Voor de eerste keer naar de optiek, omdat ik last van mijn ogen had na een dag werken achter mijn computer. Eerst ogen meten mbv geavanceerde apparatuur en vervolgens een goed advies over keuze van glazen en het montuur. Een winkel waar Dommelen trots op mag zijn.
Zeer persoonlijke benadering. Prettig dat er een afspraak gemaakt kan worden en dat er ruim de tijd voor wordt genomen. Zeer deskundig advies.
Kees is een op en top vakman die geïnvesteerd heeft in hoogwaardige apparatuur. Bovendien een man met humor en een positieve instelling. Advies: begin niet over Zernikepolynomen ;-)
Na jaren met een insert te hebben gefietst was ik toe aan iets nieuws. Dit is een van de weinige bedrijven in de buurt die een sportbril op sterkte kunnen adviseren en leveren. Ze leveren voornamelijk Oakley, maar daar heb je voldoende keus aan. Na een meting de verschillende brillen geprobeerd en na een week was hij binnen. Wat een verschil met een insert met wisselbare lenzen, nu automatisch kleurend dus ook te gebruiken bij een avond rit. Kortom: super advies en product tegen een schappelijke prijs
Kwam voor een meting en een bril, moest terug komen voor druppelen. Hulp was heel fijn (maar was ook al zo bij vrouw en zoon) dus heel tevreden.
Erg tevreden over deze zaak.
Ik ben prettig en deskundig geholpen.
Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van de beoordeling, keuze en levering van de aangekochte leesbril.
Zeer kundig en vriendelijk personeel. Ook de service is dik in orde.
Erg klantvriendelijk, goed advies gekregen.
Alle tijd, vriendelijk. Incl baby verliep het op rolletjes
Klantvriendelijk personeel, Ze geven je het gevoel dat ze alle tijd van de wereld voor je hebben. Professioneel! Ik kom er graag.
Je kunt altijd snel terecht, en de brillen zijn binnen een weekje klaar. Fijn personeel ook. Ga zo door!
Je wordt er zo fijn geholpen…mijn bril en ook mijn zonnebril zijn zo perfect voor mij gemaakt.Vakmensen die weten wat ze doen!
Afspraak maken ging heel snel en was de volgende werkdag al mogelijk. Superfijn. Fijne service en vriendelijk en rustig personeel. Wij kwamen hierheen voor ons zoontje. Zelf geen ervaring met brillen, maar alles werd prima uitgelegd. Heel tevreden.
Ik word goed geholpen, aandacht voor persoonlijke wensen.
Vriendelijk personeel goede adviezen
Vriendelijk en professioneel
De service is uitstekend maar ik zou het raadzaam vinden om na 2-3 maanden nogmaals een oogmeting te doen. Kloppen de gegevens nog en is de bestelling uitgevoerd zoals afgesproken was of zelfs verwacht was. Zeker na ingrijpende oogoperaties zou dit wenselijk zijn.
Kom er al jaren voor bril en gehoor apparaat Zeer goed geholpen en zeer goed advies en vooral service! Zeker aan te bevelen.
Er wordt goed meegekeken naar wat staat en er wordt een zorgvuldige meting gedaan.
erg tevreden hoor
Er wordt zeer goed geluisterd en eventuele problemen worden goed en aandachtig besproken en opgelost. Zeer kundige optometrist en hoogstaande apparatuur.
Top winkel en personeel
Ben zeer tevreden goed geholpen door Cees .
Van Bruhezedal 18
5551 EW Dommelen valkenswaard