4 sterren: goede service, goed behandeld

Toegankelijk en prettig contact met de Hypotheker in Amsterdam-Noord. Lahcen heeft ons zeer goed geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wij zijn uitermate tevreden over de afwikkeling van onze hypotheek , en zeer tevreden over dhr lahcen salamat , die ons geholpen heeft , vrgr jh sevier

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed en snel geholpen, snel antwoord op mijn vragen. De kosten koper vielen hoger uit dan verwacht, misschien was dit te voorkomen geweest. Ook het verlengingsvoorstel van de bank was 5 ipv 2 maanden, hier kwam ik achter na het ontvangen van de nota (notaris) een aantal dagen voor de overdracht. Hier is snel actie op ondernomen, misschien kan dit voorkomen worden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring met Lachen Salamat is zeer prettig ervaren. Deze adviseur is duidelijk en weet waar hij over praat. Lachen Salamat is ook zeer betrokken bij de zaak en daar door weet je heel goed waar je aan toe bent. Tot aan de dag van tekenen bij Notaris laat hij nog van zich horen. Hij vind dan ook dat het moment is dat de hele zaak is afgerond. En natuurlijk vonden wij dit ook zeer prettig en klant vriendelijk. Wij zullen de heer Lahcen Salamat zeker promoten bij al onze vrienden en kennissen. DANK U WEL VOOR DE GEWELDIGE INZET. Sylvia en HAJO.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een goede begeleiding gehad tijdens het afsluiten van een hypotheek voor onze nieuwe woning.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hypotheek oversluiten, zeer goede begeleiding en duidelijk uitleg!

Snel, duidelijke en proffesioneel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies en snelle service!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

I was really satisfied and I have been helped and supported by professional team.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enige minpuntje vond ik dat de kosten die de Hypotheker in rekening brengt niet in het eerste vrijblijvende gesprek werden verteld. Kan dit wel begrijpen, omdat mensen dan gaan " shoppen" .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Optimale inzet van alle medewerkers. Hebben hard gewerkt en alles gedaan om te zorgen dat het is gelukt om de hypotheek af te sluiten. Fijne adviezen, waar je ook echt iets mee kan. Naast duidelijke service ook klantvriendelijk. Zelf hebben we met zijn twee niet het makkelijkste rooster om dingen af te spreken, toch lukte het bij de Hypotheker toch altijd vrij snel. Heel fijn!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super fijne ervaring, zonder de Hypotheker Amsterdam Buikslotermeerplein hadden wij geen woning gehad! Heel erg bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lahcen assists my wife and I with purchasing our new house in Almere, he was very diligent and professional throughout the entire process. My dutch is basic but he provided us with all the necessary details and assistance which enable us to make the right choices. I would like to thank Lahcen for his work and would be recommending him to anyone I know that is looking to purchase a new home.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede adviezen en erg goed geholpen met alles

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel behulpzaam, erg tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik koop 1x per 12 jaar een huis, en wil graag van A tot Z worden in gelicht over de financiele mogelijkheden. Ik heb al mijn vragen kunnen stellen, op elk moment, en een duidelijk antwoord gekregen. Heel plezierig!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig in de omgang. Duidelijke uitleg en toelichting. Goed bereikbaar en flexibel met afspraken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij de Hypotheker Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord zijn wij zeer goed geholpen door meneer Lahcen. Klantvriendelijk, zeer kundig en kon niet beter!! Dankzij meneer Lahcen hebben wij onze eerste koophuis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hartstikke goed. onze adviseur (Lahcen) was heel er klant gericht en heeft het onderste uit de kan gehaald voor ons! Niets meer dan lof voor Lahcen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super goed geholpen door Lahcen Salamat De taart is onderweg Lahcen hahaha En wel eerlijk delen hè

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer goed geholpen door mijn adviseur.

Buikslotermeerplein 363 369

1025 XE Amsterdam

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.