Professioneel netwerk

Ter ere van de 60ste verjaardag van mijn echtgenoot was ik op zoek naar een thuiskok op zeer korte termijn. Via google kwam ik Klaas Culinair tegen en na een uitgebreid telefoongesprek met hem wist ik dat ik aan het goede adres was. Hij heeft Karim Homri voor ons geboekt voor een verrassingsdiner voor 4 personen bij ons thuis. Tijdens Corona geen makkelijke opgave ..... maar Karim heeft ons kennis laten maken met gerechten uit diverse verre oorden. Een culinaire wereldreis in smaken met prachtige bijpassende wijnen. Met zijn tweetjes zetten Karim en Britt een mooie ontspannen sfeer neer waarbij ‘geniet met volle teugen’ hun motto is. Kortom, een absolute aanrader! En Klaas .... alle dank voor het regelen van een onvergetelijke 60ste verjaardag!

Heerlijk!

We kregen het cadeau van onze kinderen, maar wat was het leuk en bovendien heerlijk. De tafel wordt gezellig gedekt en alles wordt prima geregeld in de keuken. Een heel gezellige kok die uitstekend kan koken! Aanbevolen!

Voortreffelijk

Geweldige ervaring. René Machiels heeft gekookt voor ons 40 jarig huwelijk als verrassingscadeau van de kinderen. Voortreffelijk eten, aangenaam gezelschap. Toffe avond.

Heerlijk gegeten

Klaas zorgt ervoor dat alles goed geregeld is en dat je ongestoord kunt dineren. Goede voorbereiding, aandacht en goede smaken zijn de trefwoorden...

Goeie service en heerlijk eten van uitermate goeie kok!

Een perfecte uitstraling voor elke gelegenheid. Met heerlijke gerechten!

Geweldige dinerervaring met dito contact en service!

Klaas heeft op professionele en boven verwachting invulling gegeven aan een feestelijk diner op locatie. Hij werd ons aanbevolen door vrienden en ook wij zullen hem zeker aanbevelen.

Heerlijk gegeten, met genoeg humor

We hebben gegeten als afscheid van een tweetal bestuursleden. Het was een heerlijke avond in onze eigen prachtige kunstruimte.

Heerlijk, gevarieerd en verrassend gegeten

Van tevoren het menu besproken via de mail, er was veel mogelijk qua opties. We hebben heerlijk gegeten en er werd rekening gehouden met verschillende dieetwensen. De kok vertelt over de gerechten, maar is verder op de achtergrond en niet storend aanwezig. Fijne en lekkere ervaring!

Ontspannen en hoge kwaliteit

Tijdens een directie-meerdaagse heeft Klaas op locatie voor ons een wijnproeverij verzorgd met heerlijke bijpassende gerechten. Naast dat de smaak voortreffelijk was, is het ook fijn dat Klaas flexibel was in zijn programma. Een aanrader.

Heerlijk eten en snel geregeld.

Klaas heeft ons verrast met zijn voortreffelijke gerechten. Hij wist op een bijzondere wijze onze culinaire wensen te vervullen. De communicatie ging snel en stond open voor onze voorstellen. Onze grote groep wist hij met gemak te verzorgen. Ik kan Klaas van harte aan bevelen.

Lekker gegeten met een uitstekende dienstverlener.

Klaas is een uitstekende kok die je daadwerkelijk ontzorgt zodat je je aandacht kunt focussen op je gasten.

"Lekker eten".

Zodra het busje van Klaas Culinair komt voor rijden, kun je alles rondom de te verzorgen maaltijd(en) uit handen geven en alle aandacht aan de genodigde gasten besteden. Klaas is de rust zelve, vindt zonder moeite de weg in de keuken, dekt een feestelijke tafel en serveert intussen een lekkere drankje met een paar verrassende amuses erbij. Wanneer jij aan tafel wilt, wordt er door Klaas in een passend tempo, in ons geval, een lichte 3-gangen lunch of een 4-gangen diner uitgeserveerd. Wij hebben vooraf geen menuwensen aangegeven maar ons, vegetariers inclusief, door Klaas laten verrassen. Wij kunnen Klaas Culinair werkelijk in alle opzichten aanbevelen. Door zijn vriendelijke en bescheiden aard, voel je je prettig in je eigen omgeving en kun je onbekommerd thuis "lekker eten".

Geweldige beleving aan huis voor klein gezelschap

Het eten was voortreffelijk en de wijnen perfect en een opgeruimde schone keuken na afloop. 10 dol enthousiast zussen.

Magische avond, mede dank zij het voortreffelijke eten!

Klaas heeft een geweldig Italiaans diner gekookt voor mijn verjaardagsfeest! Het voorstel voor het menu was top en de voorbereiding heel soepel. En het eten was echt geweldig! Samen met de fijne bediening zijn we helemaal in de watten gelegd. Dank je Klaas en team!

Verrassend en goed verzorgd!

Meerdere gangen aan een mooi aangeklede lange tafel. Geruisloze bediening en heerlijk eten. Ons bouwteam was verrast in alle opzichten en heeft ervan genoten! Geen twijfel over mogelijk, dikke aanrader!

Topservice en topkok

Persoonlijke aandacht, vriendelijk, heerlijk eten, opvallend goed verzorgd, in alle opzichten verrassend

Uitstekend!

Onze 'Klaas' heette René en is een top professional. Goede adviezen vooraf mbt het menu. Volledige rust en overzicht in de keuken ten tijde van het feest. De door hem geregelde bediening was heel goed, uiterst vriendelijk met een positieve uitstraling en vrolijk. De smaak van het eten werd (ook) door onze gasten enorm gewaardeerd. Twijfel niet! :-)

Fantastische service!

Alles was perfect gedaan, schitterend diner met erg lekker eten. Aanrader!

Heerlijk en ontspannen dineren

We dineerden met 11 personen en hebben ervan genoten! Alles prima geregeld en een verrassend 6 gangenmenu met 2 amuses. Alles tiptop geregeld.

Oog voor detail en smaak

Heerlijk diner geserveerd door Klaas. Mooie smaken bij elkaar en oog voor details! Kortom een aanrader.

Uitstekend!

Het contact verliep uiterst vriendelijk. Alles is bespreekbaar en een goed oog voor detail. Het diner was super lekker en zeker genoeg. Voor herhaling vatbaar!!!

Pure verwennerij

Vanaf het moment dat Klaas aankwam een gevoel gekregen. Top dit gaat goedkomen. Mooie amuses. Seizoens groenten volop gebruikt. De coquilles en gamba’s waren in een woord top. Alles gasten (vanaf 8 jaar) hebben genoten van alles wat is geserveerd. De spoon van rood fruit was een feestje op zich. Heerlijke verjaardag gehad en na afloop de keuken net zo schoon en fris als bij aanvang. Hartelijke dank Klaas

Geweldige avond gehad allemaal dankzij Klaas!

Gister avond heeft Klaas bij ons gekookt omdat mijn moeder 50 werd. We hebben allemaal een overheerlijk verrassings menu gegeten. Klaas, heel erg bedankt voor alles! Rob is helemaal fan van je geweldige Mojito Groetjes familie van Sighem.

Lekker en ontspannen

Erg lekker gegeten, dit voor mijn 60e verjaardag. Klaas en zijn crew maakten er een waar feest van.

Het restaurantgevoel in huis!

In ons fantastische vakantiehuis in Gasselternijveen voelden wij ons ware kasteelvrouwen door de amuses, het vijfgangendiner en bijpassende wijnen wat Klaas voor ons verzorgd heeft! Wij hoefden niet meer te doen dan te genieten van de fijne gerechtjes en wijnen. Met Klaas haal je het restaurantgevoel in huis :)