Ik ben een tevreden klant van een prechtig appartement.

Ik heb een hele leuke en een prettige relatie op kunnen bouwen met de mensen van de werkvloer. Ik ben dit ook gewend geweest tijdens mijn vroegere werkzaamheden op de vloot. Door die relatie kom je ook tot resultaten van beide kanten. Dank hiervoor.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Helaas een hele slechte ervaring met deze bouwer

Tijdens de oplevering van het huis werden er minimaal 10 gebreken geconstateerd. Nu, ruim een half jaar later, is er nog weinig veranderd. Er worden beloftes gedaan, die niet worden nagekomen. Op allerlei vriendelijke manieren hebben we geprobeerd om contact te krijgen en afspraken te maken. Helaas heeft dat nog niet geleid tot de oplossingen van de problemen. Ik ben zeer teleurgesteld en gefrustreerd door de houding van de Bonth van Hulten.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Eind resultaat conform onze verwachtingen

Onze ervaringen met De Bonth Van Hulten zijn eigenlijk gedurende het hele proces van de (vernieuw)bouw van ons appartement heel positief geweest. Er werd over het algemeen duidelijk over de (on)mogelijkheden van onze wensen gecommuniceerd zowel tijdens de eerste gesprekken als tijdens de bouw. Wij zijn erg blij met het eindresultaat, waarbij wij wel moeten opmerken dat wij gekozen hebben voor casco oplevering dus de finishing touch hadden wij in eigen hand. Maar ook de communicatie tussen DBVH en onze externe leveranciers was dermate goed dat alle puzzelstukjes zonder problemen in elkaar zijn gevallen. Omdat wij een aantal zaken wat wilde veranderen liepen wij natuurlijk wel tegen meerwerkkosten aan, en die waren, om het netjes te zeggen, fors. Daarin ben je als klant een sitting duck, overgeleverd aan de door DBVH 'bedachte' prijzen. Maar overall zijn wij heel erg blij met het eindresultaat en hebben, eerlijk is eerlijk, in ons appartement geen onvolkomenheden qua bouw kunnen ontdekken. Dank aan Janneke, Jan, Menno en Laurens voor de begeleiding de afgelopen 1,5 jaar bij het realiseren van ons gave stekkie. Carine Stap & Hans de Theye

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Degelijke kwaliteit en goede service, afspraak is afspraak

Voor mij was dit een bouw met een professionele partij betrouwbare die van de hoed en de rand wist, vriendelijk en duidelijk communiceerde. Alles in één hand en afspraak is afspraak.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

totaal geen interactie of luisterend oor naar klantwensen

zie eerder - ik vind de tekst 'over DBVH' op deze pagina nogal schrijnend, en niet van toepassing op het ZuideR-project. Al was het bijvoorbeeld maar 'Advies' ttv de bouw (er is expertise gnoeg, waar we als koper van hádden kunnen profiteren..!! - maar zo'n portal is een dódelijk instrument - 'kil', niet interactief/counicatief (echt een miskleun !!). En ook : 'door mee te denken'...?? Totaal NIET..! 'Duurzaamheid'.. ?? Tamelijk loze door een marketeer bedachte kreten allemaal in dat tekstje..

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer, Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Ik ben blij met mijn appartement

Het was een lang en spannend traject.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Start moeizaam maar gaande het proces verbetert

nvt

Prima bouwbedrijf

Geen toevoeging

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Net personeel, nette oplevering, prijzen meerwerk veel te hoog

Net personeel, nette oplevering, prijzen meerwerk veel te hoog.

Nieuwkuijksestraat 43

5253AD NIEUWKUIJK

073-5119022

Over de Bonth van Hulten BV

Renovatie, restauratie en transformatie, service en onderhoud, lange termijn onderhoud en de realisatie van kleinschalige projecten, dat zijn de specialismen waar de Bonth van Hulten in uitblinkt. Dit levert ons een prachtige portfolio en tevreden opdrachtgevers op. De voortdurende bijscholing en het enthousiasme van onze vakmensen zorgt ervoor dat we ieder project als een uitdaging zien. Door mee te denken met de opdrachtgever en samen te sparren bereiken we altijd het beste resultaat. We zijn ook Bewuste Bouwers, een leerbedrijf én specialisten op het gebied van duurzaamheid, slimmer bouwen en van alle relevante keurmerken in ons vakgebied.

Over Bouwnu