Vriendelijke organisatie

Al een tijdje ontharingsbehandelingen. Duidelijke taal, goede uitleg en fijne service. Vriendelijke dames met stuk voor stuk specialisme volgens verwachting.

Professioneel

Perfect geholpen

Mijn huid is erg op geknapt dank zij de dermapen en vriendelijk geholpen door millie

Feestje!

Ik kom in alle vestigingen en alle therapeutes zijn geweldig in hun werk. Elke keer weer een feestje!

Lieve mensen

Altijd aardige mensen. Laatste keer stagiaire. Niet erg, moet ook kans krijgen maar er werd haar veel uitgelegd (epl) waardoor er voor mijn behandeling die lager volgde veel minder tijd was en toen Lotte vroeg of stagiaire de behandeling mocht afmaken overviel ze me en zei ik ja. Achteraf beetje balen, en (veel) kortere behandeling, minder fijn want Lotte deed het laatste 10 min niet en wel de dure rekening.. volgende keer zeg ik er wat van maar voor nu een dure les

Mooie praktijk met erg vriendelijk en vakkundig personeel

Perfecte ervaring goed en leuk personeel met ook persoonlijke aandacht ben perfect behandeld door lotte aan mijn benen met oedeem

Heeeeeeel Blij met mijn plasmabehandeling voor Mn ogen!!!!

Deskundig en persoonlijk.

Prettig, persoonlijk en deskundig advies en behandeling. Simone stelt me gerust en ik voel me op m’n gemak bij haar.

Goed Team behandeling in overleg met de klant. Oplossingsgericht. Telefonisch goed bereikbaar.

Mijn huid voelt heerlijk aan erna

Goede ervaring met deze praktijk

Na van alles geprobeerd te hebben was mijn laatste poging een behadneling bij Simone. Veel van mijn vriendinnen gingen hier al naar toe maar had ik maar eerder naar ze geluisterd. Goede producten, eerlijk advies en Simone is gewoon een leuke meid, netzoals de anderen trouwens.

IPL behandeling verwijderen pigmentvlekken

2 jaar geleden heb ik pigmentvlekken laten verwijderen . Het resultaat is goed. Ik werd zeer professioneel geholpen . Ook bestel ik producten van Environ. Dit gaat altijd zeer correct en snel . Daar hou ik van !

Goed.👍

Vanaf de eerste dag en behandeling had ik al een veilig gevoel bij de praktijk van Simone de Wild en haar collaga's. Goede uitleg en een goed luisterend oor. En er worden goede aantekenen gemaakt,zodat ze het van elkaar kunnen overnemen. CHAPAU.

Fijne therapeuten met een goed advies

Mooie praktijk , met vriendelijke therapeute waar je voor een goed advies en allerlei behandelingen terecht kunt

Fijne service en persoonlijke aandacht

Er word goed geluisterd naar het probleem wat je hebt, fijne service en hebben veel persoonlijke aandacht.

Prima behandelingen en deskundig personeel.

Soms is de stap om ergens heen te gaan voor een huidprobleem best lastig. Na een eerste kennismaking was deze stap al gauw gezet. De praktijk heeft vriendelijk, deskundig personeel, werken met goede producten en prettig in de omgang. Zeker een aanrader!

Goede service en andacht voor de patiënt.

Zeer goed.

Alle behandelingen oedeem acne doen ze bij mij

Wordt heel goed en vriendelijk behandelt Na borstamputatie hebben ze titelend ook goed behandeld ben zeer tevreden.

Goed geschoold en erg lieve medewerksters.

Voor mijn lipoedeem in behandeling en zeer fijne behandelingen. Goede uitleg over alles. Iedereen heeft een luisterend oor.

Deskundig

Goede ervaring

Een prima prijs kwaliteit verhouding en Relaxte sfeer

Geweldige, vriendelijke behandelaars

Schoon, vriendelijk en resultaat gericht!

Perfect en prettig

Fijne behandeling, schone praktijk, veel apparatuur waar de meiden ook alles over kunnen vertellen. Veel persoonlijke aandacht.

Goede behandeling gehad met de palsmalift. Mooi resultaat

Goede uitleg, vooraf, je weet precies waar je aan toe bent. Heel fijn om na 2 weken een belletje te krijgen hoe het met je gaat. Schone praktijk, fijne medewerkers

goede service en correcte behandeling, geen wachttijden

Deskundige medewerksters en goed geoetilleerd