Leuke mannen, hebben nog iets kunnen leren van mij over lekkage.
Voortraject wordt goed behandeld en besproken. Er wordt keurig op afgesproken tijd geleverd en gemonteerd. Netheid waarmee er gewerkt wordt. Nazorg voor geleverde producten is goed.
Keurige montage, prima monteurs, aangenaam personeel bij de uitvoering.
Bedankt voor uw reactie heer Sommeijer, fijn om te lezen dat het uiteindelijke resultaat naar volle tevredenheid is. Helaas zijn wij bij stormschades afhankelijk van verzekeringsmaatschappijen en hun tussenpersonen. Na een eerste onhold kregen we gelukkig na bezoek van de verzekeraar de goedkeuring. Jammer dat de geschonken thermometer defect is, natuurlijk ruilen we die graag om. Fijne Feestdagen en een goed uiteinde. Sonja Hillebrand
Erg aardige vakkundige garagedeur monteurs
ik ben al jaren klant van Ambiance Goes en dus kunt u concluderen dat ik daar over tevreden ben
Een reparatie en tevens motoriseren rolluik: goed uitgevoerd!
Goede en vriendelijk advies
we zijn heel prettig voorgelicht en geholpen
goede en vakkundige reparatie en installatie
Indien levertijd vertraagd is , eerder de klant waarschuwen.
Alles zeer goed verzorgd
In showroom aangewezen wat we willen bestellen. Kwam vervolgens na een paar week iemand langs; had het juiste boek niet mee met de kleurtjes van de plisé. Wel raambekleding besteld. Na 6 weken zelf gebeld en werd beloofd terug te bellen als het binnen is. Na een week weer zelf gebeld en blijkt binnen. Geleverd en gemonteerd. Blijkt onjuiste plisé te zijn. Na 2 wekn eraf gehaald, weer een maand wachten voor plisé is aangepast. Zou eind de middag opnieuw gemonteerd worden en dan staan ze ineens om half 3 voor de deur. Kortom; communicatie richting klant niet best. Service moet beter om voldoende te krijgen!
Beste mevrouw van Gilst, wat u schets is volledig juist. Dit was een misser van onze zijde. Gelukkig is het geleverde nu conform wens en heeft u van dit Verosol product jaren plezier.
Keurig en netjes afgehandeld. Er moet nog een afspraak gemaakt worden voor een stukje nazorg. Afspraak moet ik zelf maken.
We zijn in de onderhandelingsfase inzake buitenzonweringen. Deze fase verloopt goed.
Bereidwilligheid en assistentie om problemen op te lossen voor vergunning van carport bij de gemeente.
Goede advisering. goed product.. Komt afspraken na wel wat vertraging bij naleveren. (toeleverancier?). Geen gezeur bij oplossen kleine verbeterpunten.
We zijn tevreden dat zal duidelijk zijnikm
kwalitatief goed product, kundige monteur
via omzwervingen terecht gekomen door fabrikant.
Marquesweg 1 B
4462 HD Goes
De grootste zonwering specialist van Nederland
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!