijk goed qua communicatie en planning. De woning werd in het algemeen netjes opgeleverd maar bij het verstrekken van een verkeerde tekening van een vensterbank werd dit probleem erg moeizaam opgelost.
Woning is binnen van tevoren afgesproken tijdspan geplaatst & opgeleverd. Opleverpunten ook ruim binnen garantietermijn opgeleverd.
Wij zijn blij met de mooie woning die Koopmans BV voor ons heeft gebouwd. Een erg mooie wijk is het geworden. Professionele organisatie en duidelijke communicatie via het online woning dossier.