geen goede ervaring

Er was één kijkdag gepland maar omdat ons appartement als opslagruimte werd gebruikt konden wij niet veel doen/kijken. Daarna is er voor ons een nieuwe datum gepland maar op deze datum stonden de tussen muren er nog niet in. Opmeten was niet mogelijk. Het gaat weliswaar om het bouwtraject maar wij maken ook even van de gelegenheid gebruik om te zeggen dat we na de oplevering enorm veel klachten hebben over de technische staat.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Prima ervaring gehad met nieuwbouwproject

Vanaf start van de bouw regelmatig de vorderingen gevolgd. Het proces verliep van de bouw liep op schema en is vakkundig voltooid . Na de oplevering zijn achterstallige mankementen vakkundig verholpen. Steeds was er een uitvoerder aanwezig met een luisterend oor om problemen op te lossen.

• Advies N.v.t.

Schitterend complex

Vrijwel probleemloos van start naar oplevering Heel veel respect voor André welke adequaat ons te woord stond en veel aandacht heeft besteed aan de kwaliteit

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Fijn bedrijf en vriendelijke medewerkers.

De oplevering was eigenlijk iets te vroeg waardoor er nogal wat restpunten waren die overigens netjes en vakkundig werden verholpen. Er is altijd een luisterend oor en vooral de uitvoerder op het werk toonde zich zeer betrokken.

• Advies N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Prachtig penthouse en zeer goed afgwerkt (nieuwbouw)

Super blij met BVR Bouw. Ze hebben uitstekend werk verricht en alles tot in de uiterste puntjes afgewerkt. Ook de aanpassingen zijn naar wens verwerkt. Het contact verliep voorspoedig en wij kunnen BVR Bouw aan iedereen aanraden. Ze hebben echt precisie werk geleverd voor onze nieuwbouw woning. Heel erg bedankt!

Kwaliteit en afspraken nakomen

Vanaf dag 1 werden we goed en compleet geïnformeerd. BVR kwam de afspraken en er is nooit een punt van discussie geweest. Er is naar mijn weten geen concessie gedaan aan kwaliteit van de gebruikte materialen. Wij zijn zeer tevreden over het hele traject.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Duidelijke communicatie en ruimte voor eigen inbreng

In deze fase van de voorbereidingen voor aanvang van de bouw van onze appartement zijn we bijzonder tevreden met de betrokkenheid van de aannemer. Het meedenken en de mogelijkheden zijn ruim. De gesprekken welke worden gevoerd verlopen prima en geven een positief gevoel dat er iets heel moois wordt gerealiseerd. Het werken via de verkoopbegeleister is super geregeld. Tot zover alleen hele positieve ervaringen.

• Orde en netheid N.v.t.

Avelingen-West 49