goede service

goede service

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede service en veel contact en kijk momenten

Goede ervaringen

Hele goede aannemer

Zeer tevreden met de bouw van onze nieuwe woning. Alles volgens planning, goede communicatie met de binnendienst en de uitvoerder zelf, goede nazorg na oplevering, echt perfect. Wij zijn heel erg tevreden. Het huis is degelijk en alle spullen zijn van goede kwaliteit.

Betrouwbaar en vakkundig

Prettig contact met alle medewerkers maar in het bijzonder met de vakbekwame opzichter

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Niet perfect maar zeker wel betrouwbaar!

Sommige communicatie mag beter. Maar over de gehele tijd, toch zeker positief. Dat komt voornamelijk door uitvoerders Ruud en Leon, die ons ten alle tijden netjes en vakkundig te woord hebben gestaan. Er werd waar mogelijk meegedacht en goed geadviseerd.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Zonnepanelen/zonneboiler, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede service, vooral te danken aan de uitvoerder!

Keurige opgeruimde bouw en een fijne uitvoerder op het project.

Degelijk bouwbedrijf

Slechte Planning, informatievoorziening sumier

nvt

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Kwaliteit van de bouw is goed, communicatie laat soms te wensen over.

...

kan veel beter

De mannen van Weboma prima de begeleidster brrrrrrrrrrrrrrrr

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede kwaliteit geleverd, prettig behandeld

We zijn prettig begeleid door Weboma bij de realisatie van onze nieuwbouwwoning in Delft. Er mocht wat meer aandacht besteed worden aan de keuze van meer- en minderwerk. Ook bleek dat sommige kopers andere opties voorgelegd hadden gekregen. Tijdens de bouw werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang. We konden terecht met vragen. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de woning en de snelheid van het bouwproces.

Stoelmatter 16

2292JL WATERINGEN