Voor jaarlijkse beurt cv of als je ze echt nodig hebt, ze staan je altijd vriendelijk te woord en staan voor je klaar.
Vanuit de planning wordt er jaarlijks in de gaten gehouden wanner er weer een onderhoudsbeurt nodig is. Top hoef ik daar niet aan te denken. De monteurs doen hun werk goed en zijn vriendelijk!
Kan geen betere (deskundige) hebben.
Onze huidige Venlose CV installateur liet ons in de steek. Probleem was geen spoed, over 7 dagen aan de beurt. Geen warm water, gasklep stuk. Terug naar onze oude bekende Gasservice Venlo. Volgende dag gerepareerd. Gasklep was stuk. Thea en installateur BEDANKT
Werkzaamheden perfect vakkundig uitgevoerd. Uw medewerkers op kantoor zijn bijzonder accuraat en voorzien je vooraf over alle info
Al meer als 10 jaar klant en nog nooit teleurgesteld. Altijd vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ook stipt en meedenkend. Dus 10 met een griffel.
Afspraken worden goed nagekomen, vriendelijke monteurs en perfect werk
Ben al jaren klant en uiterst tevreden.
Wij zaten met een defecte ketel, geen warm water. De aardige balie medewerkerster heeft er voor gezorgd dat er smiddags een monteur langs kon komen. Deze heeft gelijk onze ketel nagekeken en het opgelost. Fijne service en snel gerepareerd. We hebben nu een abonnement afgesloten voor 1 x per jaar een onderhoudsbeurt.
Al jaren goede service van de c.v.-installatie door vriendelijke en vakbekwame monteurs.
Al jarenlang klant Gasservice Venlo en zeer tevreden over de betrouwbaarheid en klantgerichte service !!!
Bezoek door de verwarmingsmonteur voor jaarlijkse onderhoud volgens afspraak. Alles prima en vakkundig.
Snelle afspraak op tijdstip welke mij paste
Er wordt altijd gebeld voor de onderhoudsbeurt. Doordat ik een service abonnement heb hoef je er zelf niet aan te denken en dat is fantastisch. Meer dan klantvriendelijk. De monteur vakkundig, neemt je mee in de nieuwe wetgeving door het plaatsen van beugels. Alles wordt netjes achtergelaten. Meer dan TOP. Onderhoud is het behoud van je ketel.
Afspraak goed nagekomen. Monteur bekwaam en vriendelijk. Probleem opgelost
op tijd hier voor storing of service altijd behulpzaam en correct
De monteurs kwamen op tijd, waren heel vriendelijk en werkten netjes. Heel blij met de nieuwe ketel.
Zie boven 9000 0000 4598 6230
Houden zich altijd aan de afspraak, geven na onderhoud goede feedback en advies
Op zondag een storing en maandagmorgen even gebeld. Ik had ook op zondag kunnen bellen zij men meteen. maar ik vond het niet erg genoeg om er zo'n spoed van te maken. Daar dachten zij anders over, super toch.
Uitstekende service, zeer klantvriendelijk en professionele onderhoudsmonteurs !
komen afspraken na,
Als ik bel met een probleem wordt dit meteen opgepakt en snel opgelost. Dat waardeer ik als alleenwonende 84-jarige zeer. Het bedrijf begrijpt dat er soms wat meer hulp dan normaal bij mij nodig is. Dat voelt heel fijn. De monteurs zijn kundig en vriendelijk als ook de dames van kantoor.
Uitstekende service.
De monteur was mooi op tijd, zei wat hij ging doen en deed dat ook. Beugels mooi gemonteerd. Was erg vriendelijk!