Deskundig en vriendelijk
Fijn geholpen. Hangt ook prettige sfeer in "winkel". Vriendelijk en kundig personeel.
Nemen de tijd voor je en geven goed advies
Kom al jaren bij Beeks Zien en Horen. Ervaringen zijn constant goed.
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Deskundige en vriendelijke staf. Van de eerste afspraak tot het ophalen van de bril is alles vlekkeloos gegaan.
Wordt altijd goed geholpen op een zeer prettige manier
Allemaal stuk voor stuk toppets
Ik heb nog nooit een bril gehad die zo god was. Bovendien is het erg prettig dat er ook een deskundig oog onderzoek plaats vindt.
Heb inmiddels mijn 2e bril gekocht bij Beeld en ben zeer tevreden.
Zoeken naar de beste oplossing voor jou. Niet om iets te verkopen
Snel en goed geregeld
meting en advies voor staaroperatie heeft me een heldere kijk op het leven gegeven
Wat een kennis en kunde in deze zaak. Erg goed geholpen!! Ik mag voortaan met een prachtige bril alles meer helder gaan bekijken
fijn,goed,oke.
Goed en correct en uitstekende service.
Geweldig geholpen. Hele fijne bril en snel geleverd.
Fijn personeel en goed geholpen zeer tevreden
Helaas was een glas niet in orde. Is wel snel en goed verholpen.
X
Na afspraak gemaakt te hebben vriendelijk ontvangen. Vakkundige oogmeting en uitgebreid antwoord op vragen. Prettige en adequate assistentie bij uitzoeken montuur en glazen. Bril gereed binnen afgesproken tijd.
Betaalbare en goede kwaliteit van brillen. Leuk en vriendelijk Personeel met goeie ervaring.
Voor de goede service en klantvriendelijkheid .
Voor de goede service en klantvriendelijkheid .
Van Bruhezedal 18
5551 EW Dommelen valkenswaard