nieuwe klant prima ervaring

opening rekening snel en efficient. MijnBND is duidelijk en efficient. telefoneren of chatten gaat snel en vriendelijk. Alles kan je digitaal aanleveren dus veilig. Tot nog toe erg tevreden

• Gebruiksgemak website

Jammer, geen directe hulp.....

Na het stellen van mijn vraag werd ik verwezen naar de informatieservice en werd mij een belafspraak aangeboden voor enkele dagen later. Jammer, want ik had nu net alle gegevens bij de hand....

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Goede en snelle dienstverlening

Snel geholpen en duidelijk antwoord. Hartsikke fijn!

• Gebruiksgemak website

Snelle, simpele antwoorden op vragen.

Heel goed, snel en makkelijk, je kan direct weer verder.

Binnen 1 minuut goed geholpen met toegang Mijn BND

Zie hierboven

Erg tevreden over BrandNewDay

Een fijn bedrijf met goed communicatie, snelle contactmogelijkheden en top producten. Heb verschillende rekeningen lopen. Het starten en opnemen gaat gemakkelijk en heb je toch een vraag dan is die ook zo beantwoord.

Makkelijk en snel

We hebben onlangs een beleggingsrekening geopend. Dit ging erg makkelijk en snel. Vooraf nog telefonisch contact gehad en dat was ook heel prettig en deskundig. Wat ik nog als verbeterpunt mee wil geven is de duidelijkheid nadat je de rekening hebt geopend. Er moeten een heel aantal gegevens gecontroleerd worden en vervolgens krijg je een heel erg algemene mail. Geen bevestiging dat het is goedgekeurd en je rekening nu geopend is. Ook zou het handig zijn als in die mail, of al bij het openen staat dat de eerste automatische incasso de maand erna plaats gaat vinden. Tort slot zou het makkelijker zijn om meteen een gezamenlijke rekening te kunnen openen en niet eerst een formulier invullen en dan alles van de partner aanleveren. Dat zou toch in een keer moeten kunnen!?

Een no-nonse bank

Met een beperkt aantal doordachte diensten voel ik mij echt thuis bij Brand New Day. Altijd open, ook met aanspreekbare medewerkers. Heb veel vertrouwen in wat ze doen met mijn geld en de rendementen zijn prima.

Alles was ok

Heel goed!

Snelle vriendelijke hulp. Overzichtelijke website en links naar te ondernemen acties

Zeer onervaren klantenservice

Alle vragen die je stelt over het aankoopmoment moeten worden geinformeert bij collega's. Dan nog in 1 week 2 verschillende antwoorden: de 1 zegt 's morgens voor 12.00 aangeven, de ander zegt 's avonds voor 24.00 uur. 7 maanden geleden was het heel anders: toen werd 17.00 uur aangegeven als aankoopmoment. Het overboeken van je spaarrekening naar je pensioenbeleggingsrekening kan maximaal 10 dagen duren !!! De overboeking van geld bij je eigen bank ! moet " fiscaal gekontroleerd worden" Geld dus dat gereserveerd is voor je pensioen dat je nooit over kunt overboeken naar je tegenrekening!! Bij andere banken wordt het direkt overgeboekt. Tot overmaat van ramp wordt gesteld dat er bijna 500 Euro aan kosten gerekend wordt voor deze opdracht. Na bezwaar worden deze kosten teruggedraaid..... Het switchen tussen de spaarrekening en pensioenbeleggingsrekening wordt totaal niet aangegeven in de voorbeelden van de beschrijving. Ik zal toch niet de enige zijn die dit doet? Jammer dat de zaken verdraaid worden in Uw antwoord op mijn review op 19-06. Ik heb niet geinformeerd naar verschillende typen opdrachten. Het ging slechts over 1 opdracht met 2 verschillende antwoorden! Alles wat U aanbiedt valt onder de standaard situatie.Dus het aanbieden van een switch tussen rekeningen uit serviceoogpunt is onzin. U stelt dat het overboeken van geld van spaar naar beleggingsrekening een uitzonderingssituatie is die handmatig gedaan moet worden? En het systeem merkt niet op dat de kosten al betaald zijn? Dus toch systematisch? Alle telefoongesprekken worden geregistreerd .En ja hoor alleen het gesprek waarin gezegd is dat mijn saldo dezelfde middag wordt overgeboekt niet! "Het was toch rustig op de afdeling en daar hadden ze wel even tijd voor" Ze hadden wel tijd om mij een email te sturen of ik de kosten van Eu zou accepteren. Dat was niet terecht en is teruggedraaid. Hadden ze ipv deze email mijn saldo maar overgeboekt zoals beloofd .Nu kost het mij veertienhonderd Euro.........

duidelijk en vriendelijk geholpen

duidelijk en vriendelijk geholpen

Duidelijk

Erg duidelijke overzichtelijke informatie op de website en vriendelijke en snelle hulp

• Gebruiksgemak website

Snelle respons, snel en volledig beantwoord

via de chat heel snel contact. Antwoord was snel opgezocht. Vriendelijk te woord gestaan. Netjes!!

Love the investing experince

Overall good experinece with their investing process. I have only used the service for children's saving account for now as this is the only good solution out there in Netherlands. The only issue I find the website however is that the UI doesn't offer automatic english support so that is something to be improved!

• Would you recommend us? Yes

Snel en fijn geholpen

Mijn twijfel is snel weggenomen door de snelle en fijne hulp. Dank hiervoor Brian.

Super service

Heel fijn dat er via de chat een medewerker meteen antwoord kon geven op mijn vraag. Ik zou willen dat alle bedrijven dat zo deden. Complimenten!

Uitstekend !

Super ... SUPER !! vriendelijk te woord gestaan, en direct (!) geholpen !

• Gebruiksgemak website

Attente en duidelijke instructie op mijn vraag

drempel om zo mijn praktische vraag te stellen overwonnen, neiging om liever te bellen minder geworden.

• Reactiesnelheid
  • Gebruiksgemak website N.v.t.

Slecht

Mijn kapitaal is geslonken in plaats van gegroeid. Verwachte eind kapitaal van het Fonds met historische beurs ongeveer 30.000 lager gezet. Er zijn meer kosten gemaakt als dat ik ingelegd heb. Brand new day maakt dus het geen men zegt niet waar. Verkeerd advies over rekeningbeheer gouden handdruk.

Top !

Uitstekende communicatie en zelfs in het weekend per chat persoonlijk contact mogelijk.

Prima geholpen

IK kreeg meteen antwoord op een vraag. Ben een tevreden klant alleen gaat er veel tijd zitten tussen aangeven verkoop en de werkelijke verkoop of aankoop van aandelen. Dat vind ik lastig omdat ik de ervaring heb dat ik altijd te laat ben. Maar begrijp jullie principe.

Netjes en snel geholpen.

Snel en goed geholpen

Heel goed

Juiste uitleg.

Zeer positief

Kort en zakelijk en goed geholpen

Hoogoorddreef 15

1101BA Amsterdam

Over Brand New Day

Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens. U kunt bij ons dus sparen of beleggen voor later. Voor uw kind, uw pensioen of voor ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u zelf weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt het risico van beleggen (als u dat wilt) automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld nodig heeft dichterbij komt. Eigenlijk is beleggen bij ons dus hartstikke saai. Maar dat moet ook, want met geld voor later moet u niet spelen.