Eerlijke en betrouwbare zaak, geven eerlijk advies. En altijd vriendelijk dus top.
Bij de overstap van zachte naar nachtlenzen erg prettig begeleid. Na een jaar toch, in goed overleg, de beslissing genomen om over te stappen naar een bril. Ook hierbij ben ik goed geholpen door Quinty. In eerste instantie door prettige oogmeting maar zeker ook bij het uitzoeken van de nieuw bril
Prettige omgang met de klant
Bij Beeks zien en horen werkt deskundig personeel. Ze nemen de tijd voor je en voeren de controles vakkundig uit. Wanneer je een nieuwe bril uitkiest wordt er gekeken naar wat er bij jou past. Zowel bij jou als persoon als bij je uiterlijk. Het vriendelijke personeel neemt de tijd en geeft eerlijk advies. Je kunt altijd binnenlopen wanneer er iets niet goed is met je bril of ogen, ze helpen je graag of plannen een afspraak in mocht het niet meteen opgelost kunnen worden.
Fijne zaak ,zeer goed personeel en die je geen dure bril willen aansmeren .
Duidelijk en goed advies. Er werd aan gegeven dat de nieuwe collectie over ruim 1 week binnen zou komen. Hebben uiteraard daarop gewacht en alsnog een bril uitgekozen Goede service
Het zekere voor het onzekere. Bij twijfel een collega vragen voor nog een extra meting. Past de uitgezochte bril toch niet goed een eerlijke mening en wordt er mee gekeken naar wat wel goed zit.
Ik kon snel een afspraak maken voor een oogmeting ter controle van de sterkte. Mijn oude bril werd gereinigd, met name gaat het om de vatting van de glazen in de bril zelf, hiertussen kan vuil zich ophopen. Na ruim een week werd mijn oude bril voorzien van de nieuwe lenzen. Ik kreeg advies hoe de glazen kunnen worden gereinigd en het aanbod nu en dan langs te komen om de bril te reinigen.
Netjes en goed geholpen, en gezicht naar de juiste oplossing
Samen met Kees een nieuwe zonnebril op sterkte uitgezocht. Omdat van mijn oude bril een laag van de glazen losliet, de bril voor een mooi prijsje kunnen aanschaffen. Blij mee! 1 puntje van kritiek, ben niet gebeld dat de bril klaar lag. Maar goed, ik had zelf ook ff kunnen bellen of binnen lopen.
Meedenkend, objectief; goede en nauwkeurige meting en advies.
Altijd blij dat we een zo goed en vriendelijk opticien team zo dicht bij hebben. Hier kunnen we met ons hele gezin met een gerust hart terecht. Super service!
Super, klantvriendelijk, duidelijk, snel, professioneel
Wat een geweldig team en wat een enorme vakkennis hebben ze bij Beeks Zien en Horen gebundeld. Ze denken echt heel goed mee en maken samen met je een goede keuze. De apparatuur en metingen zijn van het hoogste niveau. Het is niet alleen een bril. Het is je ooggezondheid. Enorme aanrader!
Persoonlijke goede service en tevreden klant
Proffesionele betrokken houding. Afspraken nakomen To the point!
Bedankt voor de goede service en advies, ga zo door!
Vriendelijkheid, service en kwaliteit zijn geweldig
Prima geholpen naar alle tevredenheid
Er hangt een vriendelijke ontspannen sfeer in de winkel. Yvonne is eeen vriendelijke charmate vrouw, die alles heel duidelijk uitlegt. De test zelf ging best snel omdat ik al eerder (2 jaar geleden) voor het eerst werd getest. het resultaat was nu hetzelfde (33/33), waardoor ik niet in aanmerking kwam voor een hoor appaat volgens de ziektekosten verzekering. Na een uitegbreide uitleg van Yvonne vroeg ze mij om over een jaar terug te komen of eerder als ik slechter ging horen. Een hele goede ervaring zonder verkoop trucs, waardoor ik niet onder druk werd gezet.
Prettig. Klant gericht.
Ik ben de afgelopen weken veel bij Beeks geweest. Eerst voor mijn dochter en daarna voor een oogmeting voor mij. Bij mij bleek dat ik een lichte leesbril nodig had. We hebben het even over speciale glazen met een leesgedeelte gehad, maar daarna kreeg ik het eerlijke advies om gewoon bij de drogist een leesbrilletje te kopen.
Ik was zeer verrast over het vakkundige oogonderzoek. De uitslag was: "Ik kan u wel een nieuwe bril verkopen, maar dat doe ik niet want u heeft staar". Beeks verwees mij naar de huisarts voor verwijzing naar een oogarts. Na de staaroperatie weer terug naar Beeks en een mooie passende bril gekocht. Erg tevreden met de klantvriendelijke behandeling en algehele verloop.
Heel vriendelijk!!!!! Personeel dat van wanten weet. Je voelt je in deze winkel als klant als een vis in het water. Je gaat met een lach de winkel uit en denkt wat heb ik toch een mooie bril.
Van Bruhezedal 18
5551 EW Dommelen valkenswaard